Okuldaki "popüler" kizlarin bizden ne farki var??

zaten oshoya göre de egodan kurtulmak için öncelikle çok fazla egoist olmak gerekir

tez-antitez-sentez : D

bana egoistlik tüyoları verir misiiin:109:

Çirkin olup popüler olan gördüm (zengindi).
Zengin olmayıp popüler olanda gördüm(güzeldi)
hem zengin hem güzel olmayıp popüler olanda gördüm(özgüvenli ve eğlenceliydi)
Hem zengin hem güzel hem popülerinide gördüm(bu gıcıktı)
Ama şimdi şöyle bişey var mesela ben kendimi güzel bulurum öylede söylerler durumumda iyidir ama hiç popüler olmadım biraz çevre yapabilme yeteneğiylede ilgili diye düşünüyorum.Zenginlik güzellik ve özgüven önemli şeyler ama bence en önemli olay Çevre yapabilme yeteneği oda herkeste olan bişey değil sanırsam

Tatlım sen lise ya da ortaokuldasın sanırım.Çünkü ileride böyle bir derdin olmayacak farketmen gerekir ki herkes aynı hayatta ne olursa olsun kimse tamamen mutlu sorunsuz mükemmel değil

liseyse etek boyu
ünivse ünvde popülerlik çok göreceli yahu
sosyallik olur
zekilik olur
politik duruş olur
cesaret olur
yani ünv de durum farklı biraz öyle tek popüler kişi de olmaz değişir

tam benlik sorular bayıldım

Dalga geçmek için sormadım ya
Cidden belki bana popüler görünmüyodur herkese göründüğü kadar
Yani popülerin tanımı nedir acaba arkadaşın kafasında onu merak ettim
Kimi için zengin olan, kimi için güzel olan vs.

Özgüven ve cesaret çok önemli bence.. tabi insanlarla kolay iletişime geçip çevrede yapabilme (zengn değilsen tabi, eğer zenginsen sen istemesende çevren oluyo bnce ) ama herkesin dediği gibi lisede önemli heralde şu popülerlik olayı çnkü üniv.dede bende öle çok görmedim. Gördüklerimde ya güzel bi kulubün başındaki insanlardı yada süper ortalama yapan kişiler

benm lisede 2 arkadaşım vardı sadece ama şimdi üniversitenn yarısı tanıyo ben hatta hatırlamadığım insanlar oluyo bu kimdi yeaaa die

yani;
lise bittikten sonra popülerlik olayının hiç bir önemi kalmıyo saçma sapan bi ego durumu

benim gördüğüm kadarıyla herkese karşı canım cicim olup da arkasından dedikodusunu yapan popüler oluyo ama yanlış anlayıp saldıran olmasın şimdi genel bi durum değil bu benim gözlemim

Bizim lisedeki popüler kızlar şöyledi:Giydikleri herşey pahalı markalardı,hafif de olsa makyaj yaparlardı,genelde saçları fönlü olurdu bir kısmı da röfleliydi,öyle herkesle arkadaşlık etmezlerdi onlar gibi olmak gerekirdi kısacası zengin züppe tiplerdi işte.
Üniversiteye geçince bu durum değişiyor tabi dış görünüşle ilgisi kalmıyor olayın.Üniversitedeki popüler insanlar genelde çok girişken,herkesle bi şekilde samimiyeti olanlar oluyor.

bizim okulda eğer üniversiteden bahsediyorsan fakülte mühendislik olunca bıyıklısı bile popülerdi ahahahaböyle birşey hiç görmedim valla popilerite ne ya GOSSİP GİRLçok mu izliosun ne ??? nerde okuduğunu merak ettim valla... ha ama şu var girdiğin ortamda konuşmayı bilen konuşkan genel kültürü gelişmiş aklı başında ortamına göre giyinmeyi bilen az da olsa hobileri olan bi insan olursan popüler değilde aranan arkadaş , kişi olursun. çevren geniş olur.

zaten oshoya göre de egodan kurtulmak için öncelikle çok fazla egoist olmak gerekir

tez-antitez-sentez : D

bana egoistlik tüyoları verir misiiin:109:
İlk defa böyle bir soruya karşılaştım
En yakın arkadaşların hariç diğer arkadaşlarının duygu düşüncelerini önemsememen,umursamaman yeterli
Amanın üstüme gelmesin kimse,şimdi bağrış çağrış hakaret duymak istemiyorum

ama ben çok ciddi sordum : )

ben artık aynen dediğin gibi olmak istiyorum da nasıl yapıcam bilmiyorum hep kendimi umursarken buluyorum ya

Yerim onların populerliğini,hiçbiri de populer değil de gerçi popi olmak için uğraşıyorlar.
O kişilerin çevresinde bir tane bile gerçek dostu yok ,populer olmayan arkadaş grubm ise,hepimiz öğretmenlerimiz tarafından çok seviliriz,ders çalışırız iyi bir üniversite tutturmak için,ve fazla gerçek dostumuz var
Onlar sadece eğlenmek için varlar(istisnalar hariç),ama nedense arkadaş olmak için hep populer olmayan grup seçilir
Ben okulumda da görmedim zaten populer kız,populerlik makyaj_saç ve kıyafetlerse kalsın.
Bana göre kendine güvenip,cesaretli olmak populerliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…