- Konu Sahibi mermaid2608
Herkes okulların açılmasını istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenci dediğiniz grubun yaşı küçük. Maskeydi el yıkamaydı bihaber bebeler. Müşterinizle falan kıyaslamanız mantıklı mı... bir de rica ediyorum öğretmen arkadaşlarım konu falan açmayın şuraya, mesleki platformlarda konuşalımKesinlikle öyle. Bunlara bir şey olmuyor da öğretmenlere olacakmış vah vah, bir onlar insan çünkü.
Asgari ücret alıyorlar ihtiyaçları yok deneyim olsun diye çalışıyorlardı.Herkesin derdi para değil.Hayatta paradan daha önemli şeyler olduğunu düşünen insanlarda varÖzel okullardakiler de maaşlarının derdinde.insan maaşının derdine düşünce canı biraz geri planda kalıyor.sizlanamazlar.hepsi korku içinde yeni kayıtlar azaldığı icin
Musterimle kiyaslamam tabi mantikli...elleri,hepsinden almak zorunda olduğum kimlikleri simsiyah resimleri görünmüyor.her gelen yetiskini pirupak mi saniyorsunuz.maskeleri burunlarını altinda....o zaman öğretmenler mesleki kimlikleriyle konu açmasın.Öğrenci dediğiniz grubun yaşı küçük. Maskeydi el yıkamaydı bihaber bebeler. Müşterinizle falan kıyaslamanız mantıklı mı... bir de rica ediyorum öğretmen arkadaşlarım konu falan açmayın şuraya, mesleki platformlarda konuşalım
Bence de açmasın, ben açmıyorum şahsen. Alakasız meslek grupları yorum yapınca komik olıyor. Yetişkinler bile pirupak değilse çocukları varın siz düşünün , ya da neyse düşünmeyin...Musterimle kiyaslamam tabi mantikli...elleri,hepsinden almak zorunda olduğum kimlikleri simsiyah resimleri görünmüyor.her gelen yetiskini pirupak mi saniyorsunuz.maskeleri burunlarını altinda....o zaman öğretmenler mesleki kimlikleriyle konu açmasın.
Birikim için ya da ihtiyaçları yokken para kazanmak amacıyla çalışıliyorsa para hayattan daha önemli değildir.ama insanlar yaşamlarını devam ettirmek için çalışıyorlar.kendi deneyimi için çalışmak da elini taşın altına koymak degilAsgari ücret alıyorlar ihtiyaçları yok deneyim olsun diye çalışıyorlardı.Herkesin derdi para değil.Hayatta paradan daha önemli şeyler olduğunu düşünen insanlarda var
Hemşire olarak virüsün ne kadar tehlikeli olduğunu vaka sayılarının ne durumda olduğunu,özellikle küçük yaş grubunun mesafe konusunda ne kadar sıkıntılı olduğunuda sizin daha iyi bilmeniz gerekiyor ama neyseSuan o ogrenciler evdemi oturuyor saniyorsunuz?? Peki egitimleri ne olacak bu çocukların? Virus artik hayatimizin parcasi bir mucize olupta bir anda bitmeyecek. Uzaktan egitime guvenenin aklindan suphe ederim ben. Şuan sorsak cogu ogrenci bu sene bir sey ogrenemedi. Zaten egitim seviyemiz dusuk bunu benden iyi bilmeniz gerekiyor
Okulların açılmasını isteyen bir hemşire var ya HEMŞİRE yani vaka sayılarını ve durumu yakından bilen bir kişi söylüyor bunuBence de açmasın, ben açmıyorum şahsen. Alakasız meslek grupları yorum yapınca komik olıyor. Yetişkinler bile pirupak değilse çocukları varın siz düşünün , ya da neyse düşünmeyin...
Alakasız olan bir durum yok.meslekler farklı ama pandemi herkes için pandemi.Bence de açmasın, ben açmıyorum şahsen. Alakasız meslek grupları yorum yapınca komik olıyor. Yetişkinler bile pirupak değilse çocukları varın siz düşünün , ya da neyse düşünmeyin...
