- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 103
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
Hayırlı akşamlar bayanlar,nerdeyse hepimizin ortak derdimiz okul gitseler mi gitmeselermi diye düşünüp duruyoruz çocuklarımız yiğenlerimiz kardeşlerimiz için.biliyorum mecburi değil ama yinede kararsız kalıyorum eşimde yollama diyo oğlum 2. Sınıfa geçti canlı derslrde çok iyi gidiyoruz tabi neti olmayan çocuklarımız var yada neti olupta ailesi çalıştığı için aile büyükleri baktığı için çok iyi teknolojiden anlayamadıkları için derse giremeyen çocuklarımız var,onlar içinde üzülüyorum mesela sınıfımız 38 kişi ama 16 sı giriyo canlı dersi tabi daha çok netten sorunundan çok ilgisiz aile var aslında.benim yüksek riskli bi hastalığım var eşim yollamayalım diyo açıkçası bende istemiyorum çok korkuyorum.ayrıca 2. Sınıf olduğu için arada ben anlatıyorum dersleri konu tekrrı yapıyorum çocuğuma bu konuda kendime güveniyorum.elbette öğretmenlerimiz kaç sene okumuş en iyisini en doğrusunu biliyolar anlatıyolar sadece 2. Sınıf olduğu için konular henüz kolay olduğu için güveniyorum kendime demek istedim yanlış anlaşılmasın.ebada var elbette bakanımız açıkladı ama benim hala içim rahat değil sizce be yapmalıyım bi fikir veren olurmu acaba doğrumu yapıyorum bilmiyorum