• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulların kapalı olması

Bakıcı sitelerini araştırmanızı tavsiye ederim.Biz kızım 3 yaşındayken bayramda çalıştığımız için anneanneye bırakmıştık 3 günlüğüne şimdi bizim için hala sorun psikoljik açıdan.Allah yardımcınız olsun inşallah evde bakacak birini bulursunuz zor bir durum biliyorum.

Ben 7 8 yaşındayken evde kalıyordum sorun olmuyordu yiyeceğim şeyler ulaşabileceğim yerlerdeydi annemle babam çok tembihliyorlardi ocak konusunda falan ki evimiz sobaliydi . Ama tabi bu biraz çocuğunuza bağlı. Allah kolaylık versin

Bakıcı sitelerini araştırmanızı tavsiye ederim.Biz kızım 3 yaşındayken bayramda çalıştığımız için anneanneye bırakmıştık 3 günlüğüne şimdi bizim için hala sorun psikoljik açıdan.Allah yardımcınız olsun inşallah evde bakacak birini bulursunuz zor bir durum biliyorum.
Nasıl bir sorun oldu psikolojik olarak

8 9 yaslarimda annem ve babam çalışırken kardebakıkarirlikte kaliyorduk. Sadece ara ara ararlardi. Annem yemekleri yaptığı için yemek problem olmuyordu. Tabi her cocuk farklı olur, siz çocuğunuzu daha iyi bilirsiniz tek başına yapabilir mi?

Şu dönemde bakıcı bence hic uygun değil yatılı olmasi lazimki içiniz rahat etsin

Yalniz kalamaz 8 yasındaki çocuk. Ben 10 kardeşim 7 yaşındayken evde kalmaya başladık biz. 8 yasındaki çocuğun sagi solu belli olmaz. Hem ya kendi de kakmak istemezse? Denediniz ve korktu mesela, o zaman ne olacak?
Ya anneniz gelecek
Ya sizden biri ücretsiz izne çıkacak
Ya da bekleyin alissin.
Gün içinde sürekli görüntülü arayın.
Kayınvalide, kayınpeder ne durumda?

Ben 11 yasındakı oglumu Bile asla yalnız bırakmam kı sızınkı 8 yasında Cok kucuk bence..

Ben 8 yaşındayken tek kalıyordum.Annem babam öğretmendi sabahçıydılar ve ben öğlenciydim.Sabah uyanıp sıkıntıdan gündüz kuşağı programlarını izlerdim :KK48: o saçma programları hipnotize olmuş gibi izlemek dışında hiçbir şey gelmedi başıma

Yalniz kalamaz 8 yasındaki çocuk. Ben 10 kardeşim 7 yaşındayken evde kalmaya başladık biz. 8 yasındaki çocuğun sagi solu belli olmaz. Hem ya kendi de kakmak istemezse? Denediniz ve korktu mesela, o zaman ne olacak?
Ya anneniz gelecek
Ya sizden biri ücretsiz izne çıkacak
Ya da bekleyin alissin.
Gün içinde sürekli görüntülü arayın.
Kayınvalide, kayınpeder ne durumda?
Kayınvalidem ve kayınpederim diğer torunlarına bakmakla meşguller.Şİmdiye kadar hep annem baktı şimdide şehir dışında yaşamaya başlayınca sudan çıkmış balık gibi olduk.umurlarında bile değil onların

Malum virüsten dolayı okullar kapalı ve ilkokula giden bir çocuğum var.eşimle ikimizde 1 er hafta izin alabiliyoruz.Şimdiye kadar iznimizle idare ettik ama bu hafta izin alamadık.çocuğumuzu annemin yanına göndermek zorunda kaldık.Ancak çocuğum çok ağlıyor.Annem şehir dışında.
aslında annem çok ilgili eşide öyle.çocuğumun istedikleri oluyor ama ilk gün olduğu için yorulmuşlar belliki,
Eşimle akşam çok üzüldük.acaba evde tek başına kalabilirmi diye konuştuk.Şu dönemde baktırıcak kimseyi bulamayabiliriz.
8 yaşında,kahvaltısını yapar,balkon kapısını kilitleriz.sürekli wahtsapptan ararız vs. diye düşündük.En azından akşam bizi görür.
Siz olsanız hangisini yapardınız.
Kesinlikle 8 yaşındaki bir çocuk tek başına kalamaz
12 yaşındaki bile zor ve tehlikeli
Bir haftaya alışır anaanesinde

