- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir sorun oldu psikolojik olarakBakıcı sitelerini araştırmanızı tavsiye ederim.Biz kızım 3 yaşındayken bayramda çalıştığımız için anneanneye bırakmıştık 3 günlüğüne şimdi bizim için hala sorun psikoljik açıdan.Allah yardımcınız olsun inşallah evde bakacak birini bulursunuz zor bir durum biliyorum.
Ayrılık anksiyetesiNasıl bir sorun oldu psikolojik olarak
Kayınvalidem ve kayınpederim diğer torunlarına bakmakla meşguller.Şİmdiye kadar hep annem baktı şimdide şehir dışında yaşamaya başlayınca sudan çıkmış balık gibi olduk.umurlarında bile değil onlarınYalniz kalamaz 8 yasındaki çocuk. Ben 10 kardeşim 7 yaşındayken evde kalmaya başladık biz. 8 yasındaki çocuğun sagi solu belli olmaz. Hem ya kendi de kakmak istemezse? Denediniz ve korktu mesela, o zaman ne olacak?
Ya anneniz gelecek
Ya sizden biri ücretsiz izne çıkacak
Ya da bekleyin alissin.
Gün içinde sürekli görüntülü arayın.
Kayınvalide, kayınpeder ne durumda?
Kesinlikle 8 yaşındaki bir çocuk tek başına kalamazMalum virüsten dolayı okullar kapalı ve ilkokula giden bir çocuğum var.eşimle ikimizde 1 er hafta izin alabiliyoruz.Şimdiye kadar iznimizle idare ettik ama bu hafta izin alamadık.çocuğumuzu annemin yanına göndermek zorunda kaldık.Ancak çocuğum çok ağlıyor.Annem şehir dışında.
aslında annem çok ilgili eşide öyle.çocuğumun istedikleri oluyor ama ilk gün olduğu için yorulmuşlar belliki,
Eşimle akşam çok üzüldük.acaba evde tek başına kalabilirmi diye konuştuk.Şu dönemde baktırıcak kimseyi bulamayabiliriz.
8 yaşında,kahvaltısını yapar,balkon kapısını kilitleriz.sürekli wahtsapptan ararız vs. diye düşündük.En azından akşam bizi görür.
Siz olsanız hangisini yapardınız.
Oglumla yasit yok olmaz korkar bir defa bence risk almayin kedi degil sonucta anneanneye verinMalum virüsten dolayı okullar kapalı ve ilkokula giden bir çocuğum var.eşimle ikimizde 1 er hafta izin alabiliyoruz.Şimdiye kadar iznimizle idare ettik ama bu hafta izin alamadık.çocuğumuzu annemin yanına göndermek zorunda kaldık.Ancak çocuğum çok ağlıyor.Annem şehir dışında.
aslında annem çok ilgili eşide öyle.çocuğumun istedikleri oluyor ama ilk gün olduğu için yorulmuşlar belliki,
Eşimle akşam çok üzüldük.acaba evde tek başına kalabilirmi diye konuştuk.Şu dönemde baktırıcak kimseyi bulamayabiliriz.
8 yaşında,kahvaltısını yapar,balkon kapısını kilitleriz.sürekli wahtsapptan ararız vs. diye düşündük.En azından akşam bizi görür.
Ben de bırakmıştım da bi kaç gün o yüzden sordum. Nasıl anladınızAyrılık anksiyetesi
Malum virüsten dolayı okullar kapalı ve ilkokula giden bir çocuğum var.eşimle ikimizde 1 er hafta izin alabiliyoruz.Şimdiye kadar iznimizle idare ettik ama bu hafta izin alamadık.çocuğumuzu annemin yanına göndermek zorunda kaldık.Ancak çocuğum çok ağlıyor.Annem şehir dışında.
Kesinlikle yalnız bırakmayın, 12 yasında bi öğrencim var anne baba ayrı anne ile yaşıyorr, anne hastanede çalısıyor bazen nöbetleri geceye denk geliyor ve bi türlü ayarlama yapamadılar özel izin vs. Almaya çalısıyordu en son.. Çocuk gündüzleri okula diye evden cıkıyor okula gelmıyor devamsızlıktan ıhbar yolladık.. Çocukla rehber ögretmen ılgılenıyordu bizim de bildiğimiz kadarıyla evde kalmaktan korkuyor tek basına, gündüz annesı olmadıgın da bıle eve girmek istemiyor.farklı şeyler düşünüyor, özel bir cocuk zaten. 12 yasında bir cocuk bıle bunları yasıyorsa 8 yasındakini düşünemiyorum, Ögrencim iz özel bi çocuktu bilmiyorum belki onun etkısı vardır ama yalnız bırakmayınMalum virüsten dolayı okullar kapalı ve ilkokula giden bir çocuğum var.eşimle ikimizde 1 er hafta izin alabiliyoruz.Şimdiye kadar iznimizle idare ettik ama bu hafta izin alamadık.çocuğumuzu annemin yanına göndermek zorunda kaldık.Ancak çocuğum çok ağlıyor.Annem şehir dışında.
Çok küçük güven olmaz tek başina birakmaya evde bi kaza olabilir canini yakabilir Allah gostermesin daha cok uzulmektense birazcik uzulmek daha iyi anneannesinin yaninda guvenli olur benceMalum virüsten dolayı okullar kapalı ve ilkokula giden bir çocuğum var.eşimle ikimizde 1 er hafta izin alabiliyoruz.Şimdiye kadar iznimizle idare ettik ama bu hafta izin alamadık.çocuğumuzu annemin yanına göndermek zorunda kaldık.Ancak çocuğum çok ağlıyor.Annem şehir dışında.