Okul Malzeme Ücreti

Bizde 4 yaş oğlum için4000, 2 yaş kızım için 2000 istediler kırtasiye ücreti. Oğlumun İngilizce kitapları falan da olacakmış, evet her şey çok pahalandı ama özel okullara %36 zam sınırlaması geldi onlar da farkı servis, yemek, kırtasiye ile kapatıyorlar. Ama sizin okulun ücreti çok makul bence.

Benim kızımda bu sene özele değil devlete gitti iki tane eksigimizle toplam kırtasiye ücreti 1800 odedik ha arada hiç Faber c. Yok ondan olsa daha pahalı olurdu bu arada çevremde özele gönderenler den tam gün aylık 5.500 ve kırtasiye parası birinci dönem 4000 ikinci dönemde 4000 istemisler

1200 e okul bulsam 2 bin de bahsis birakirim abla.Normal yani 2 bin kirtasiye 6 bin aldilar kardesimden.

Kreşimizin kırtasiye ücret tarifesi bşre bşr aynı..çocukların kreş ankarada mı ?

Servis ücreti olmadığı belirtmek istedim eğitim ücreti aylık 1 200 2 binde 1 kere vermek üzere malzemeler için
Çok uyguna gönderiyorsunuz benim yaşadığım yerde devlet bile tam gün 1750,özeller en düşüğü pazarlıkta yapmiyolar 5.500 istediler ve iki dönem kırtasiye parası olcak şekilde bu çocuklar iki dönem kırtasiyeyi napacaklarsa aylık sizinki özel olmasına rağmen baya uygun geldi

Kreşimizin kırtasiye ücret tarifesi bşre bşr aynı..çocukların kreş ankarada mı ?
Evet hatta bizim de geçen ocakta ara zam yapıp ocağa kadar zam yok dediler. Yeni dönem ücreti bilemiyorum. Enflasyon bu kadar yüksekken asgari ücrete gelecek zam kadar da okul ücretine gelir diyorum, umarım çok artmaz pek umudum yok ama

Bence aynı kreş zincirinde çocuğumuz

Özeller bunu diyolar askeri ücrete ne kadar zam gelirse onlarında yapacağını ben o yüzden devlete verdim en iyisi

O zaman bizim bayağı uyguna geliyo kitaplarda dahil çünkü

Benim servis ücreti yok o yüzden uyguna geldi servisle gelen öğrenciler mesafeye göre ücret ödeyecek

Konu sahibinin ozel dediği bağımsız ana okulu.
Nerde bağımsız olduğunu anladiniz ki ,özel anaokulu yaziyor ben anlayamadim özel içine uygun fiyat biz pandemi oncesi oğlum anaokuluna gidiyordu aylik 1300 du 1500 e bulmak bu dönemde ilginç. Iyi bir yer mi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…