Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okulunuzda telefon taşımak yasak değil mi ?
Kapalı olduğu sürece yasak değil. Ama bu hoca bizim sınıftan iki kişinin telefonunu da almıştı çıkışta vermişti. Bana vermedi. Üstüne bide incelemeye gönderdi..![]()
Sizin telefonunuz kapalı değildi sanırım
Hocanızın burda alma hakkı var
Sizi sevdiği için mi daha çok uğraşıyo acaba
Sevdiği kişinin yaptığı yanlışlar insanın gözüne daha çok batar ya o misal
Alma hakkı tabiki var ben buna bişey demiyorum ama adam benim aleyhime olan herşeyi yapıyo.. Bu beni üzen ve sinirlendiren. Neden o iki arkadaşımın telefonunu disipline vermedi ?
Zaten yaşlı bi adam olabilir beni sevdiği için yapıyodur dicem ama bu kadarı fazla artık dayanamıyorum ben yapım gereği bu kadar kısıtlamaya gelemiyorum bıraksın beni kendi halime ne kazandırcam ona sanki ne yararım var hiç hoşlanmam hayatıma müdahale edilmesinden adam da nefret ettiğim ne varsa yapıyo.. bundan sonra dersinde de gayet soğuk davranıcam kusura bakmasın bana ne yapıyosa aynı şekilde cevap veririm .. Ama bi yandan da diyorum böyle yapmasam mı. Biriyle konuşmaya da ihtiyacım var ne yapmam gerekiyo offf![]()
Yüz göz olmayın
Sevmediği şeyleri yapıpta eline koz vermeyin
Yani ne diyosa yapıcak mıyım?![]()
Ne diyoki size ?
Bişey demesi değilde zıtlaşmicakmıyım yani :/ Bilmiyorum ya adamı öldüresim geliyo artık o derece......
Şunu söyliyim öğretmenle zıtlaşmak bize zarar
Ben çok zıtlaştım hiç bi yararını görmedim
Onun yerine oralı olmamaya çalış
Ben de zamanında çok zıtlaşmıştım. Haklı olduğunu düşünüyorsan, yani sebepsiz yere hoca telefonunu alıyor, ev adresini alıyor vs. ise bence aileni devreye sok, hatta babanla aran iyiyse direkt babayı doldur yolla okulaAileler öğrencilerin en büyük savunucusu saçma sapan hocaların da en büyük kabusu oldu bugüne kadarki gözlemlerim doğrultusunda :))
Ev adresini almak ne ya, sen de saf mısın kızım vermişsin, resmi bir şeyse zaten kayıtlarında var, gitsin baksın. Bence bu önemli bir şey. Ailene söyle, sonra da okula yolla bir görüşsünler, derdi neymiş adamın.
Cnm benim anlamadığım şeyler var mesela hoca kimsenin değilde senin senin ev adresini istiyorsa bu kötü birşey değil ki ! İnan bana sevdiği öğrencisiysen bunu yapar bunu bukadar büyütecek adamdan nefret etmeni gerektirecek birşey yokmuş aslında.. Sen böyle davranınca hocada anlamıştır ona zıt gittiğini Hem bir öğretmenin dersinde ders beden müzik ne olursa olsun başka bir derse çalışman (biliyorum kötü birşey değil ama) o öğretmene yapılan saygısızlıktır yani kimileri öyle anlyabilir senin dersini önemsemiyorum gibi anlaşılabilir. Bu kompleks değil sadece o ders ne ise konu o olmalıdır.
Diğer meselede eğer senin telefonunu alıp vermediyse bu senden beklemediği için ve ya sana o gün kızdığı için olabilir. Ders bitti ondan telefonum açıktı diyorsun ama dersinin beden eğitmi olduğunu söylüyorsun bu durumda telefonun kapalı olmalıydı değil mi? Okula zaten yasak kullanmak. Neyse aldı madem bırak incelesinler sonrada versinler.
Bak cnm Hayatta en son yapacağın şey bir öğretmenle zıtlaşmaktır sadece sen kaybedersin başka hiçkimse değil. Olan sana olur çünkü inan bana mutlaka seninde şu an göremediğin bir yanlışın vardır farzedelim ki yok yinede yaşıtların dışında herkes hocanı haklı görür. Şimdi ne yapman gerektiğini söyleyeyim bi süre bekle ikinizinde sinirinin geçmesini. Sonra adamın iyi niyetli olduğuna inandır kendini öyle olmasa bile buna inandır ve aranı iyi tutmaya bak git özür dile k.bakmayın hocam haklısınız de hatta bunu 2gün sonrada yapabilirsin bu ara gevşettim biraz umarım tekrar toparlayabilirim gibi cümeleler kur mutlaka affedecektir emin ol. Hade kolay gelsin![]()
telefonumu alması sebepsız değil aslında açık olmaması gerekıyodu açıktı ama gidipte disipline vermesi çok saçma bu en kötü durumda kendi gözürle telefonda yanlış bısey oldugunu gordugunde yapılması gereken seydı ama o ılk gordugunde aldı disiplıne verdı okula aykırı hıcbısey de yok ıcınde ayrıca... Acaba okuldakı rehberlık hocasına durumu anlatsam mı bunların hepsını ? :/
Şanslıymışsınız içinde okula aykırı bişey olunca ceza veriyolar sizin okulda
Bizim okulda telefonu bırak mp3 bile yasaktı
İnternete video yada fotoğraf koyanlar okuldan uzaklaştırılıyodu
Bence hiç bu kadar sıkıntı yapma,telefonunu verirler büyük ihtimal