Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bununla ilgili konum var aslinda. Olay cok uzun oldugu icin yazmadim. Aile malesef ozur dilemeyi birakin cocugun bu haline gelmesinde en buyuk vesile. Cunku baba da oyle imis. Cocuga kizmayi birakin aferin evladim diyecek insanlar.Çok merak ettim ailesi ne yaptı o çocuğun ? Sinirlenince birini dçvmesi mi gerekiyormuş ay çok sinirlendim ne biçim çocuk ne biçim aileymiş onlar. Öğretmenler ne yapmış? Siz sakin kalmışsınız ben ailesiyle kavga eder, çocuğa da patlatırdım ama okkalı bir patlatma. O zaman anlardı sinirlenince birine saldırmak neymiş, ailesi de anlardı başkasının çocuğuna zarar vermek neymiş. Ne demek 11 kez kafasını bir sıraya bir masaya vurmak, kıyamam ya![]()
Ay inanamıyorum ya , Allah iyi insanlarla Aile terbiyesi almış insanlarla karşılaştırsın bizleriBununla ilgili konum var aslinda. Olay cok uzun oldugu icin yazmadim. Aile malesef ozur dilemeyi birakin cocugun bu haline gelmesinde en buyuk vesile. Cunku baba da oyle imis. Cocuga kizmayi birakin aferin evladim diyecek insanlar.
Kuzucugum bak soyle dusun. Ben sizin dersinize geliyorum ve sizlerden bir kismi benim gizli gizli derste fotografimi cekip bunu alay icin malzeme konusu yapiyor. Her hafta benim ders saatimde, kantinde, koridorda beni nerede gorurlerse ben tum tip fakultesi arasinda malzemeyim diyelim goruntum, yurumem, giyimim, sacim basim, yurumem, ses tonum, ders anlatma tarzim...icinizden biri de dayanayip bunu bana soyluyor diyelim ya da ben birseyler seziyorum. Cevre baskisi olur burasi kucuk yer falan diye 6 yil bu zulme katlanilir mi? Herkesin yaptigi yanina kar mi kalmali? Peki o zaman adliyeler neden var insanlar haklarini arayamayacaksa?Teşekkür ederim hocam. Çevre baskısına maruz kalmaktan çekiniyorum biraz okulum oldukça küçük olduğu için. Biraz düşünücem sizin dediğinizi de yapabilirim.
+1Senin yerinde olsam bu durum için kanıt toplayıp dekana kadar götürürdüm bu işi kendileri adriana lima falan heralde![]()
![]()
![]()
![]()
Size şöyle diyeyim Beni sevmeyen bir kız vardı lisede. Hem de sırf hoşlandığı çocuk benden hoşlanıyor diye. (Adı üstünde çocukluk güya) O kız mezuniyette benim fotoğraflarımı gizlice çektirip kendi gruplarına attırmıştı ve benimle dalga geçmişlerdi. Ben ise bunu attıkları twitlerden anlamıstım.Ben mi çok safım acaba?
bu kadar kötülük dizilerde oluyorda genelde
Gitmeye kalkma kaçma hesap sor kanıt bul gerekirse okul yöneticiligine şikâyet et...sanki kendileri David Beckham yada Adriana limaArkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?
Tıp fakultesinde okuyanlar da boyle gerzek seylerle ugrasiyor muymus ya? Pek inandirici gelmedi bana. Oyle bile olsa cok sallamazdim ben olsam,yuzeysel geyik.