• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulda benimle alay ediyorlarmış

Arkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?
Yatay geçiş acilen

Delil toplama şansım yok sanırım telefonlarını ellerinden alamam. Arkadaşım öğrenmiş o vatsaptan söyledi bana delil sayılır mı bilmiyorum
whatsap yazismasinda mi soyledi bunu。ekran resmi ile savciliga verebilirsuniz fakat suc sayilmasi icin arkanizdan yapilan。hakaret ve alaylarin enaz3 kisi ile yapilmis olmasi gerek。malesef tck da 2 kisinin giybeti suc degil。

Öncelikle size bunu söyleyen kişinin arkadaşıniz olduğundan emin misiniz? Arkadaşınız ise niye tepki göstermemiş ki? Ben sizin yeriniz de olsam yatay geçiş vb yapmazdım. Maalesef hayatımızın her zamanında zorba insanlar karşımıza çıkabilir. Ileride de böyle insanlarla karşılaşınca ne yapacaksınız yine gidecek misiniz? Karşınızdaki insanların yaptığı şeyler suç ispat edebiliyorsaniz şikayet edin.

Dahası var.... dahası var nedir ya 😂 cümlelere gel çay demle birde tıp öğrencisi vah...
Bu diyalogdaki hanımefendi bana pek iyi niyetli gelmedi. Kendisinden uzaklasın ve yatay gecis yapmayın devam edin hukuki yollara basvurun.

Dimdik ayakta ol güçlü ol herkes kendine baksın mübarekler dünya güzeli tip fakültesi ağırdir okuması zordur yeri gelir anatomi salonunda sabahlarsin kendileri ne

Konu sahibi siz kadın mısınız erkek misiniz ? aynı konuyu başla bir popüler foruma açmışsınız ama sanki erkekmişsiniz gibi dönüyor sohbet orada 😬

Arkadaşınla sınıfını yüzleştir. Whatsapp grubu aç herkesi topla. Arkadaşın yalan söylüyorsa ortaya çıkar. Gruba da sizin için suç duyurusunda bulunacağım deyin. Bırakın onlar yatay geçiş yapsın korkularından siz değil. Bunları da dekana ve hocalara bildirin. Niye kaçacaksınız ezik gibi anlamadım ki.

Back
X