Vallaha ben ne zaman "süper gecti" diye düsündüysem hep düsük puanlar almisimdir. Sebebini bende bilmiyorum. Elimden geldigi kadar calisirdim ve dua eder sinavlara giderdim. Ucunda ölüm yok ya. Siz kendinizi böyle baski ve stres altina alsaniz beyin bloke eder ve verimli calisamazsiniz. Önce sakinlesmeniz lazim.
Tek derse bırakın en son çare. Tek derste hiç bi hoca bırakmaz kolay kolay.. vicdan yapar.
Çoktan özür dileyerek söylemek isterim kş arada şeref yoksunu hocalar çıkabiliyor. Benim okuduğum zaman bir hoca vardı böyle tek derste ikinci dönem dersinden bırakıp okulu kafadan 1 yıl uzatan. Kağıda ne Notlar yazmadım ki kendimi yakarım bile dedim ona rağmen bırakmıştı adi herif.
Okul bitti seneler oldu ama mahvetmişti sınıfça biZiO kagida yalvar yakar yazdigin icin birakmistir. O kagitlari sakliyorlar :)))
Yuz yüze hoca ile konuş. Tek ders kalirsa sorun olmaz diye dusunuyorum.
O baya şerefsiz bi adammış. Ben tek dersten kalan birini görmedim. Size baya haksizlik edilmiş.Çoktan özür dileyerek söylemek isterim kş arada şeref yoksunu hocalar çıkabiliyor. Benim okuduğum zaman bir hoca vardı böyle tek derste ikinci dönem dersinden bırakıp okulu kafadan 1 yıl uzatan. Kağıda ne Notlar yazmadım ki kendimi yakarım bile dedim ona rağmen bırakmıştı adi herif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?