politician Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Şubat 2014 Mesajlar 941 Emoji Skoru 64 Puanlar 53 Yaş 36 Yer İstanbul 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi politician #41 geranio .!.: Benimde aynisi geldi basima vf ile kaldim devamsızliktan:) Onemli olan sorunlarinin üstünden gelmen. Okulu ondan sonra daha rahat halledebilirsin. Senden önemli değil hiç bişey böyle düşün :) Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz benden önemli değil ama işte insan yıpranıyor...dedikleriniz benim için önemli çok teşekkürler
geranio .!.: Benimde aynisi geldi basima vf ile kaldim devamsızliktan:) Onemli olan sorunlarinin üstünden gelmen. Okulu ondan sonra daha rahat halledebilirsin. Senden önemli değil hiç bişey böyle düşün :) Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz benden önemli değil ama işte insan yıpranıyor...dedikleriniz benim için önemli çok teşekkürler
politician Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Şubat 2014 Mesajlar 941 Emoji Skoru 64 Puanlar 53 Yaş 36 Yer İstanbul 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi politician #42 fyza2014 .!.: lise mi universite mi okuyorsyn simdi?[/QUOTE üniversite okuyorum Genişletmek için tıkla...
fyza2014 .!.: lise mi universite mi okuyorsyn simdi?[/QUOTE üniversite okuyorum Genişletmek için tıkla...
politician Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Şubat 2014 Mesajlar 941 Emoji Skoru 64 Puanlar 53 Yaş 36 Yer İstanbul 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi politician #43 Çok te zelibon .!.: canım benim akrabam lise son sınıfta sınıfta kalmıştı.şuan lojistik bölümü üniversite mezunu bu sene mezun oldu.bunu kendine ders olsun diye kabul et.daha çok hırslan daha çok çalış..herkesi şaşırt..sakın okulunu bırakma.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yapıcı yorumlarınız için dediklerinizi sürekli hatırlicam
Çok te zelibon .!.: canım benim akrabam lise son sınıfta sınıfta kalmıştı.şuan lojistik bölümü üniversite mezunu bu sene mezun oldu.bunu kendine ders olsun diye kabul et.daha çok hırslan daha çok çalış..herkesi şaşırt..sakın okulunu bırakma.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yapıcı yorumlarınız için dediklerinizi sürekli hatırlicam