- Konu Sahibi selmaasirin
Duyguların karşılıksız gibi gözüküyor canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana karşı önceleri birşeyler hissettiğini tahmin ediyordum çünkü numaramı istedi diğer arkadaşlarımın değilde sadece benim
ben onunda benden hoşlandığını düşünmüştüm en azından ilgisiyle öyle düşünmeme sebep olmuştu
Öğrencilerden de samimi olarak konuştuğu tek kız bendim yani sorun ne bilmiyorum anlayamıyorum bulamıyorum o kadar bunaldım ki
her erkek zoru sever..kendisinden hoşlanan ,peşinden koşan kaba tabirle askıntı bayanları hazetmezler..arkalarına bakmadan kaçarlar..
ama pas vermeyen,havalı hatta yüzlerine bile bakmayan bayanlarada hayran olurlar..
düz mantık bu erkek cinsi..geneli böyle..
sende uzaklaşki kendisini nimetten saymasın..egosu düşsün ve sana yavaş yavaş yaklaşmaya başlasın.
bide şunu söylemeden geçemicem
lütfen her samimi davranan yakın davranan yüzünüze gülen insanları size aşık zannedip yada sizinle ilgileniyor sanıp hemen aşık olmayın...
bazı erkeklerin karakteri doğal yapısı bu..
içocuğun sevglisi var belli senle ilgilenmiyor bence unut gitsin .başlarda ilgi duymuş ama başkasını bulmuş ayrıca illa okuldan biriyle çıkıcak diye bir durum yok yani dışardan başka biridir takip etme bence ayıp boşver sende ilgilenme .
Sorunun ne olduğunu anlayamadığınızı söylemişsiniz, benim bir tahminim var, ilgi göstermiş çünkü ilgi görmek istemiş. Bazı erkekler böyledir, aslında çoğu böyledir, flörtöz davranmayı severler, amaçları sizinle bir ilişki yaşamak değil, flörtleşmektir sadece, o anlık hoş vakit geçirmektir, zaten o da fazlasını isteseydi yolunu değiştirmez, muhabbeti kesmezdi değil mi?
Özellikle üniversite ortamında yalnız olmadığınızı, bunu bazen hocaların öğrencilerine, bazen doktorların hastalarına yaptığını hatırlatmak isterim, sizin durumunuzda o kadar çok insan var ki... Kimi kızlar bu durumda erkekler gibi o anlık flörtle iyi hissediyorlar kimisi de sizin gibi beklenti içine giriyorlar... Karşı taraf kendileri gibiyse söz konusu erkekler için sorun yok ama ilişki beklentisini hissederlerse o samimi adam gidiyor yerine bambaşka biri geliyor...
Üniversitede bir arkadaşım vardı, bir de sözde efendi ama hakiki çapkın bir hocamız... 80 kişilik sınıfta kızın ağzının içine girerek ders anlatır, dersin ortasında kızın saç modelinden bahseder, sınavlarda yanına gidip muhabbet ederdi, kitabının imza gününde herkesin ismine imzalarken onunkine sevgi sözcükleri bile yazdı... Arkadaşım o kadar hanım hanımcık, sakin bir kızdı ki başlarda sadece mahcup olurdu... Zamanla o da etkilenmeye, durup durup dalmaya başladı, ona hayran birçok kız varken onun kendisini seçtiğini söylüyor, bundan inanılmaz mutlu oluyordu... Onun şakalarına cevap veriyor, onunla ders aralarında sohbet ediyordu...
Bir gün derste söz aldığında yüzüne bile bakmadı bahsettiğim hoca... Ders aralarında arkadaşım yanına gittiğinde oralı olmadı... Birkaç hafta içinde kızcağız tanınmaz hale geldi, ona fazlasıyla kapılmıştı, dersleri kötüye gitti, herkesle iletişiminde sorunlar yaşadı... Sonra bir gün farklı bir üniversiteye geçeceğini duyduk adamın... Arkadaşım günlerce kendine gelemedi, yemedi, içmedi, sağlık sorunları yaşadı, simsiyah saçlarında aklar çıktı... Şimdi yazarken bile tuhaf hissediyorum, nereden nereye, bi kendini bilmez yüzünden kız ne hale geldi... Dereceyle okulu bitirebilecekken zar zor mezun oldu, çok zor atandı ve hala mutsuz kimseyi sevemiyor... Anne babası ayrı, annesiyle kalıyor ve kadıncağız ağlama krizlerinde kızına onu o adama götüreceğine söz veriyordu biraz nefes alabilsin diye, o da perişan olmuştu...
Oldukça detaylı yazdım... Ne zaman kkda benzer bir konu açılsa bu örneği yazıyorum, kimse bu hale düşsün istemiyorum, onu toparlamak için yaşadıklarımız, ailemin onunla görüşmememi doğru bulmamaları, yine de onun yanında olmak isteyişim, arada kalışım, gerçekten çok zordu... Belki okurken arkadaşımın yaşadıkları abartılı geldi size, bu hale asla gelmeyeceğinizi, kendinizi bu kadar kaybetmeyeceğinizi düşündünüz ama bahsettiğim kız örnek bir insan, liseden birincilikle mezun olmuş bir öğrenci ve hayat dolu biriydi... O sürece kapılınca tanınmaz hale geldi ki bu ihtimal herkes için var... Bu hale gelmesi de sizin yazdığınız gibi "başkalarının değil de sadece onun numarasını alması, başkalarıyla değil de sadece onunla sohbet etmesiyle" başladı... Belki benzer haliniz, belki değil, siz kontrolü kaybetmeyin... "Sadece onu istiyorum" dediğiniz adam anlattığım örnekteki gibi felaketiniz bile olabilir, sadece hayırlısını isteyin bence...![]()
Belki o da senden hoşlanıyordu,
sonra biriyle çıkmaya başladı, ve çıktığı kıza sadık olmak için seni görünce yolunu değiştiriyor olabilir.
Tabi eğer bu kadar ince düşünen bir erkekse, çok şey kaçırmışsın diyebilirim :)
eneemmmm bizimkiler çok tipsiz![]()
Duyguların karşılıksız gibi gözüküyor canım.![]()
bu bence çok tipli :) Tabi bu benim fikrim
üniversitelerde öğrenci-hoca ilişkisi yasaktır
öğrenildiğinde hoca işinden olur
bu sebeple bazı genç araştırma görevlileri öğrencilerine meyil etseler bile çevresinde arkadaşları falan uyarır hemen ve yön değiştirirler
seninde başına gelen bu gibi görünüyor canım
henüz kariyerinin başında bir araştırma görevlisi işini hoşlandığı bir kız için kaybetmeyi göze alırmı dersen
üzgünüm ama onuda pek sanmıyorum
Bence sen biraz ilgi çekmeye falan çalış birşeyler yap.
Konuşmaya çalış.Numarası varsa nasılsınız falan mesaj at ama çok değil.
zaman zaman bayan ögrenciler ögretim uyeleri/görevlilerine begeni ya da hayranlık duyup bunu aşk sanırlar ..ama kısa sürede geçer... umarım sizinki de böyle bir seydir... ayrıca bir araş gör bir ögrencıyle sevgili olabilir... ögrencısıyle evlenen hoca örnekleri var ... mesleki etiğe aykırı oldugunu düşünerek yol degıstrdıgını sanmıyorum...
bol şanslar umarım her sey yolunda gider sizin adınıza........