kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama saygı duymak zorundadır sen okuluna sadece birşeyler öğrenme maksadıyla gidersen hiç bir sorun olacağını sanmıyorum bırak kimseleri kendi haline herkes kendinden sorumludur sen geleceğine odaklan okula gitmek için deliripte hiç okula gidemeyenleri düşün ve derslerine asıllise 3e gidiyorum okuluma bir türlü alışamadım bu derslerimede yansıyor okulda kimseylede iyi geçinemiyorum kimseyide sevmiyorum okuldaki herkesten nefret edyrm herkesle kavga edyrm bıktım artık ne yapmalıyım çok bunaldmartık okula gitme istegi flnda kalmadı içimde derste çalışamıyorum
merhaba bende lise 3.sınıftayım. Doğru düzgün sınıfta kimseyle konuşam üç kişiden baska kimseyle selamım bile yoktur buna cok üzülüyorum daha güzel bi ortam olsaydı dediğin gibi okula itme isteği insanda daha çok artardı . Hem derslerin zorluğu hem okulun sıkıcılığı çok zorluyo ve stres yapıyo beni. ama yapacak birşey yok hepimzin bir amacı var sabretmeliyiz etraımıza da fazla takılmamalıyız
merhaba bende lise 3.sınıftayım. Doğru düzgün sınıfta kimseyle konuşam üç kişiden baska kimseyle selamım bile yoktur buna cok üzülüyorum daha güzel bi ortam olsaydı dediğin gibi okula itme isteği insanda daha çok artardı . Hem derslerin zorluğu hem okulun sıkıcılığı çok zorluyo ve stres yapıyo beni. ama yapacak birşey yok hepimzin bir amacı var sabretmeliyiz etraımıza da fazla takılmamalıyız
aynı sorun bendede var. sınıfımdaki kimseyle anlaşamıyorum. hepside kendini beğenmiş gıcık tipler. başka sınıflarda 2-3 tane arkadaşım var onlarlada çok takılmıyorum zaten. bu dersleride etkiliyo. sınıfta derslere katılmaya bile çekiniyorum doğrusu. zaten sessiz bbirisiyim her ortamda.(