Okuluma devam etmeli miyim

Okuduğunuz şehire gittiğinizde yurtta mı kalacaksınız? Eğer öyle değilse şimdiki evinizi kiraya verseniz orada bir ev tutsanız 1+0 bile olabilir. Anneniz yanında rahatlıkla okulu bitirirsiniz.

Rabbim yardımcınız olsun ben bir anne olarak yazıyorum( 3 ay diyorsunuz doğru anladım değil mi yani giderseniz 3 ayda bitirip geleceksiniz ) okulunuzu bitirin derim
Annenizin sonuçları temiz gelmiş inşallah şifası kalıcı olmuştur bence okulu bitirin yavrum bizler dünyaya kazık cakmayacagiz imkan varken mesleğinizi elinize alın

Kendi hayatımı da düşünmem mi lazım yoksa ömrümü anneme mi adamam lazım? Daha yaşım 22
Allah annenize şifa versin, size de annenize yardım etsin inşallah bir anne olarak yazıyorum, Allah kimseyi dermansız dertlere düşürmesin de amansız hastalıklarla sınamasın da zor bir hastalık ve vicdanen annenizi bırakmaya da gönlünüz elvermiyor ama tek de kalsam ben çocuğumun okulunu bitirmesini isterdim, kimse kimsenin başına baki değil maalesef, kendimizi çok sağlıklı sanarken yarın bize de bir şey olabilir, gözüm arkada kalmasın, evladım ayakları üzerinde dursun isterim, bence okulunuza dönün ve eğitiminizi tamamlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…