Ben cocuguma soyle yemek pisiririm boyle becerikliyim .. o veli beceriksiz onlar pis yapiyor ben temiz yapıyorum demedim ki hanfendi yazdiklarimdan anladiginiz gercekten bu kadar mi. Buraya sorma kararini kendim verebilecek yastayim..Ben çocuğuma yemeği şöyle yaparım, böyle becerikliyim pişirir buzluğa atarım, ben öğlen yemek yediriyorum beceriksiz Veli demek ki yedirmiyor, elalem yemekleri pis yapar ben temiz yaparım... yazdıklarınızdan anladıklarım bunlar. Biraz tevazudan zarar gelmez. Böyle durumlarda zaten çoğunluğun dediği olur, buraya sormanıza gerek var mıydı bilemiyorum
Ben sadece pogaca yapmanin bu kadar zor olmadığını yazdim 2 tepsi yapip buzluga attim 2 haftadir rahat ediyorum isin kolayi var demek istedim. Ugrassam da sizin gibi yanlis anlayamazdim bravoo :)
Anlamaniz icin yaziyorum yani isin kolayi varken 1 sene boyunca tanimadigim mutfagini bilmedigim insanlarin elinden yemek yemesi icime sinmez. Ayrica kendi cocuguna bile kantinden hazir alip amaaaan ne ugrascam diyen bir kadindan 30 kisilik sinifa misss gibi yemek yapması beklenmez dimi ama
Son düzenleme: