Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizim yapıyoruz bende yapamıyorum diye okul bırakılır mı canım.Canlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?
zaten bırakacağım deyip duruyordunuz o yüzden evet doğru bir kararr.bırakın o mesleği sevenler okusunCanlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?
Ona da girme.Tekrar üniversite sınavlarına giricem de
Cnm bir eğitimci olarak yanlış bir karar diyorum tabiki, ama burada sana çok iyi yapmışsın diyecek birilerinin çıkmasını beklemiyorsun herhalde , bir insanı ancak eğitim, okul kurtarır o yüzden okul bırakmak doğru bir karar olamaz , en fazla yapma etme deriz sana ama karar seninCanlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?
TabikiCanlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?
Bu arada bölümünü sevmiyorsan yeniden sınava gir muhakkak ..Canlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?