okula giden çocuğu olanlar bakabilirler mi

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.366
39
163
Konya
bu sene kızım 1. sınıfa başlayacak.çantaya bir türlü karar veremedim.sizce sırtına takılacak şekilde mi alayım yoksa tekerlekli çek çek şeklinde olanlardan mı?çek çek şeklinde olanların arkasında çek çek olduğundan sırttan takılmaz sanırım.bazılarının da çek çek kısmı çıkarılabiliyor ama çocuk dışarda söküp çıkaracak değil ya.aslında karışık yazdım farkındayım ama kullananlar ne demek istediğimi anlamışlardır heralde.çantalar çok ağır oluyor mu nasıl bir çanta tavsiye edersiniz?

Ben çantasını taşıyamayıp, geri geri düşenleri gördüm. O yaştaki çocukların zaten kemikleri tam oturmuş değil, taşımak için öne doğru eğiliyorlar. Çek çekli alırsanız daha rahat eder.

Okula giden çocuğum yok ama ulaşım şekli nasıl olacak bence bu da önemli

Servis mi yürüyerek mi siz mi bırakacaksınız vs

Bizim evin orda bir okul vardı çantaları anneler taşırdı ona göre sıra takmalı idi

Servisle gelenlerde Çek çekli olanlar vardı

Oğlum anaokulunda onların çantalarını serviste ön koltuğun arkasına takıyorlar ilkokul Servisi'nde böyle uygulama var mı bilmiyorum tabii

Ben çantasını taşıyamayıp, geri geri düşenleri gördüm. O yaştaki çocukların zaten kemikleri tam oturmuş değil, taşımak için öne doğru eğiliyorlar. Çek çekli alırsanız daha rahat eder.
Kendisine sorun. Bu kararı verebilmek onu mutlu eder. Okula daha kolay alışır. Arkadaşlarına özenmek zorunda kalmaz.

Kendisine sorun. Bu kararı verebilmek onu mutlu eder. Okula daha kolay alışır. Arkadaşlarına özenmek zorunda kalmaz.
Sorarım canım, ama önce doğurmam ve okul yaşına gelmesi gerek :KK45:
Bir yandan doğurmaya niyetimin olmayışı bir yandan seni kırmak istemeyişim n'etsek :KK53:
:KK60:

Sorarım canım, ama önce doğurmam ve okul yaşına gelmesi gerek :KK45:
Bir yandan doğurmaya niyetimin olmayışı bir yandan seni kırmak istemeyişim n'etsek :KK53:
:KK60:
Yanlış alıntı yaptım kuzum. Sen gene de aklının bir köşesine yaz. :KK60:

Okula giden çocuğum yok ama ulaşım şekli nasıl olacak bence bu da önemli

Servis mi yürüyerek mi siz mi bırakacaksınız vs

Bizim evin orda bir okul vardı çantaları anneler taşırdı ona göre sıra takmalı idi

Servisle gelenlerde Çek çekli olanlar vardı

Oğlum anaokulunda onların çantalarını serviste ön koltuğun arkasına takıyorlar ilkokul Servisi'nde böyle uygulama var mı bilmiyorum tabii
Biz birakicaz arabayla ama seneye nasıl olur bilmiyorum

Madem araba ile bırakacaksınız çok sıkıntı olmaz hangisinden isterse alın

Yalnız Çek çekliler elde nasıl taşınıyor bîlemedim şimdi

Okulda merdivende taşıması da kolay olsun

Tabii bir de nerede duruyor o çantalar sıra altı mı yer mi

Kendisine sordum tabi ben hic istemesem de winx çantalardan istediğini soyled
i baskasina özenmesin diye ondan alıcaz ama çekçek li olup olmamasını önemsemiyor o .bense hangisi kullanisliysa onu almak istiyorum

