Okulu birakmayi düsünüyorum

Calişabilirsin herkes okumak zorunda değil. Sonra bakıyorsun abuk sabuk ünilerden mezun vasıfsız eleman dolu her yer.

Lütfen okulunu bırakma.24 yaşındasın olgun bir insansın pişman olacağını tahmin ediyorsundur.Okudugun bölüm zevkli ve önü açık bi bölüm.Ben üniversiteye başladığımda 17 yaşında ailesinden hiç ayrılmamış bir küçük kızdım.Ilk aylar hatırlıyorum da bende zorlanmistim.Seni anlayabiliyorum.Cevre edinince hemen alismistim.Sende büyük ihtimal ara verince soğumuşsun biraz.Daha yeni başlamışsın dur bakalım adapte olmak için zamanın var.Yine kendimden örnek vereyim.9 yıl aradan sonra ikinci üniversitenin 2.sinifindayim şu an.Ustelik 3 yaşında çocuğum var.6 tane dersim var şu an hergün oturup çalışıyorum.Okumanin öğrenmenin eğitim almanın sonu sınırı yok ölene kadar.Lutfen kendini toparla ve okulu bitir.:KK66:

Lütfen okulunu bırakma.24 yaşındasın olgun bir insansın pişman olacağını tahmin ediyorsundur.Okudugun bölüm zevkli ve önü açık bi bölüm.Ben üniversiteye başladığımda 17 yaşında ailesinden hiç ayrılmamış bir küçük kızdım.Ilk aylar hatırlıyorum da bende zorlanmistim.Seni anlayabiliyorum.Cevre edinince hemen alismistim.Sende büyük ihtimal ara verince soğumuşsun biraz.Daha yeni başlamışsın dur bakalım adapte olmak için zamanın var.Yine kendimden örnek vereyim.9 yıl aradan sonra ikinci üniversitenin 2.sinifindayim şu an.Ustelik 3 yaşında çocuğum var.6 tane dersim var şu an hergün oturup çalışıyorum.Okumanin öğrenmenin eğitim almanın sonu sınırı yok ölene kadar.Lutfen kendini toparla ve okulu bitir.:KK66:

Allahim bide cocugum olsaa demek kafayi yerdim , su an kendimden utandim ne güzel azimli insanlar varmis burda cok mutluyum yazdigima bende dayanicam her sabah kalktigimde aklima dersler sinavlari getirip hayati daha da zorlastiriyorum galiba kendime :((

ya ben anlayamıyorum bunu kusura bakmayın ama şımarıklık bu, üniversitedesiniz sanırım sizinle aynı durumda olan zibilyon tane öğrenci var veya okumak isteyen onca öğrenci okuyamıyor ya da hem okuyup hem de çalışanlar var. biz de okuduk ailemden kilometrelerce uzaktaydım ama bir şekilde alışmak zorundaydım alıştım da. en güzel yıllarım üniversitede geçti. lütfen toparlanın ve oradaki yaşamınıza ayak uydurun.

Allahim bide cocugum olsaa demek kafayi yerdim , su an kendimden utandim ne güzel azimli insanlar varmis burda cok mutluyum yazdigima bende dayanicam her sabah kalktigimde aklima dersler sinavlari getirip hayati daha da zorlastiriyorum galiba kendime :KK43:(

Aklına mesleğini yapacağın,kendi ayaklarının üzerinde duracağın günleri getir.Ve inanmak başarmanın yarısıdır derler.O günlerin geleceğine inanarak sımsıkı sarıl derslerine.E çocukta yok şu an.Bence sızlanmayi bırak.Kendini geliştir.Bu toplumun eğitimli dimdik ayakta duran üretime katkı sağlayan kadınlara ihtiyacı var.

Back
X