• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okula Gitmiyorum

Pek objektif yorum yapamıyorum bu konuyla ilgili ne yazık ki. Üniversite bana bambaşka bakış açıları kazandıran bir yerdi bir meslekten önce.
Okumayı çok istedim, çok zorlandım, çok keyif aldım, bittiğine üzüldüm.

Hayatımın en güzel dönemlerindendi.

Bir terapi alın bence.

İstemiyorsanız da okumayın. Herkes okuyacak diye bir şey yok elbette. Ama kendinizi eğitin. Eğitim şart.

açık öğretimden mezun olunca iş bulabilecek misiniz. özelde zor. psikoloğa git. sonra arkadaş edin... o zaman su gibi geçer.

Önce bu konuyu okuyun lutfen.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okula-gitmiyorum.868073/

Daha once okuyanlar bilir okula gitmediğimi. Kendimi çok zorladım bu hafta full gittim ama nasıl gitmek derste karnıma kramplar girdi resmen. Bu psikolojik tabiii.
Kendimce bir çözüm buldum okuduğum bölüm açıköğretimde de var ikinci dönem oraya geçecegim. Bir yandan çalışırım diye düşünüyorum. Sizce mantıklı bir fikir mi?
Aileme, özellikle anneme bu konuyu nasıl açacağım lütfen yardımcı olun.
:KK61:
açıköğretimden mezun olup iş bulma olasılığın ile örgün öğretimden mezun olup iş bulma olasıığın arasında dağlar kdr fark var. ayrıca bu tembellikle iş bulup çalışmazsın da hayal görüyorsun. mezuniyetinden sonra alacağın maaş arasında da fark var, bence okulu bırakmak yerine dr a görün. pişman olursun...

Ben sevmediğim yerde zar zor üniyi bitirdim şimdi aynı üniversite sırf tayin yapabılmek için bir bölüm kazandım nasıl gidecem nasıl okuyacam bilmiyorum zor ama yapmam lazım

birincisi bölümün ne ?
ikincisi şu an psikolojik olarak hazır hissetmiyo olabilirsin bence dondur biraz toparlan sonra devam edebilirsin bende bi ara ünideyken öyle bi dönem yaşamıştım ayaklarım gitmiyodu ya gidiyosum yarı yokdan eve dönüyodum :)) sonra toparladım o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum..

açıköğretimden mezun olup iş bulma olasılığın ile örgün öğretimden mezun olup iş bulma olasıığın arasında dağlar kdr fark var. ayrıca bu tembellikle iş bulup çalışmazsın da hayal görüyorsun. mezuniyetinden sonra alacağın maaş arasında da fark var, bence okulu bırakmak yerine dr a görün. pişman olursun...
Örgünden de devam etsem tek istegim KPSS yle atanmak, ozelde calismayi zaten dusunmuyorum. Coktan basladim 2016 icin calismalara. Aciktan da okusam Kpss icin ugrasacagim zaten diye dusunuyorum.
Kafam karmakarisik.

birincisi bölümün ne ?
ikincisi şu an psikolojik olarak hazır hissetmiyo olabilirsin bence dondur biraz toparlan sonra devam edebilirsin bende bi ara ünideyken öyle bi dönem yaşamıştım ayaklarım gitmiyodu ya gidiyosum yarı yokdan eve dönüyodum :)) sonra toparladım o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum..
Bolumum tibbi sekreterlik.

Elbette mantıksız.
Okula gitmeyen işe nasıl gidecek. İş hayatı daha mı kolay zannediyorsunuz.
Önceki konunuzda da aynı şeyi söyledim. Bir uzmana gitmeniz gerekiyor

Bolumum tibbi sekreterlik.
halledersin ya rahat bi bölüme benziyo ben tüm öğretim hayatımı ingilizce aldım baymıştı beni ondan.. bide hiç türk hocam yoktu falan zorlandım neyse çok zorlanıyodum..
dondur o zaman.. zaten açık öğretimde okuman için bölğmünü bırakman gerekmiyo :) artık açık öğretimi herkez extradan okuyo sende öyle yap hem iki tane olur hangisinde daha başarılı olursan o senin için avantaj olur..

Ya kusura bakma da bahane üretiyorsun yok sabah kalkmak soğutuyor bilmem ne. Sırf tembellikten yani.
Hayır bir de öyle zor bir bölümde falan da okumuyorsun.
Ben her sabah 6'da kalkıp 1 saat yol gidip okula gidiyorum, üstelik bölümüm çok zor her hafta quizler raporlar in-classlarla uğraşıyorum.
Daha şimdiden bu ufacık sorunlarla baş edemezsen ilerki hayatında çok zorlanırsın.

Bak pişman olacaksın yapma diğer konunada yazmıştım sanırım hatırlıyorum pişman olursun ilk 1 sene dişini bir sık arkadaş ortamına biraz gir gerisi gelecek... Bence okulu bırakmak gibi bir hata yapma.... açık öğretim kolay değil öyle üzülürsün...

Örgünden de devam etsem tek istegim KPSS yle atanmak, ozelde calismayi zaten dusunmuyorum. Coktan basladim 2016 icin calismalara. Aciktan da okusam Kpss icin ugrasacagim zaten diye dusunuyorum.
Kafam karmakarisik.
kpss den atanmayı kolay sanıyorsun galiba 2016 sınavı mayısta haberin var mı? 2 sene hazırlandım atamam 7 ay önce oldu. daha okula gitmeyi kendine dert edinmişsin kpss yi nasıl halledicwksin? dışarıdan kolay geliyor galibaa. neyse sen bilirsin artık. okul açılalı 2 3 ay oldu bu zamana kadar ne kadar şanslı olduğunu farkedemeyip bilgisayarla vakit harcayabiliyorsan burada yazılanların sana faydası olacağını sanmıyorum. bir şekilde hep bir bahane uyduracaksın kendine...

Ya kusura bakma da bahane üretiyorsun yok sabah kalkmak soğutuyor bilmem ne. Sırf tembellikten yani.
Hayır bir de öyle zor bir bölümde falan da okumuyorsun.
Ben her sabah 6'da kalkıp 1 saat yol gidip okula gidiyorum, üstelik bölümüm çok zor her hafta quizler raporlar in-classlarla uğraşıyorum.
Daha şimdiden bu ufacık sorunlarla baş edemezsen ilerki hayatında çok zorlanırsın.

Bölümünüzü merak ettim ?

Önce bu konuyu okuyun lutfen.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okula-gitmiyorum.868073/

Daha once okuyanlar bilir okula gitmediğimi. Kendimi çok zorladım bu hafta full gittim ama nasıl gitmek derste karnıma kramplar girdi resmen. Bu psikolojik tabiii.
Kendimce bir çözüm buldum okuduğum bölüm açıköğretimde de var ikinci dönem oraya geçecegim. Bir yandan çalışırım diye düşünüyorum. Sizce mantıklı bir fikir mi?
Aileme, özellikle anneme bu konuyu nasıl açacağım lütfen yardımcı olun.
:KK61:

Depresyonda olabilir misin? Seni okuldan soğutan bir şeyler vardır mutlaka. Bunu bulmam lazım. Üniversite 2. Sınıfta derslerim bombok gidince ben de öyle şeyler yaşadım. Ama hep zorladm kendimi ağlasam da sınavlra girdim çarem yoktu. Senn de yok bence. Açıköğretim bahane. Kendini kpss ile kısıtlama. Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz.

Back
X