- Konu Sahibi sessizliiik
-
Okulunu neden birakmak istiyorsun.
Sevmedigin icin mi?
Dersler agir geldigi icin mi?
Aklinda baska bir bolum oldugu icin mi?
Aklımda başka bölüm var diyemem. Dersler çok yıpratıcı gerçekten kaç gece stresten ağladığımı biliyorum ilk dönem
Aklımda başka bölüm var diyemem. Dersler çok yıpratıcı gerçekten kaç gece stresten ağladığımı biliyorum ilk dönem
3 ortalamadan bahsediyoruz canim yapma lutfen.yiginla alttan dersim var ortalamam yerlerde buna ragmen okulu birakmayi dusunmuyorum.bu kadar korkak olma sende.
sevindim canim :)Dönemsel bir sıkıntıydı sanırımatlattım artık :)
canım mimarlık okuyorsan ağlamaya alışık olacaksın yoksa gitmez bu 4 yılhocaların kızmasına,bugün beğendiğini diğer gün beğenmemesine, çalıştığın halde düşük almaya, vb. alışık olacaksın
Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
2 gün ağladım zırladım kendime geldim sonunda.Ben elimden geleni yaptıktan sonra neden olmasın neden başaramayayım
Allah kimseyi umutsuz bırakmasın.Kendimize güvenmemiz gerekiyormuş anladım bunu artık
Bu saçma düşünceyi çıkardım kafamdan.Ailemin emeklerini boşa çıkarmayacağım
Daha dönem başlamadan düşünmeye başladım. Çok korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum. Aileme düşkün birisiyim onlara olan özlemimde çok zorluyor beni.Mimarlık okuyorum. Aynı bölümü okuyan başka illerdeki arkadaşlarıma soruyorum neler yapıyorsunuz diye anlattıklarını yapabilecek gibi hissetmiyorum nedense.ilk dönem ortalamam 3.alttan dersim de yok.Ama hep bi güvensizlik var.Bıraktım diyelim zaten 2 yıl hazırlandım üniversite sınavına. Hem ne okuyacağım onu da bilmiyorum. Kafamda sorularla içimdeki sıkıntılarla berbat hissediyorum kendimi :'(Ailemde hissediyor halimi çok durgunlaştın diyorlar.Okul uzasın uzamasın önemli değil keyfini çıkar okul yıllarının deselerde ben yapamıyorumbana bir yol gösterin nolur :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?