Evet. Amac o . Öğretmen uyariyor. Sutunuzu lutfen sade yollayin. Krepinizin icine cikolata degil de bal surun falan diye. Ozenmesinler diye ha birde okul ortaminda en pratik en doyurucu olani seciyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Amac o . Öğretmen uyariyor. Sutunuzu lutfen sade yollayin. Krepinizin icine cikolata degil de bal surun falan diye. Ozenmesinler diye ha birde okul ortaminda en pratik en doyurucu olani seciyorlar
Kesinlikle katiliyorum sonucta cogunluk boyle ister. Musade etmem.Siz müsaade etmeyin ona. O zaman menü olmasın her çocuk istediği yemeği götürsün olmaz mı? Sonuçta her cocuğun yemek tarzı, alışkanlığı,velilerin durumu farklı oluyor.
Tam oyle olmasa da baska turlusunu yazdim. Yani bu liste bana uygundur ogretmen hanim degisiklik yapmayalim ben cocuguma oglen yemegini yedirip gonderiyorum okulda yedigi ara ogundur yazdım. Yani ogretmene yazar gbi yazdim ama anlamistir o veli de oglen yedirin demek istedigimi.e niye kadın öyle yazınca sizde kusura bakmayın ben 30 kişilik yemek yapamam zaten liste benim için uygun kızımı okula götürmeden öğle yemeğini yediriyorum ben katılamayacağım diye yazmadınız.
Aynen oyle . Zaten listeye bagli kalmak zorunda degiliz. Pogacanin yanina sut yazdiysa ve cocugunuzun sute alerjisi varsa fln ayran koyabilirsin muz yoksa evde elma koyabilirsin. Amac hem doyurucu hem pratik olmasi. Bu veli oglen yemegini yani suluyemek corba vb seyleriirda yedirttirmeye çalışıyor. Yok efendim mudurle de konustum bu durumu o da zaten eski listeyi begenmedi de falan yazmis yaBence her cocugun kendi beslenmesi olsun.bir çocugun yedigini digeri yemeyebilir. Tanımadığımız ve mutfagindaki hijyenini bilmedigimiz insanlarin yaptiklari da yedirilmez.
Bazı veliler çok saçmalıyor zaten.Siz fikrinizi belirtmekten çekinmeyin.Çoğunluk dediğin "sen" den olusuyor.
Tam oyle olmasa da baska turlusunu yazdim. Yani bu liste bana uygundur ogretmen hanim degisiklik yapmayalim ben cocuguma oglen yemegini yedirip gonderiyorum okulda yedigi ara ogundur yazdım. Yani ogretmene yazar gbi yazdim ama anlamistir o veli de oglen yedirin demek istedigimi.
Aynen oyle . Zaten listeye bagli kalmak zorunda degiliz. Pogacanin yanina sut yazdiysa ve cocugunuzun sute alerjisi varsa fln ayran koyabilirsin muz yoksa evde elma koyabilirsin. Amac hem doyurucu hem pratik olmasi. Bu veli oglen yemegini yani suluyemek corba vb seyleriirda yedirttirmeye çalışıyor. Yok efendim mudurle de konustum bu durumu o da zaten eski listeyi begenmedi de falan yazmis ya
Cogunluk benim gibi dusunur heralde. Aynen ben oyle yapicam. Ya bu okul isi de ne zormus arkadas. Ogretmen cocuklardan daha cok velilerle ve onlarin kaprisleriyle ugrasiyor yazik halbuki ogretmenimiz ne guzel liste yapmis 4 4luke tamam o zaman. isteyen katılsın onlar yapsın yemeği onların çocukları yesin.
çoğunluğa uyacağım yazmışsınız ya ilk mesajda uymayın. sizin gibi düşünenler size uysun.
Çözüm iste budur :) alkisliyorumm. Bence de isi inada bindirirse bu teklifi sunabilirimo zaman hergün yapsın 30 kişilik yemek göndersin.![]()
Cogunluk benim gibi dusunur heralde. Aynen ben oyle yapicam. Ya bu okul isi de ne zormus arkadas. Ogretmen cocuklardan daha cok velilerle ve onlarin kaprisleriyle ugrasiyor yazik halbuki ogretmenimiz ne guzel liste yapmis 4 4luk
Çözüm iste budur :) alkisliyorumm. Bence de isi inada bindirirse bu teklifi sunabilirim
Herkes kendi çocuğunu doyursun bence de.
Çocuğum yok ama dikkatimi şöyle bir şey çekti bu yazdığınız liste poğaça, tost vs çok fazla besin değeri içermiyor sadece karbonhidrattan oluşuyor. Et yok, protein yok, sebze yok sadece hamur ekmek var. Bence çok yanlış bir beslenme biçimi hele ki gelişme çağındaki çocuğumun bu şekilde yetersiz beslenmesini istemezdim. Tamam yemesi pratik tostu ısırıp yiyorsun ama çocuklarla çok uğraşmamak için hızlıca yesinler kalksınlar diye fast food stili şeyler yenmesine göz yummak bu. Kutulu meyve sulari da sagliksiz ve seker deposu.
Kreş öğretmenlerine beslenme dersi de verilmeli bence. O yaşta balık yemezsen beynin gelişmez, kalsiyum almazsan boyun uzamaz, ilerde kemiklerin erir, protein yemezse çocuk büyüyemez...çocuğum olunca İsviçre'de özel okula falan vericem sanırım bu kadar kötü bir beslenme programı karşısında şaşkınım!
bu ikindi kahvaltısı diye geçiyor miss. bütün okullarda bu tarzla geçiştiriliyor.
konu sahibesinin kızı 1 de gidiyormuş zaten öğleyi evde yemiş oluyor .