• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuldan bir asistana aşık oldum :(

ögretmen-ögrenci ilişkisi yasak mı üniversitede? ben bilmiyordum ama benim teyzem eniştemin ögretmeniydi :26: ve çevreden de çok duyuyoruz böyle evlenen insanları

yasak degil tabi ki ama pek de öyle okulda dip dipe iç içe olmak hoş değil (bu olanalr için) ... beraber olabilirsiniz evlenebılırsınız vs vs ama tabi hoca olan okulun onun iş yeri oldugunun bılıncınde olmalı bence... :) evli çiftler var okullarda yasak, ayıp, günah değil tabiki :)

yasak degil tabi ki ama pek de öyle okulda dip dipe iç içe olmak hoş değil (bu olanalr için) ... beraber olabilirsiniz evlenebılırsınız vs vs ama tabi hoca olan okulun onun iş yeri oldugunun bılıncınde olmalı bence... :) evli çiftler var okullarda yasak, ayıp, günah değil tabiki :)

Tabiki öyle dip dibe de olmamaları gerekir, ona katılıyorum. Başta arkdaşların olmak üzere diger ögrenciler tarafından bile sürekli dışlanır, eleştirilir insan. Hem ögretim görevlisi de öyle

Son düzenleme:
Tabiki öyle dip dibe de olmamaları gerekir, ona katılıyorum. Başta arkdaşların olmak üzere diger ögrenciler tarafından bile sürekli dışlanır, eleştirilir insan. Hem ögretim görevlisi de öyle

en basiti onun asistan olduğu dersinden yüksek alırsın soruları sana önceden verdi olur :D

Dİpdibe olmayı bırakın ben sadece konuşabilmenin tekrar ilgisini kazanabilmenin bir yolu var mıdır onu merak ediyorum

Zaten dipdibe olmak istemiyorum hocalar da hoş karşılamaz da işte tekrar nasıl konuşmasını sağlayabilirim onu bilemiyorum

yazılanların hepsini okumadım ama.. git deki noldu aramzda bi sorun mu var selam sabah yok gbicesinden ..bi sorun varsa öğrenrsn yoksada muhabbete devam eder yakınlasırsın..

yazılanların hepsini okumadım ama.. git deki noldu aramzda bi sorun mu var selam sabah yok gbicesinden ..bi sorun varsa öğrenrsn yoksada muhabbete devam eder yakınlasırsın..

Birkez sordum ne sorunu dedi seninle benim aramda ne sorunu olabilir dersinize bile girmiyorum diğer hocalarınla hallet dedi arkadaşları vardı bozuldum ben de bidaha da bişe söylemedim

Gerçekten öğrenilirse işinden olur mu olmaz diye umut ediyordum duyuluyordu çünkü birçok kişi öğrencisi ile evleniyor ve benim ki biraz daha farklı aramızda sadece 2 yaş var 22 ve 24 yorumun için teşekkürler bu yüzden olması bile beni mutlu eder en azından başka sebep olmasa diye

canım çaktırmadan yürütüp sonrada evlenen yok demedim ama tabi buda cesaret işi :34:
dün atladığım birşeyi ekliyeyim kusura bakma aynı bölüm içerisinde geçerli bu yasak.
tabi ben 2002 mezunuyum belki yönetmelikler değişmiştir

Böyle genelleme yapan tiplere hastayım ya. :27::27:
Hıı evet öyle tabi. :D Soğuk nevale olsun herkes.

soğuk nevale olmayıp peşinden salya sümük ağlayan ,onu dünyanın merkezi yapan, azıcık mesafe koymayada soğuk nevale diye adlandıran sizin gibi hatunlara cidden hastayım..erkeklerin ters yada düz yine basıyor kafaları ,ama sana hiçbişey diyemicem..yazdığın yorumlardanda belli ssırılsıklam vaziyette olduğun..azıcık mesafe koymayı bilseydin azıcık soğuk nevale olabilseydin sen değil o olurdu salya sümük, şekerim...

normal karşılamak lazım senide ...

Evet şu anda benimle ilgilenmediği kesin ama belki yeniden ilgilenmesini sağlayabilirim diye yardımcı olabileceğinizi düşünmüştüm

gidip adama bu kızla ilgilen mi diyelim .canım belki adam sana biraz yakın davranmış sende bunu yanlış anlamışsın .belki kız arkaaşı var ciddi düşündüğü biri var .ne yapabilirsin ki?

soğuk nevale olmayıp peşinden salya sümük ağlayan ,onu dünyanın merkezi yapan, azıcık mesafe koymayada soğuk nevale diye adlandıran sizin gibi hatunlara cidden hastayım..erkeklerin ters yada düz yine basıyor kafaları ,ama sana hiçbişey diyemicem..yazdığın yorumlardanda belli ssırılsıklam vaziyette olduğun..azıcık mesafe koymayı bilseydin azıcık soğuk nevale olabilseydin sen değil o olurdu salya sümük, şekerim...

normal karşılamak lazım senide ...

her zaman sallamayan tip olucaksın ki seni elde etmek için uğraşıcak çözmeye çalışırken aşık olucak .

