okulu bırakacak noktaya gelmek üzereyim

kyk bursuna basvurun okurken bende cok zorlandım tek guvencem kyk bursuydu.

yemek kısmına gelınce evde kalıyorsan aksamdan pogaca yapın evde en fazla 1 saatınıze alacaktır hemde karnınız doyar bosuna para vermemıs olursunuz.
yol parası malesef ona care yok. basbakanlık bursu var gerı odememız ınternetten onu arastırabılırsın Rabbım yardımcın olsun.
Amin.. Zaten elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum onları :KK5:

part time çalışacağınız işleri düşünür müsünüz?
Düşünürüm ama şu an ona bile ayıracak vaktim yok ancak ve ancak hosteslik olabilir ara ara çıkarsa. Hani marketlerde ürün denettiriyorlar ya....

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez burs al geri odersin ne olacak bugun bir tl ye ihtiyacin olur okul bitince ise baslarsin sen burs verecek konuma gelirsin o zaman rahatlikla odeyebilecegin miktarlar icin bugun zorluk cekmenin bi anlami yok

Kyk bursu geri ödemesizdi bizim zamanımızda, çıkarsa...
Ben kredi almıştm, ödemeleri sinir bozdu haliyle, ilk maaşlarımı toptan yatırıp bir an önce kurtulmuştum.

Bence devlete ait yerler dışında daha özel, ufak çaplı yerleri araştırın, ciddi miktar vermiyorlar ama bir kaç yerden olunca iş görüyor. Bir akrabamız insanların ciddiye almadığı 2 yıllık bir bölümde okuyordu, durumu da kötüydü. Annem bayağı dolaşıp 50 oradan, 100 buradan derken yetecek miktarda burs sağlamıştı...

Kyk bursu geri ödemesizdi bizim zamanımızda, çıkarsa...
Ben kredi almıştm, ödemeleri sinir bozdu haliyle, ilk maaşlarımı toptan yatırıp bir an önce kurtulmuştum.

Bence devlete ait yerler dışında daha özel, ufak çaplı yerleri araştırın, ciddi miktar vermiyorlar ama bir kaç yerden olunca iş görüyor. Bir akrabamız insanların ciddiye almadığı 2 yıllık bir bölümde okuyordu, durumu da kötüydü. Annem bayağı dolaşıp 50 oradan, 100 buradan derken yetecek miktarda burs sağlamıştı...
Bana da bu daha mantıklı geliyor.

Back
X