- Konu Sahibi Hayalgecem
-
Devlet gizli gizli yapmamaları için apartman altı gibi yerlere de izin veriyormuş, en azından denetlenebilir olsun diye.bir dini derneğe bağlı bir anaokulu olabilir.o bile resmi kayıtlıdır yoksa çalıştıramazlardı.
Kızım 4 yaşındaHayırlı Akşamlar Hanımlar, burayi yıllardır takip ediyorum.Sonunda üye olmak banada nasip oldu.Soruma gelmek istersek şöyle ki; 5 yasindaki kızımı bugün özel bi ana okuluna kayıt ettirdim.Öğretmen hanımla şartlari konuştuk. Aylik ücret 1.200 TL sabah 10 da gidicek akşam 4 e kadar ,öğle yemeği oraya ait tamam güzel dedim.Sonra öğretmen 2 milyar okul malzemeleri için ek para istedi ve bi çanta verdi.İcinde etkinlik malzemeleri kuruboya ,oyun hamuru,kalem,silgi vs var.Kitaplar da içine dahil ama onlar daha gelmedi dedi.Bu fiyat bana çok geldi, sizce normal mi? Bu kadar tutarmi ?Bu arada kırtasiye malzemeleri pahalı olanlardan değil,bilinen kaliteli bi marka değildi
Gene de ya meb e bağlıdır ya da sosyal hizmetlereDevlete bağlı okul değil bi binanin alt dairesini kreş ana okulu yapmışlar. 40 öğrenci var 4 6 yaş
Yahu hiç araştırmadınız mı? Kayıt ederken siz hangi bakanlığa bağlısınız diye sormadınız mı? Buranın izni var mı ne bu apartman dairesinden bozma yeri okul yapmışsınız demediniz mi?
Peki çalışanlarin öğretmen olduguna emin misiniz? Yani bu ücrete bu sınıf mevcutları karşılamaz gibi geldi banaDevlete bağlı okul değil bi binanin alt dairesini kreş ana okulu yapmışlar. 40 öğrenci var 4 6 yaş
Bizden 3 ıstedılerHayırlı Akşamlar Hanımlar, burayi yıllardır takip ediyorum.Sonunda üye olmak banada nasip oldu.Soruma gelmek istersek şöyle ki; 5 yasindaki kızımı bugün özel bi ana okuluna kayıt ettirdim.Öğretmen hanımla şartlari konuştuk. Aylik ücret 1.200 TL sabah 10 da gidicek akşam 4 e kadar ,öğle yemeği oraya ait tamam güzel dedim.Sonra öğretmen 2 milyar okul malzemeleri için ek para istedi ve bi çanta verdi.İcinde etkinlik malzemeleri kuruboya ,oyun hamuru,kalem,silgi vs var.Kitaplar da içine dahil ama onlar daha gelmedi dedi.Bu fiyat bana çok geldi, sizce normal mi? Bu kadar tutarmi ?Bu arada kırtasiye malzemeleri pahalı olanlardan değil,bilinen kaliteli bi marka değildi
Ben de bilmiyordum, geçende sosyal medyada bir grupta gördüm. 4 yaşında çocuğu olan bir anne gönderiyormuş ve çocuk ödevlerini yapmıyor ne tavsiye edersiniz diye soruyordu. Arapça harfleri ve kuranı öğretiyor ve ödev veriyorlarmış sanırım.Sübyan okulu ne ya, ilk defa duydum, öyle bir okul resmiyette varsa ülkeyi eskiye götüreceğiz diye iyice abartmışlar
Benim oğlum da 5 yaşında devlet okulunun anasinifina yazdırdım, kırtasiye için para istemediler bize liste verdiler biz kendimiz alıp götürdük, pastel boya mum boya stick yapıştırıcı, renkli kartonlar, göz, pipet, kitap vs etkinlik icin lazim olacak her seyi yazmis ustelik illa şu marka olsun da demedi ne uygun olursa onu alin dedi gittik aldik 2 bin liraya yakin tuttu. Yani o 2 bini bizden isteseydi o kadar para tutmaz falan derdim ama bizzat gidip kendimiz istedigimiz herhangi bi yerden alip götürdük yine o kadar tuttu. Ucuz bisey kalmadi ki bu devirde.Hayırlı Akşamlar Hanımlar, burayi yıllardır takip ediyorum.Sonunda üye olmak banada nasip oldu.Soruma gelmek istersek şöyle ki; 5 yasindaki kızımı bugün özel bi ana okuluna kayıt ettirdim.Öğretmen hanımla şartlari konuştuk. Aylik ücret 1.200 TL sabah 10 da gidicek akşam 4 e kadar ,öğle yemeği oraya ait tamam güzel dedim.Sonra öğretmen 2 milyar okul malzemeleri için ek para istedi ve bi çanta verdi.İcinde etkinlik malzemeleri kuruboya ,oyun hamuru,kalem,silgi vs var.Kitaplar da içine dahil ama onlar daha gelmedi dedi.Bu fiyat bana çok geldi, sizce normal mi? Bu kadar tutarmi ?Bu arada kırtasiye malzemeleri pahalı olanlardan değil,bilinen kaliteli bi marka değildi
Tahmin ettim. Arama geçmişimde bulunmasın diye aratmadım.internete yazip bakma hatasina dustum... bakmayin gercekten.
neye bağlıMilli Eğitime bağlı değil
Ben de baktım şimdi.internete yazip bakma hatasina dustum... bakmayin gercekten.
Konu sahibinin göndereceği yer mi öyle ?Ben de baktım şimdi.
Minicik oğlanlar sünnet kıyafeti gibi bir şey kafada takke, küçücük kızlar baştan ayağı pembe başörtülü gelinlikler içindeler.
Oyun oynayacak yaşta çocuklara ağır dersler yüklenmiş.
Fiyatı uygun diye buralara yollamayın çocuklarınızı yazık konu sahibi.
Daha soyut kavramı bilmeyen çocuğu korkutmaktan başka ne işe yarayacak sizce?
Konu sahibinin göndereceği yer mi öyle ?
Sadece 2 fotoğraf midemi acaip bulandırdı nasıl gönderiyorsunuz ya yapmayın
Kendisi gönderiyor bir de millete akıl veriyordu benim gördüğüm hanımefendi. Devlet anaokulundaki öğretmenlerin imanı biraz zayıf olabiliyor, sübyan mektebine gönderin diyordu. Bir de kendi kendine iman ölçmüş.Şu ülkede ne malll ebeveynler var çocukların hayatını zorla karartıyorlar
Şu ülkede ne malll ebeveynler var çocukların hayatını zorla karartıyorlar
Hayır fikir olarak birsey demem saygı duyarım ama bahsettikleri fikir ile çelismeye gerek yok. Neyse ya bu iş ban yemeye gider asabımı bozmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?