Okulu Uzattığım İçin Beni Etkileyen Rüyalar Görüyorum?

Melis Turk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
36
18
3
29
Bugün ağlayarak uyandım.Okulum baya bir uzadı benim hatam çok pişmanım ama zamanı geri getiremiyorum.Tabiri yapılamayan rüya gördüm anne ve babam okulu uzattığım için adeta beni istemiyorlar ve bana sürekli bağırıyorlardı,geçen gün de sevgilim beni beklemekten yorulmuş ve bir kızla evleniyordu rüyalarımda.Bu gördüğüm ilk rüya da değil rüyanın en sonunda ağlayarak yürüyordum.Sürekli böyle rüyalar görmekten bıktım usandım.Şu an deliler gibi pişmanım kafamı taşlara vurmak istiyorum adeta bedelinin bu kadar ağır olacağını bilmezdim.Umarım yanlış kategoride açmamışımdır başlığı.

Artik olan olmuş..geri dönüşü varmidir bilmem ama bukadar takacaginiza olumlu bakmaya calisin..

Okulumu 1 dersten sadece yarim dönem uzattım benim için çok zor bi süreçti. Çünkü ne okula gidiyorsunuz ne iş bulabiliyorsunuz. Keşke şöyle 5 6 dersten 1 sene uzatsaydım diyorum şimdi
Gerçek hayatın bu kadar tantanasını görünce..

Çok abartılacak bir durum değil kendiniz de diyorsunuz,sadece 1 dersten.
Uzamasa iyiydi evet ama yapacak bir şey.Olan olmuş.
Bundan sonra yapmanız gerekenler eğer bulabilirseniz bir işe girmeniz ve o diğer dersi de vermek için çalışmak.Kendinizi üzümeyin

Rüyalara takılmayın.Gündüzki yoğun duygularınızın uykuda sayıklaması çoğu kez bu rüyalar.Belkide hakkınızda uzatmak hayırlıydı.Bilemeyiz.

Bence iyi kötü,part time bir işe gir. Bu hisler hep 'yük olma' korkusundan.
Yaş olmuş 23 artık para istemeye yüzüm yok iş bulabilirsem aslında çok daha iyi olur en azından kirayı onlar gönderirlerse bir nebze olsun vicdanım rahatlar bu arada 25 yaşında nasipse mezun olacağım bir dönem uzatsam hadi derim ama şimdi çok pişmanım.

Tamam, sorumsuzca davranmışsınız, sonuçta isteseniz bitirirdiniz, ama diğer yandan da dünyanın sonu değil. Değiştiremeyeceğiniz şeyler için bugünü mahvetmek size bir şey kazandırmaz, o yüzden vicdanınızı rahatlatmak için elinizden gelenin en iyisi yapın. Bir arkadaş iş bulun demiş, güzel fikir. Ailenizin maddi olarak yükünü hafifletirsiniz. Derslerinize asılın, geliştirebildiğiniz kadar kendinizi geliştirin. 23 yaş hiçbir şeyi şekillendirmek için geç değil.

Seninki yine iyiymiş. Ben okulum uzadığında hep okulun asansörünün (ben tabi içinde) yüksekten düşüp feci şekilde can verdiğimi görüyordum :KK70: siz kendiniz durumu olduğu gibi kabul etmediginiz sürece bu rüyalar böyle devam edecek. Benden söylemesi. Derslerine konsantre olun. Başarılı ilerledikce bunlar azalır. Kompleks yapmak yerine derslerinize odaklanın

Ben de okulu 1 sene uzatmistim. Aradan 10 sene gecti hala bazen ruyamda okuldan arayip mezun olamadin gel sinava gir diye aradıklarını görürüm kan ter içinde uyanığım demekki farkında olmasak da çok etkiliyor.

Gerçekten de berbat his.Ders saatlerim de düzensiz umarım iş bulabilirim bu rüyalar maddi olarak aileye yük olmaktan kaynaklanıhor zamanında bitirsem böyle olmazdı. :(

Back
X