Okuldaki yemek problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ask933

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1.333
1.044
63
Herkese iyi aksamlar arkadaslar. Ufaktan ufaktan sinirimi bozan su durumu bide size sormak istedim. Soyle ki kizim anasinifina gidiyor. Sinifimiz 30 kisilik. Ogretmenimiz 2 haftalik liste verdi mesela listede pogaca ayran elma / yada / krep sut muz / yada / tost ayran vb.seyler var. Öğrenciler saat 1 de sinifa giriyor 5bucukta cikiyor.. sinifimizin vatsap grubundan bir veli"" listeyi begenmedigini kizinin bunlarla doymadigini yemedigini kendisininde calisan bir anne oldugunu fazla ilgilenemedigini yazmis. Herkes bir gun yemek yapsa ogrencilere 30 kisilik ayda 1 kere sıra gelir. Boyle yaosak olur mu "" diye yazmis. Benim bu hosuma gitmedi . Kizim.saat 9bda uyanip kahvalti yapıyor. 12 de corba yemek vs.ogle yemegi yiyor. Okuldaki ikindi atistirmasi olup aksam gelince de aksam yemegini yiyor. Sanirim bu yazan arkadas cocuguna oglen yemegi yedirmiyor okulda yediklerini oglen yemegine saydigi icin ve cocugu da yemedigi icin sikinti yasiyor..Vatsap grubunda her kafadan farkli ses cikiyor. Tecrubeli anneler sizce hangisi kolay oluyor. Sizce hangisi daha iyu olur

15 gunde 1 sira geliyordu 25 kisilik sinifta ogretmenin kayirdiklari illaki arada kayniyordu.bence herkes kendi yapmali hem damak tadi hem hijyen acisindan.kizimada asla yedirmedim okulda.
Acikcasi baskasinin yaptigi sulu yemegi pilavi vs kizima yedirmek istemem zaten yemez de. Ayrica cocuklar hareket halinde ana yemek suluyemek vb seyler nasil yesin en kolay yolu bence pogaca tost acma sut ayran vb olmali

Bence yemek işine girmeyin

Öğretmene de çıtlatın sorumluluk diye

Birinin getirdiği bir yiyecekten sınıf zehirlense öğretmen ne yapacak

Her yerin kuralı vardır ve özellikle yemek gibi alengirli konularda bunlara sıkı sıkıya uymak gerekir

Bir de gelen yiyecek herkes farklı yapar bulaşığı vs sorun sınıf ortamında

Kimin neyi nasıl, hangi malzemelerle yaptığı belli mi olacak öyle.
Pek aklıma yatmadı benim.

Tanımadığın insanlar sonuçta
Temiz mi pis mi?
Yemek yaparken parmaklarını yalıyor mu?
Kaşığı ağzına götürüyor mu?
Bunları biliyor muyuz? :KK53:

Acikcasi baskasinin yaptigi sulu yemegi pilavi vs kizima yedirmek istemem zaten yemez de. Ayrica cocuklar hareket halinde ana yemek suluyemek vb seyler nasil yesin en kolay yolu bence pogaca tost acma sut ayran vb olmali
Bence ogretmenle fikrinizi paylasin .ama orta yol bulmak cok zor boyle ortamlarda.ben 1 yil zor sabrettim .malum egolar tavan

Neden yemez ve yedirmezsiniz

Zira oğlum 2 yaşından beri dışarıda öğlen yemeği yiyor da

Herkesin yemeğini de yer

Hijyenik değil diye mi düşündünüz farklı bir sebep mi var merak ettim yani hiç mi dışarıda birşey yemez

Nerden bilinebilir gunu gecen bir ürün kullanilmicagi yada nerden bilinebilir 30 kişilik mevcutu ola sınıftaki herhangibir çocuğun birşeye alerjisi olmadığı. .. beniM ikiz yegenlerim var ve bu sene anaokuluna başladılar 12 sınıf mevcutlari ve o hafta ne yenilcegi ailelere mesaj yoluyla liste halinde gidiyor. . Mesela bugun omlet maydonoz peynir ve sut varmis yarın karışık sandviç ve elma çayı varmis. .

Bence hic bozmadan eski duzen devam edin. Bende yediremezdim cocuguma baskasinin pisirdiklerini ki ben biraz temizlik ve saglikli yemek konusunda takintiliyim. Hep dogal , organik GDO suz ve saglikli yaglar falan yediriyorum baskasinin bilemem ki nasil pisirdigini.

Bence yemek işine girmeyin

Öğretmene de çıtlatın sorumluluk diye

Birinin getirdiği bir yiyecekten sınıf zehirlense öğretmen ne yapacak

Her yerin kuralı vardır ve özellikle yemek gibi alengirli konularda bunlara sıkı sıkıya uymak gerekir

Bir de gelen yiyecek herkes farklı yapar bulaşığı vs sorun sınıf ortamında
Yani. Bide ogrwtmen cocuklara egitim mi versin tenceredeki yemekleri cocuklara servis mi etsin :) zaten ogretmen yarin 2 haftalik listeyi verecegim diye mesaj atmis kofte patates eklemis. Benim hosuma gidiyor. Zaten oglen yemegi yiyp okula gdiyor bide okulda pulav vs yerse aksam yemek yemezki. Zaten vatsaptan yazan velinin cocugu 11 de uyaniyormus oglen yemek yemeden okula gidiyormus. O nedenle bu kiste ona yetmiyormus. Cocuklarin geneli sabah erken uyaniyor zaten. Oglende yedirip yollasinlar bi zahmet dimi

Bence hic bozmadan eski duzen devam edin. Bende yediremezdim cocuguma baskasinin pisirdiklerini ki ben biraz temizlik ve saglikli yemek konusunda takintiliyim. Hep dogal , organik GDO suz ve saglikli yaglar falan yediriyorum baskasinin bilemem ki nasil pisirdigini.
Kesinlikle. Temizi var pisi var her tipte insan var . Ayrica her cocugun ve her ailenin bir yemek duzeni var kimi etcil kimi daha cok otcul sebze agirlikli sever. Her cocuk her yemeyi yemiyor ki. Ben yediremem istemem

bir yasima daha girdim.
benim bildigim anne ne yollarsa cocuk onu yer. neden herkez listeye uymaliki?

kac sene okudum böyle birsey ilk defa duyuyorum.

bir yasima daha girdim.
benim bildigim anne ne yollarsa cocuk onu yer. neden herkez listeye uymaliki?

kac sene okudum böyle birsey ilk defa duyuyorum.
Zaten listeye uc assagi 5 yukari biz sekil veriyoz. Pogacanin yanina sut yaziyor ama ben ayran koyuyorum. Muz yaziyorsa ve evde yoksa elma koyuyorum sıkıntı olmuyor. Hersey evde her zaman bulunmuyor ki

Siz de fazla pimpiriklisiniz ya.nolcak ki başkasının yaptığı yemeği yiyince. Herkes aynı metod ile yapar yemeği ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X