- 4 Ocak 2017
- 328
- 137
- 103
- Konu Sahibi Degisikbiseyim
genelde o düşünce oluyor herkesde bende de garip düşünceler vardı ama düzelmeler olmaya başlayınca unutuyorsun o düşündüklerini de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah 6 ay sonra mutlu olan ben olurum çok istiyorum bunuugenelde o düşünce oluyor herkesde bende de garip düşünceler vardı ama düzelmeler olmaya başlayınca unutuyorsun o düşündüklerini de
Yok darbe, beni bu uzuyor işte bu düzelir mi kiSanki resimde diğer tarafı hafif içe çökük gibi.Bende de var aynısı bir tarafı daha şişkin.Burunda ameliyat öncesi darbe var mıydı
Vallahi canım düzelip düzelmeyeceğini en az 4 ay kadar bekleyerek anlarsın.Şekli oturmadan ve ödemler inmeden belli olmaz henüz erkenYok darbe, beni bu uzuyor işte bu düzelir mi ki
Dr ameliyattı iki tarafı da aynıydi diyo,ama boyle kalırsa 2.ciyi olurum bu gidişle öf ne zormuş ya keşke hiç girmeseydim bu işe hayata küstümVallahi canım düzelip düzelmeyeceğini en az 4 ay kadar bekleyerek anlarsın.Şekli oturmadan ve ödemler inmeden belli olmaz henüz erken
Ben neler yaşadım bir bilsen.İlk ameliyatımı oldum resmen eskisinden on kat kötü oldu yaşım büyüdü resmen burun ucum ağzıma girecekti baya düştü hemde eğrilik vardı burun sırtımda çıkıntı oluştu resmen kafayı yiyecektimDr ameliyattı iki tarafı da aynıydi diyo,ama boyle kalırsa 2.ciyi olurum bu gidişle öf ne zormuş ya keşke hiç girmeseydim bu işe hayata küstüm
Nasıl sabrettin 1 seneden önce de revizyon yapılmıyor brn de kafayı yicem galibaBen neler yaşadım bir bilsen.İlk ameliyatımı oldum resmen eskisinden on kat kötü oldu yaşım büyüdü resmen burun ucum ağzıma girecekti baya düştü hemde eğrilik vardı burun sırtımda çıkıntı oluştu resmen kafayı yiyecektim
Bence sen biraz takıntılı bir karaktersin senin burcun neNasıl sabrettin 1 seneden önce de revizyon yapılmıyor brn de kafayı yicem galiba
KoçBence sen biraz takıntılı bir karaktersin senin burcun ne![]()
Koçları memnun etmek zordur karakterlerinde mükemmeliyetçilik olur babacımdan biliyom
Evet sanırım yanlış doktor tercihi yaptımKoçları memnun etmek zordur karakterlerinde mükemmeliyetçilik olur babacımdan biliyom![]()
Onların da mutsuz hastaları var isimle alakası yok bence tamamen şans işi arkadaşım bedavaya devlette oldu çok güzel oldu burnuAdı sanı duyulmamış doktorlara olmayın şu ameliyatı ya Muhammed dilber Mustafa Karaca Alpaslan yıldırım gidin bunlara olun
Hangi devlet hastanesi?Onların da mutsuz hastaları var isimle alakası yok bence tamamen şans işi arkadaşım bedavaya devlette oldu çok güzel oldu burnu
Çok güzel bir ayar oldu Sağol, herkes yamuk diyince benim de gidesim gelmiyo amamerhaba, burnunuz yorum yapmak için çok erken bir aylık burun patlıcan gibi olur boşuna kuruntu yapma, ama sen kuruntu yapmayı seviyorsun o yüzden olumlu eleştirileri dikkate almıyorsun belki de sürekli sana bir şeyler söylenmesi hoşuna gidiyordur, burnun şişliklerden dolayı yamuk da görünebilir gerçek sonucu görmek için epey bir zamana ihtiyacın var. bence aynaya falan bakma ve okuluna git, istediği kadar şiş olsun eski burnundan kat kat güzel yeni halin. derslerinle ilgilen burnu unut.
NumuneHangi devlet hastanesi?
Çok güzel bir ayar oldu Sağol, herkes yamuk diyince benim de gidesim gelmiyo ama