- Konu Sahibi bonaporteybo
Öncelikle iyi geceler diliyorum. Ben bir cemaat okulunda okuyorum ve hiç memnun değilim. Seneye başka bir okula geçmek istiyorum ama bazı problemlerim var. Şimdi, bu okulu değiştirmek istememin nedenlerinden biri dini ve siyasi düşüncelerimin uymaması. Bu okula gelenler de onlarla aşağı yukarı aynı görüşte olduklarından kendimi çok yalnız hissediyorum. 9.sınıftayken benimle aynı görüşte birkaç arkadaşım vardı ama dayanamadıkları için haklı olarak okul değiştirdiler. Her neyse, ben de okulumu değiştirmek istiyorum fakat çok korkuyorum. Bazı sosyal problemlerim var çünkü. Bu yüzden dışlanırım diye çok korkuyorum. Ve şu anki okulum karma değil. Sadece kız lisesi. Erkek fobim var. (Genel olarak bir insan fobisi söz konusu ama erkeklerden daha çok korkuyorum. Mesela, Burger King, Arby's vs. yerlerde hem erkek çalışan hem de kadın çalışan aynı anda hizmet veriyorsa kadın olana siparişimi vermeyi tercih ediyorum.) Beni aşağılayacaklarından ve dış görünüşümü eleştireceklerinden endişe duyuyorum. Devlet okuluna gitmem söz konusu değil, özel okula gitmeyi düşünüyorum, fakat dediğim gibi çok korkuyorum. Bir yandan bu okuldan kurtulmayı istiyorum, bir yandan da kara kara başka bir okulda ne yapacağımı düşünüyorum. Çünkü çok çirkin bir dış görünüşüm var ve böceğe benziyorum bence. Ayrıca çok şişkoyum ve kambur duruyorum. Yani çok ezik duruyorum işte. Ayrıca okul değiştirsem bile oradakiler yıllarca bir arada oldukları için beni kabul etmeyeceklerini düşünüyorum. Biraz itici bir tipim çünkü. Ayrıca hepsi bu değil, yüzüm çok çok aşırı yağlı. Anlatamam. Aranızda belki böyle olan vardır diye tavsiye almak istedim. Bunun bir çözümü yok mu? Çok rahatsız oluyorum çünkü. Yüzümü güzelce temizliyorum ve 2 saat geçmeden gene yağlanıyor. Tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum.
NOT: Psikoloğa gitmemi söylemeyin. Zaten gidiyorum ama sanırım birşeye yaramayacak.
NOT: Psikoloğa gitmemi söylemeyin. Zaten gidiyorum ama sanırım birşeye yaramayacak.