Okulu bırakıp evlenmek istiyorum

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Gerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok

Neden? Dunyada kalan son bekar erkek mi kendisi?
Calisin okuyun arkadasim. Evlilik kacmiyor. Neyse ki erkek arkadasinizdan ses yokmus ,aferin adama,demek ki mantikli bir insan evladi

Edit: sevgiliniz de yokmus,ben yanlis okumusum,okulu birakacam deyince acayip sinirlendim cunku

Olmayan sevgiliyle nasi evleneceksiniz arkadasim? Duvarla mi evleneceksiniz? Az mantik yav

Saçmalama. Demek isterdim de, aynı şeyi ben yaptım. 1 senem vardı bıraktım, 8 yıllık sevgilimle evlendim ve bir bebeğimiz var :)

Aferin.
Evlenin vermezlerse kaçın :KK70::KK70:
Okuyup ne yapacaksınız size elin oğlu bakmak zorunda o kazanır siz yersiniz.
Sezgilerinize de güveniyorsanız bulursunuz zengin , adatnayan,size tapan bir erkeği ohh beş beş :rapci:
Bence o pembe gözlüklerinizi çıkarıp şu bdv konularına bir göz atın derim ben:KK52:

Gerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
Meslek diploma kadında olmalı

Neden evlenmek? Neden baska bi cozum bulmak yerine.. sevmiyorsan gir sinava bi baska bolum kazan oku.. evlilik ne ya..
Ben evliyim bu arada. Lisans bitirip evlendm. Evliyken de yuksek lisans tamamladim.. Okumak evlilikten cok daha kolay. Rutin sacma sapan bi raya oturuyor evlilik. Cok da sey yapma gozunde buyutme..

Back
X