Sorunun ne olduğunu anlayamadığınızı söylemişsiniz, benim bir tahminim var, ilgi göstermiş çünkü ilgi görmek istemiş. Bazı erkekler böyledir, aslında çoğu böyledir, flörtöz davranmayı severler, amaçları sizinle bir ilişki yaşamak değil, flörtleşmektir sadece, o anlık hoş vakit geçirmektir, zaten o da fazlasını isteseydi yolunu değiştirmez, muhabbeti kesmezdi değil mi?

Özellikle üniversite ortamında yalnız olmadığınızı, bunu bazen hocaların öğrencilerine, bazen doktorların hastalarına yaptığını hatırlatmak isterim, sizin durumunuzda o kadar çok insan var ki... Kimi kızlar bu durumda erkekler gibi o anlık flörtle iyi hissediyorlar kimisi de sizin gibi beklenti içine giriyorlar... Karşı taraf kendileri gibiyse söz konusu erkekler için sorun yok ama ilişki beklentisini hissederlerse o samimi adam gidiyor yerine bambaşka biri geliyor...

Üniversitede bir arkadaşım vardı, bir de sözde efendi ama hakiki çapkın bir hocamız... 80 kişilik sınıfta kızın ağzının içine girerek ders anlatır, dersin ortasında kızın saç modelinden bahseder, sınavlarda yanına gidip muhabbet ederdi, kitabının imza gününde herkesin ismine imzalarken onunkine sevgi sözcükleri bile yazdı... Arkadaşım o kadar hanım hanımcık, sakin bir kızdı ki başlarda sadece mahcup olurdu... Zamanla o da etkilenmeye, durup durup dalmaya başladı, ona hayran birçok kız varken onun kendisini seçtiğini söylüyor, bundan inanılmaz mutlu oluyordu... Onun şakalarına cevap veriyor, onunla ders aralarında sohbet ediyordu...

Bir gün derste söz aldığında yüzüne bile bakmadı bahsettiğim hoca... Ders aralarında arkadaşım yanına gittiğinde oralı olmadı... Birkaç hafta içinde kızcağız tanınmaz hale geldi, ona fazlasıyla kapılmıştı, dersleri kötüye gitti, herkesle iletişiminde sorunlar yaşadı... Sonra bir gün farklı bir üniversiteye geçeceğini duyduk adamın... Arkadaşım günlerce kendine gelemedi, yemedi, içmedi, sağlık sorunları yaşadı, simsiyah saçlarında aklar çıktı... Şimdi yazarken bile tuhaf hissediyorum, nereden nereye, bi kendini bilmez yüzünden kız ne hale geldi... Dereceyle okulu bitirebilecekken zar zor mezun oldu, çok zor atandı ve hala mutsuz kimseyi sevemiyor... Anne babası ayrı, annesiyle kalıyor ve kadıncağız ağlama krizlerinde kızına onu o adama götüreceğine söz veriyordu biraz nefes alabilsin diye, o da perişan olmuştu...

Oldukça detaylı yazdım... Ne zaman kkda benzer bir konu açılsa bu örneği yazıyorum, kimse bu hale düşsün istemiyorum, onu toparlamak için yaşadıklarımız, ailemin onunla görüşmememi doğru bulmamaları, yine de onun yanında olmak isteyişim, arada kalışım, gerçekten çok zordu... Belki okurken arkadaşımın yaşadıkları abartılı geldi size, bu hale asla gelmeyeceğinizi, kendinizi bu kadar kaybetmeyeceğinizi düşündünüz ama bahsettiğim kız örnek bir insan, liseden birincilikle mezun olmuş bir öğrenci ve hayat dolu biriydi... O sürece kapılınca tanınmaz hale geldi ki bu ihtimal herkes için var... Bu hale gelmesi de sizin yazdığınız gibi "başkalarının değil de sadece onun numarasını alması, başkalarıyla değil de sadece onunla sohbet etmesiyle" başladı... Belki benzer haliniz, belki değil, siz kontrolü kaybetmeyin... "Sadece onu istiyorum" dediğiniz adam anlattığım örnekteki gibi felaketiniz bile olabilir, sadece hayırlısını isteyin bence...
:ssz:

ne kadar büyütmüş kız yaa bu kadarına gerek yok .saçına ak falan düşmüş yazık ya .adam flört etmiş belli belkide iş attı kızda ciddi biri olunca vazgeçti belli .bu kadar önemsememek gerek erkekleri hemen .

Back
X