• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuldan bir asistana aşık oldum :(

selmaasirin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
31
0
16
İstanbul
Ben 22 yaşındayım okuldan bi asistana aşık oldum yıl içerisinde konuşuyorduk arada sırada ama daha sonra selam bile vermemeye gördüğü zaman yolunu değiştirmeye başladı. Yaz gelince unuturum sanmıştım ama unutamadım bir an olsun çıkmadı aklımdan sadece onunla olmak istiyorum.

Ben 22 yaşındayım okuldan bi asistana aşık oldum yıl içerisinde konuşuyorduk arada sırada ama daha sonra selam bile vermemeye gördüğü zaman yolunu değiştirmeye başladı. Yaz gelince unuturum sanmıştım ama unutamadım bir an olsun çıkmadı aklımdan sadece onunla olmak istiyorum.

Eğer hala seninle konuşuyor filan olsaydı birşeyler yapabilirdin belki ama şuan adam kaçar vaziyetteyken birşey yapmak kendini yıpratmaktan başka birşey değil bir insana olmazsa olmaz diye takılı kalmayın olmayacağını gördügünüz an yolunuza bakın bence

Sen de benim gibi platoniksen durum vahim.
Ben belli etmek için milka çikolata veriyodum sürekli.:43:

Bilmiyor kendi kendine anladıysa orasını bilemiyorum ama ben hiçbirşey söylemedim. Yani konuşuyorduk birdenbire konuşmayı kesti selamı sabahı kesti. Sonra birgün yolunu değiştirdi. Bana karşı önceleri birşeyler hissettiğini tahmin ediyordum çünkü numaramı istedi diğer arkadaşlarımın değilde sadece benim

Ben çikolata falan vermedim ama yöntemin çok şekermiş :) Ne oldu senin iş sonucunda

Benim platonikti işte,öğretmenimdi.
Verdim sürekli,kuzenimden de yolluyodum.Kuzenime diyomuş bıktım artık yinee mi diye.
Bi kere de kuzenime vermiştim beni de söyle diye.
Niye kendisi gelip vermedi demiş hemen.:D

Eğer hala seninle konuşuyor filan olsaydı birşeyler yapabilirdin belki ama şuan adam kaçar vaziyetteyken birşey yapmak kendini yıpratmaktan başka birşey değil bir insana olmazsa olmaz diye takılı kalmayın olmayacağını gördügünüz an yolunuza bakın bence

İnan ki ben de öyle düşünüyorum ama sadece başkalarıyla ilgili kendim söz konusu olunca ve onun adı aklıma gelince yüzü aklıma gelince herşey uçup gidiyor mantık falan kalmıyor

Yokluğunu da aramış hemen. Unuttun sen sanırım gülümseyerek andığına göre :)

Ben onu nasıl unuturum ya,o benim öğretmenim.Gerçekten çok seviyorum.
Şakacı tavırlarıyla arada azarlıyodu.Herkese mesafeli bana samimi.
Bu sene okulda olmazsa ölürüm ben ya.Ama tayinini istemememiş.

Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki şu an ayrı şehirlerde olmak beni çok üzüyor. Ben o benimle konuşmazken bir kez olsun gördüğümde bile mutlu oluyordum. Okul açılınca ne yapmalıyım ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum tek isteğim konuşması. Her zaman onun için dua ediyorum tekrar konuşsa diye. Neden birden konuşmayı kesti diye düşünmekten öldüm artık

her erkek zoru sever..kendisinden hoşlanan ,peşinden koşan kaba tabirle askıntı bayanları hazetmezler..arkalarına bakmadan kaçarlar..

ama pas vermeyen,havalı hatta yüzlerine bile bakmayan bayanlarada hayran olurlar..

düz mantık bu erkek cinsi..geneli böyle..

sende uzaklaşki kendisini nimetten saymasın..egosu düşsün ve sana yavaş yavaş yaklaşmaya başlasın.

bide şunu söylemeden geçemicem

lütfen her samimi davranan yakın davranan yüzünüze gülen insanları size aşık zannedip yada sizinle ilgileniyor sanıp hemen aşık olmayın...

bazı erkeklerin karakteri doğal yapısı bu..

içocuğun sevglisi var belli senle ilgilenmiyor bence unut gitsin .başlarda ilgi duymuş ama başkasını bulmuş ayrıca illa okuldan biriyle çıkıcak diye bir durum yok yani dışardan başka biridir takip etme bence ayıp boşver sende ilgilenme .

Back
X