Kendisine sordum tabi ben hic istemesem de winx çantalardan istediğini soyled
i baskasina özenmesin diye ondan alıcaz ama çekçek li olup olmamasını önemsemiyor o bense hangisi kullanmışmış onu almak istiyorum
O zaman diğer yorum yapanların tavsiyelerini dinleyin ve okula nasıl gideceğini düşünerek karar verin. Mutlaka Winx olsun. Ben fikrimi sormayan bir annenin kızıydım. O renkli okul çantalarına ve beslenme çantalarına hala imrenerek bakarım.

benim kızımda birinci sınıfa başlıyor bu sene biz normal sırt çantası aldık
eşim çekmeli çantalarda olsun istiyordu ama ben sırt çantasının daha rahat taşınıcağı düşüncesindeyim
çünki bizim okul yolumuz cadde kaldırım da çekmesi zor olur diye düşündüm

İste benim de kafamda böylebir suru soru kullanan birileri yazarsa cevapları bulucam :)

Canım ya çok öneml
O zaman diğer yorum yapanların tavsiyelerini dinleyin ve okula nasıl gideceğini düşünerek karar verin. Mutlaka Winx olsun. Ben fikrimi sormayan bir annenin kızıydım. O renkli okul çantalarına ve beslenme çantalarına hala imrenerek bakarım.
Canım ya çok önemli gerçekten çocuk dünyası bambaska

Benim iki kızıma da sırta takılanlardan kullanıyoruz. Hem de en büyük boyunu. Çünkü okuldan genelde büyük boy defter istiyorlar. Ya da fotokopi ödev dağıtıyorlar. Hepsi A4 boyutunda. Kırışmasın diye karton dosyaya koyuyorum, küçük ya da orta boy çantaya sığmıyor bu sefer.

Bir de çek çekli olanlar makineden nasıl yıkanır bilmem. Ben kirlendikçe çamaşır makinesine atıyorum, yıkıyorum.

Çekçekli mekanizma çıkıyor olabilir, ben bilmiyorum. Ama temizlik açısından bana sırta takılan daha pratik geliyor.

benim kızımda birinci sınıfa başlıyor bu sene biz normal sırt çantası aldık
eşim çekmeli çantalarda olsun istiyordu ama ben sırt çantasının daha rahat taşınıcağı düşüncesindeyim
çünki bizim okul yolumuz cadde kaldırım da çekmesi zor olur diye düşündüm
Bana da çekmesi zor olur gibi geliyor emin olamıyorum.ama çanta çok ağır olursa nasıl taşıyacaklar bilemiyorum ki

Sıranın yanında askı gibi bir kısım var, oraya asıyorlar bizim okulda. Yere değmiyor yani.

Benim kizimda bu sene 1.sinifa baslayacak ozellikle winx li canta istedi ben bayagi arastirdim uc fermuar dan olusanlari tercih ediyolar tekerleklide pek tercih edilmiyormus zaten okula gidip gelirken anne tasiyo

çok ağır oluyor mu 1. sınıf kitapları acaba ? eğer olmuyorsa sırt çantası bence daha rahattır.

Benim iki kızıma da sırta takılanlardan kullanıyoruz. Hem de en büyük boyunu. Çünkü okuldan genelde büyük boy defter istiyorlar. Ya da fotokopi ödev dağıtıyorlar. Hepsi A4 boyutunda. Kırışmasın diye karton dosyaya koyuyorum, küçük ya da orta boy çantaya sığmıyor bu sefer.

Bir de çek çekli olanlar makineden nasıl yıkanır bilmem. Ben kirlendikçe çamaşır makinesine atıyorum, yıkıyorum.

Çekçekli mekanizma çıkıyor olabilir, ben bilmiyorum. Ama temizlik açısından bana sırta takılan daha pratik geliyor.
Temizlik açısından hiç düşünmemiştim ya of kafam karıştı iyice

Zaten okulda dolapları oluyor. Eve sadece ödevi olan kitap ve defterleri getiriyorlar.
Ben de orta boy bir çanta almıştım ilk defada. Ama büyük boy defter ve kitapların köşeleri kıvrıldı hep.

Back
X