• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulların Haziran'da açılmasını doğru buluyor musunuz ?

Okulların Haziran'da açılmasını doğru buluyor musunuz ?

• Ankete Katılan
    80
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eğitim bilimlerine de girdim makarasına daha doğrusu dershanede bir şaka üzerine hepimiz girdik sınıf olarak :olamaz: yıl 2008 di sanırım 63 aldım, eğitim bilimleriyle alakam yok bu arada, iibf mezunuyum.Başka bişey dememe gerek yok sanırım.
Senin girmenle bu işin eğitimini almış kişilerin girmesi bir olmuyor işte canım. sen 63 aldım diye sevinirsin, ben bir soru kaçırdım diye ağlarım. Çünkü seninle değil, kendi düzeyimdekilerle yarışıyorum.

Senin girmenle bu işin eğitimini almış kişilerin girmesi bir olmuyor işte canım. sen 63 aldım diye sevinirsin, ben bir soru kaçırdım diye ağlarım. Çünkü seninle değil, kendi düzeyimdekilerle yarışıyorum.
Tabii ki bir değil, neden bir olsun siz bu alan üzerine eğitim almışsınız. Elbette başarılı olmak zorundasınız çünkü rakipleriniz yine bu kişiler. Tamamen alakasız bir birey olarak benim durumum fena değildi bence benim aldığım puanı alamayan eğitim fak mezunları var maalesef . Bir de nereden sizin canınız oluyorum ? Ve neden bana " sen " diye hitap ediyorsunuz öğretmen hanım ?

Okullarla ilgili her konuyu öğretmenliğe, öğretmenliğin/atanmanın zorluklarına,
bakıcı-öğretmen tartışmasına bağlamasak olmaz.
Bu sefer çıta daha da yükselmiş Bakan Bey bile tartışmalara konu olmuş.

Neyi, niye tartıştığınızı da anlamadım.
MEB/Bakan Ziya Selçuk, Hükümet kısacası yönetim erki karar alacak biz de uyacağız.
Sanki okulları ne zaman açalım?
Diye bize fikrimizi soran var.

Konu sahibi arkadaşım, okullar 19 Haziran'da açılırsa siz göndermezsiniz olur, biter.
Gönderenler de sizin çocuklarınız gitmeyeceği için zaten sizi otomatik olarak ilgilendirmez.
Eee sorun ne?

İmza: Çocukların öz bakım ihtiyaçlarını karşılamaktan gocunmayan bir
'Okul Öncesi Öğretmeni' ve
'Özel Anaokulu Müdürü'

Okullar eylülden önce açılmaz, okulların uzaktan eğitim için o tarhi yaklaşınca yeniden karar veriyorlar

Cumhurbaşkanı açıkladı hanım efendi hem takip etmeyip hem burda kendi kendinize fikirler ortaya atıp kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz kendi varsayımlarınız üzerinden polemiklere girip münakaşa ediyorsunuz sonrada kalkmış kesin olmayan bilgileri paylasmayin diyorsunuz açın da haber okuyun..
Evet bir öğretmen olarak ben takip etmiyorum süreci vallahi süpersiniz ! Kendi fikirlerimi ortaya atıp kendim çalıp kendim oynadıgım münakaşaya polemiğe girdiğim bir cümlemi alıntılayabilir misiniz lütfen

Okullarla ilgili her konuyu öğretmenliğe, öğretmenliğin/atanmanın zorluklarına,
bakıcı-öğretmen tartışmasına bağlamasak olmaz.
Bu sefer çıta daha da yükselmiş Bakan Bey bile tartışmalara konu olmuş.

Neyi, niye tartıştığınızı da anlamadım.
MEB/Bakan Ziya Selçuk, Hükümet kısacası yönetim erki karar alacak biz de uyacağız.
Sanki okulları ne zaman açalım?
Diye bize fikrimizi soran var.

Konu sahibi arkadaşım, okullar 19 Haziran'da açılırsa siz göndermezsiniz olur, biter.
Gönderenler de sizin çocuklarınız gitmeyeceği için zaten sizi otomatik olarak ilgilendirmez.
Eee sorun ne?

İmza: Çocukların öz bakım ihtiyaçlarını karşılamaktan gocunmayan bir
'Okul Öncesi Öğretmeni' ve
'Özel Anaokulu Müdürü'
İyi ki varsınız ... :KK200:

Evet bir öğretmen olarak ben takip etmiyorum süreci vallahi süpersiniz ! Kendi fikirlerimi ortaya atıp kendim çalıp kendim oynadıgım münakaşaya polemiğe girdiğim bir cümlemi alıntılayabilir misiniz lütfen
Ayyy öğretmen misiniz bir de inanmıyorum

Tabii ki bir değil, neden bir olsun siz bu alan üzerine eğitim almışsınız. Elbette başarılı olmak zorundasınız çünkü rakipleriniz yine bu kişiler. Tamamen alakasız bir birey olarak benim durumum fena değildi bence benim aldığım puanı alamayan eğitim fak mezunları var maalesef . Bir de nereden sizin canınız oluyorum ? Ve neden bana " sen " diye hitap ediyorsunuz öğretmen hanım ?
Alaycı bir tavra verebileceğim cevap ancak bu olabilirdi. "Canım" kelimesini geri alıyorum, pardon, keza dediğiniz gibi siz benim "canım" olamazsınız. Kusura bakmayın zat-ı muhterem hanımefendi. Neyse konu çok dağıldı. Uzatmak istemiyorum.

La havle:dua:
Hanımlar,
2 gündür müdahale etmeyeyim diyorum ama yok olmuyor, yine öğretmenlik mesleğiyle doğrudan bağlantılı bir konu ve yine kavga tartışma.
Kimi öğretmenleri küçümser, kimi annelere saydırır, kimi diğerinin anneliğini beğenmez, ne oluyorsunuz hanımlar, ne oluyorsunuz?
Okullar ne zaman açılacak kesin bir tarih yok, duruma ve salgının gidişatına göre oluşturulmuş a, b, c planları var, her plan için hazırlıklar yapılıyor ki aksamalar olmasın.
Haziran'da açılır mı? Eğer açılırsa ve çocuklarınızı yollamak istemiyorsanız yazarsanız Milli Eğitim Bakanlığına, Cumhurbaşkanlığına endişelerinizi dile getirirsiniz alternatif istersiniz.

Bu burada kendi aranızda anneliği, öğretmenliği küçümseyip birbirinizi aşağılayarak çözeceğiniz bir konu değil çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X