Okul Stresi

Ya pardon da üniversite öğrencisi fala inanamaz mı yasak mı konuyu nerelere çekiyosunuz yok eğitimine bak falan ben zaten elimden gelenin en iyisini yaptım notlarımı yüksek tuttum anlayışınız mı kıt sadece bu tarz şeyler ankaiyetemi kaygımı azaltıyor sanki ben tarotla falla mı okul kazandım veya okul değiştiricem aklım yok mu bunu düşünecek kadar akıl vermene ihtiyacım yok anlayın yani bu sadece benim için bir telkin gibi %100 böyle şeylere inaniyorum demiyorum zaten
İmla bilmeden itü’yü nasıl kazandın acemi ve hot kız?

sağol canim ya ortalamimin 3.71 olduğunu okumadın herhalde ben elimden geleni fazlasıyla yaptım zaten tarot ve fal sadece içimi rahatlatıyor bu yani neden saldırganlaşıp 1 sayfa ortalama bla bla yazıyosun ki ben bilmiyor muyum sence bunlari iyi günler

Sevgili ergen. öncelikle sakin ol. eger sallamıyorsan bu kafayla itüden 3.71 ortalama alman buyuk basarı ama nedense şu hitabete pek inanasım gelmedi.

Sinav sorularini tarotta gorup calistiysan demekki 3.99 da yaparsin sen bu ortalamayı bravo sana.

Yahu kim doğru söylese hep kötü hep fesat.
Bu da forumda yeni trend oldu.
canım ben size yanlışsınız demedim ki sizin söylediğinizi zaten biliyorum anlamak istemiyorsunuz sanırım ben burada yazarken hayatıma fal veya tarot karar verecek diye yazmadım aklıma takılıyor telkin olur belki diye yazdım anlattıklarınızı biliyorum zaten

Yazdığımı siliyorum bu gibi şeylere inanmıyorsanız düşünceniz uymuyorsa bile saygı göstermek zorundasınız yani eğitimimi fala tarota elbette bırakmadımda sizi çokta ilgilendirmeyen konular hakkında sadece saygı çercevesinde yorum yapma hakkınız var.
Icerik değişmiş bence eski mesaji yine düzenleyip altina bunlari ekleyin zira icerik silmek ban sebebi.
Bu aciklamadan sonra sizin durumunuzla ilgili olarak şunu demek isterim.
Hayatta her teşebbüs bir risk, misal ben tayin alsam mi.diyorum ama diğer yandan taşınmasi nakliyesi ustası aboneliği boyasi badanasi vs gozumde büyüyor ama değişim istiyorsak adım atmalıyız.
Şu an stres altinda olduğunuz icin belki de rasyonel düşünemiyor olabilirsiniz.
Kendinize "gercekten istiyor muyum" "istediğim olmazsa en kötü ne olabilir " "en kötüsü olursa ne gibi bir yol izlemeliyim" diye sorun. Illa ki ic sesiniz size dogru cevabı verecektir.
Acele etmeyin ama işim fala kaldi diye de düşünmeyin, artisini eksisini hesaplayin zaten bir sekilde su akar yolunu bulur.

Acele etmeyin ama işim fala kaldi diye de düşünmeyin, artisini eksisini hesaplayin zaten bir sekilde su akar yolunu bulur.
Bak,ne kadar doğru yazılmış.
Ders çalışmayan bir çocuğa bir tencere okunmuş pirinc de yedirseniz nafile.
Fala destek vermemizi istiyorsun da bu işler fallarla olacak işler değil.
Fal çıkmıyorsa defteri kitabı birakacak bir durumumuz da yok.

Ya pardon da geleceğimi niye fala bırakayım başarılı bir öğrenciyim 3.71 ortalama yaptım sadece benim için iyi mi olacak kötü mü geleceğe yönelik merak ettim sizi ne ilgilendiriyor ki bu durum sizden fal bakmanizi mi istedim sadece beni rahatlatıyor bu tarz yorumlar yani insanların her şeyinede burnunuzu sokmayin falla okul değiştirecek halim yok elbette
Kim bilebilir ki sizin için ne iyi olacak?
İnsanlar kendi önünü göremiyor şu ortamda kaldı ki fal baksa biri sizin kararınızı etkilese sonradan işler yolunda gitmese ne olacak? Sorumlusu kim olacak? Falci bana böyle dedi mi diyeceksiniz.
Bakın sorumluluk sahibi olun,kendi durumunuzu daha iyi,daha kötü bir hale ancak ve ancak siz getirebilirsiniz. Bu tip şeylerden medet ummayın.

Ya pardon da geleceğimi niye fala bırakayım başarılı bir öğrenciyim 3.71 ortalama yaptım sadece benim için iyi mi olacak kötü mü geleceğe yönelik merak ettim sizi ne ilgilendiriyor ki bu durum sizden fal bakmanizi mi istedim sadece beni rahatlatıyor bu tarz yorumlar yani insanların her şeyinede burnunuzu sokmayin falla okul değiştirecek halim yok elbettersun s
Burun sokmak ne demek??
Evet buradakilerden fal bakmalarını istemişsin,çabuk unutuyorsun sanırım,konunu baştan oku bence ayrıca
uslubuna dikkat et
Sen bence derslerine yoğunlaş,belki gerçekten o zaman İtü’ye geçip 3.71 ortalama yapabilirsin

bu sene yatay geçiş yapmak ve okulumu değiştirmek istiyorum fakat çok korkuyorum ya yapamazsam ya olmazsa napıcam diye bu gün kahve içtim falımda falanda çıkmadı bir şey çok merak ediyorum ne olacak diye tarot veya fal bakmak isteyen olursa hayır demem bu konu beni çok düşündüren bi konu kafamdan çıkmıyor ağustos ortasına kadar da çıkmayacak sonuçlarım açıklanana kadar
Yatay geçiiş ve fallar... Bırak o üniversteyi güne git fal falan baktır ,boşuna masraf

Back
X