Herkes ahlakını , eğitimini , kültürünü yansıtıyor. O yüzden şaşırmıyorum beddualara ama işte iş anneliği sorgulamaya gelince zoruna gidiyor insanın.Öyle atıp tutanları Allah günü gelince sınar, Allah tan korksalar zaten o cümleleri kurmazlar. Ben üretmek için varolmak için kızıma iyi örnek olmak için topluma düzgün bir insan kazandırmak için çalışıyorum. Yani ne bileyim başka türlü nasıl yükselecek bu toplum. Çalışma , paradan önemli şeyler var canımmmm demişler , ben bunu yazamam ya. Utanırım yazamam , para için çocuklar ölüversin yaa diyoruz sanki. Bu nasıl ayıptır. Bir anne bunu nasıl söyler başka birinin çocuğu için. Ülkede virüs var ise neden hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz,bunu sorguluyorum.Eşimin geliri iyi şimdi işten ayrılsam hissetmez bile adama faydam yok çünkü maddi olarak. Ücretsiz izne ayrılabilirim rahatlıkla. Asgari ücretle çalışan bir aile ne yapacak mesela, kredi ödeyenler ne yapacak ? Kirada oturanlar ne yapacak ? Virüs 2 yıl toplum içinde yayılmaya devam edecek ve herkes bağışıklık kazanacak dedi bugün bilim kurulu üyesi, 2 yıl okul açılmayacak o halde. Öğretmen Maaşları yatmasın okul açılmasın diye yorum yapan arkadaşlar ne der bir düşünelim..