Hocam ben de universitedeyim. Sizin gibi dusunmuyorum. Ogrencilerimize adam akilli durumu anlatiriz mesafemizi tedbirimizi aliriz. Sizinkiler alt kadame olayin coddiyetini anlamaz gibi dusunmeyin bu surecte her kademeden ogrencilerimiz duyarli olacaktir.Neden bu kadar karamsar konusuyorsunuz? Kusura bakmayin ama hayat devam ediyor ultra tedbirler alip hayatimiza devam edecegiz yoksa napalim oturup olmeyi virusun bulasmasini mi bekleyelim?Mart ayında beri kimsenin evine gitmedik, misafir de kabul etmedik. Dışarıda da görüşmedik. Evde zaten bizde kalan anne babam eşim ve 5,5 aylık bebeğim var. Bebeği eşimin tarafında kimse görmedi. Benim akrabalarım görmedi. Ama okullar açılınca tüm bu çabalarımız boşa gidecek. Ben de eşim de öğretmeniz. Kesinlikle öğrencilerin mesafeye uymayacağına eminim. Mutlaka pozitif bir öğrenci birimize bulaştıracak.eşim branşı gereği okuldaki bütün öğrencilerin dersine giriyor. Evde bebeğe bulaşacak, annem babam biz okuldayken bebeğe bakacak, onlara da bebekten bulaşacak. Bütün tedbirler boşa gitti.
Ekimden beri ücretsiz izindeyim maaş filan aldığım da yok. Ama yine de başlamak istemiyorum. Bu kadar canınızı yakıyorsa vermesinler maaş da rahatlayınÖğretmen çevrem çoktur. Hepsini de severim bir derdim de yok. Ama niye her birşey olduğunda öğretmenler kendilerini ortaya atıp acıtasyon yapıyor bir türlü anlamayacağım.
isteseydim ben de öğretmen olurdum, çok daha zor bir meslek yapıyorum. Konu kıskançlık değil ama millet bu süreçte işinden oldu. İzin alamayıp çalışmak zorunda kalanlar oldu. Çalışmak zorunda olduğu için hastalığı eve taşıyanlar onların canına sebep olanlar oldu. Pardon da siz ne güzel oturduğunuz yerden maaşınızı da aldınız. Kargo kuryeleri, market kasiyerleri, sağlık çalışanları. Bizim apartman Görevlisi bile sizden daha çok riskte şuan. Hastalık belli ki en az 1 yıl daha bitmeyecek. Ne olacak o zamana dek herkes çalışırken siz evde oturmaya gönlünüz razı mı gelecek? Bence okullar açılmaz bu yıl. Bildiğim tek şey maaşınız kesilseydi bir an önce başlamak isterdiniz ama maaş alınca insan kendini hiç riske atmak istemiyor belli ki.
Konu sahibi sadece kendini ailesini ve bebeğini düşünüyor olduğu için bu kadar göze battı. Öğrencilerinin sağlığına dair bi üzüntü göremedim.Milyonlarca öğrenci var,öğretmenlere üzülmüyorsunuz anladım ama bari öğrencileri düşünün
Ilahi cocuukDaha ilk koronanin goruldugu gun cok akilli, cok efendi, cok caliskan diye tabir ettigim cocuk oksure oksure geziyordu.
İbrahim tatlises gibi lan oglim napiyosun diyecektim ama tabi bir salon hanimefendisi olarak "Efe, neyin var" dedim.
Ogretmenleri hic de sasirtmayacak bir cevap verdi
"Koronaliysam herkese bulassin hocam"
Zor olacak ama uzaktan egitimle de nereye kadar, ne zaman bitecek belli degil.
Bir yerden baslamaliyiz ama okullar normalde de cok hijyenik degilken bir de korona..
Bilemiyorum, gerginim ben de.
sağlık personeli ve yaşlı hastalara uygulanacak öğretmenlere değil.Rusya aşıya sağlık çalışanları ve öğretmenler üzerinde başlayacak. Neden acaba?
Hanımefendi anlamak istemiyorsunuz sanırım beni. Şuan herkes dışarıda zaten insanlar tatilde düğünde vs... herkes evinde otursa sokaklar bos olsa anlarim ama kimse evinde degil. E o zaman neden acilmasin okullar? Cocuklar parka gidince sıkıntı yok ama okula gidincemi sıkıntı oluyor? Ayrıca ogretmenler burada ogrencileri degil kendilerini dusunuyorlar. E o zaman hemsireler olarak bizde tatil isteyelim olurmu sizce? Olmaz çünkü bizim isimiz bu. Herkes isini oz tedbirini alarak yaparsa sıkıntı olmaz. O kadar calisan iscininde cani çoluğu çocuğu var ama hepsi ekmek parasi icin çalışmak zorundaHemşire olarak virüsün ne kadar tehlikeli olduğunu vaka sayılarının ne durumda olduğunu,özellikle küçük yaş grubunun mesafe konusunda ne kadar sıkıntılı olduğunuda sizin daha iyi bilmeniz gerekiyor ama neyse
O durum konu sahibini bağlıyor.Öğrencileri için endişelenen öğretmenlerde olduğuna eminimKonu sahibi sadece kendini ailesini ve bebeğini düşünüyor olduğu için bu kadar göze battı. Öğrencilerinin sağlığına dair bi üzüntü göremedim.![]()