Malum virüsten dolayı okullar kapalı ve ilkokula giden bir çocuğum var.eşimle ikimizde 1 er hafta izin alabiliyoruz.Şimdiye kadar iznimizle idare ettik ama bu hafta izin alamadık.çocuğumuzu annemin yanına göndermek zorunda kaldık.Ancak çocuğum çok ağlıyor.Annem şehir dışında.
aslında annem çok ilgili eşide öyle.çocuğumun istedikleri oluyor ama ilk gün olduğu için yorulmuşlar belliki,
Eşimle akşam çok üzüldük.acaba evde tek başına kalabilirmi diye konuştuk.Şu dönemde baktırıcak kimseyi bulamayabiliriz.
8 yaşında,kahvaltısını yapar,balkon kapısını kilitleriz.sürekli wahtsapptan ararız vs. diye düşündük.En azından akşam bizi görür.
Oglumla yasit yok olmaz korkar bir defa bence risk almayin kedi degil sonucta anneanneye verin

asla asla asla! resmen mesaji okurken panik oldum.

cocuk bu. ne yapacagi hic belli olmaz. gecen burada okudum bir uyeyi annesi kardesi ile birlikte yalniz birakip komsuya gitmis. uye 10 yaslarinda galan. kardesi de kucuk degil. ilk is çatıya çıkmışlar ve kardes catidan dusmus. demem o ki mormal zamanda yapmaz ama o gun hic akliniza gelmeyen birseyi yapacagi tutar. lutfen cocugu evde yalniz birakmayin.

ananeye de alisir zamanla. beni de zamaninda ananeme birakmoslar, ilk gunler cok aglamisim. sonra kendim gitmek istedim. ananemle bagim cok farklidir bu sayede

Ne zamana kadar kalacak ananede? Okul bu sene hiç açılmayacak büyük ihtimalle. Eylüle kadar mı kalacak? Kendi evinizde bakacak birini bulmalısınız bence.

Bir kaç gün ağlar, alışır.
Yabancı değil anneannesi.
Cidden evde tek bırakmak, ağlamasından daha mı kolay geldi size?
Bence çok korkunç düşüncesi bile.

Kesinlikle yalnız bırakmayın, 12 yasında bi öğrencim var anne baba ayrı anne ile yaşıyorr, anne hastanede çalısıyor bazen nöbetleri geceye denk geliyor ve bi türlü ayarlama yapamadılar özel izin vs. Almaya çalısıyordu en son.. Çocuk gündüzleri okula diye evden cıkıyor okula gelmıyor devamsızlıktan ıhbar yolladık.. Çocukla rehber ögretmen ılgılenıyordu bizim de bildiğimiz kadarıyla evde kalmaktan korkuyor tek basına, gündüz annesı olmadıgın da bıle eve girmek istemiyor.farklı şeyler düşünüyor, özel bir cocuk zaten. 12 yasında bir cocuk bıle bunları yasıyorsa 8 yasındakini düşünemiyorum, Ögrencim iz özel bi çocuktu bilmiyorum belki onun etkısı vardır ama yalnız bırakmayın

İnanamiyorum size 8 yaşındaki çocuğu evde tek başına bırakma fikri şakadir umarım.ciddi ciddi bunu düşünmüş olamazsınız.

Çok küçük güven olmaz tek başina birakmaya evde bi kaza olabilir canini yakabilir Allah gostermesin daha cok uzulmektense birazcik uzulmek daha iyi anneannesinin yaninda guvenli olur bence

24 yaşında insanım ben bile evde tek kalınca bazı şeyler konusunda ne yapacağımı sasirabiliyorum 8 yaşındaki çocuk nasıl bırakılır evde tek başına
Allah korusun pencereden bakayım derken sarksa dolaptan bişey alayım derken üzerine bişey düşse. Çocuk yani bu evde saatlerce aynı koltukta oturmaz ki bir yerde illaki birşeyler yapmak isteyecek. Ne bilim bıçakla birşey yapmak isteyip bir yerini kesebilir. Deprem olsa birşey olsa nasıl başa çıkar öyle bir durumda.

Başka careler arayın lütfen bu dusuneceginiz son şey bile olmasın

Back
X