• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuma memur olma diyen eş

Maddi imkanımız varsa o zaman sigortamı elden ödeyelim diyebilirsin
Muhteşem bu kadınsın ya . Bak ciddiyim kadının ekonomik olarak güçlü olmasını istemeyen adamların klasik yalanıdır sana şuradan buradan sigorta yaptırırız emeklilik işler merak etme derler . Hiç unutmadım lisedeyken bir arkadaşımız liseden mezun olduğu yaz evlendi hatta baya lisedeyken nişanlısı vardı neyse ben de boş bulunup sordum ona e okul ne olacak ne iş yapacaksın diye bana ne dedi biliyor musun zaten kocamın şirketi var bana ordam sigorta yaptıracak ne gerek var üniversiteye dedi

cankaya belediyesi'nin kresi 15 bin. 2 cocuk 30 bin. en dusuk memur maasi 70 bin. eve 40 bin kalir en az.

eger kresi olan bir kuruma atanirsaniz cocuklariniz ucretsiz krese giderler. elinize 70 bin kalir en az.

az otede manipule etsin milleti.

hepsini gectim. 3 yasindan sonraki cocuga anne artik yetemez baa gore. bir cocuk krese gidip insan icine cikmali, sosyallesmeli, ingilizce konusmali, topraga degmeli, arkadaslariyla drama yapmali.

Eşim memur güzel de bir maaşı var doğudayız lise KPSS’ye girmeyi düşünüyordum gerçekten de çalışıp yapabilecek bir potansiyele sahibim buna eminim eşime bunu söylediğimde memur olmamın çok gereksiz olduğunu zaten yeterli maddi imkanımızın olduğunu bir tane çocuğun 1:30 bir tanesi 2:30 yaşında olduğu için zaten çoğu paranın kreşlere gideceğini söyledi ve zaten hayatını rahat herkes bu hayatı istiyor niye zorla sokmaya çalışıyorsun kendini falan gibi bir sürü şey söyledi 24 yaşındayım sanki hiçbir işe yaramıyormuş gibi bir hissiyat oluyor bazen ayaklarımın üstünde durma isteği çok ağır basıyor ama gerçekten iki çocukla yapılacak iş gibi zor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kocan ya gısganç yada hizmetkarının elinden uçmasını istemiyor.

Ama ona uyma ayaklarının izerinde durmaya çalış.

Eşim memur güzel de bir maaşı var doğudayız lise KPSS’ye girmeyi düşünüyordum gerçekten de çalışıp yapabilecek bir potansiyele sahibim buna eminim eşime bunu söylediğimde memur olmamın çok gereksiz olduğunu zaten yeterli maddi imkanımızın olduğunu bir tane çocuğun 1:30 bir tanesi 2:30 yaşında olduğu için zaten çoğu paranın kreşlere gideceğini söyledi ve zaten hayatını rahat herkes bu hayatı istiyor niye zorla sokmaya çalışıyorsun kendini falan gibi bir sürü şey söyledi 24 yaşındayım sanki hiçbir işe yaramıyormuş gibi bir hissiyat oluyor bazen ayaklarımın üstünde durma isteği çok ağır basıyor ama gerçekten iki çocukla yapılacak iş gibi zor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Çocuklarının yaşını saat formatında yazan birinin kpss kazanma potansiyeli yoktur.

Muhteşem bu kadınsın ya . Bak ciddiyim kadının ekonomik olarak güçlü olmasını istemeyen adamların klasik yalanıdır sana şuradan buradan sigorta yaptırırız emeklilik işler merak etme derler . Hiç unutmadım lisedeyken bir arkadaşımız liseden mezun olduğu yaz evlendi hatta baya lisedeyken nişanlısı vardı neyse ben de boş bulunup sordum ona e okul ne olacak ne iş yapacaksın diye bana ne dedi biliyor musun zaten kocamın şirketi var bana ordam sigorta yaptıracak ne gerek var üniversiteye dedi
Ne yazık ki Ben babama bile güvenmiyorum yaş 37 :) o yaşta cahilce konuşmuş ne demişler kız aklı kaz aklı😅 eşinden vazgeçmeK zorunda kalmaz umarım

Köstek olmak gibi olmasın da potansiyeliniz olduğuna nasıl bu kadar eminsiniz?

Yıllardır ders çalışmamışsınızdır, üniversite de yok. Evlilik ve 2 çocuk yolunu da kendiniz seçtiniz muhtemelen mecburiyetten falan da değil. Bunlar disiplin, istikrar gerektiren şeyler, temeliniz de güçlü değilse iki küçük çocukla çok zor.

Zaten memur olmak için bence evli ama mutsuz ön şartı getirilmeli.
Kk'da gördüklerimizden sonra ikna oldum.
Ergenliğe girdikleri andan itibaren koca da koca diye tutturuyorlar. Kocayı bulup çocukları (en az 2 çocuk şartı var) yapınca bi memur olma hevesi geliyor ne hikmetse. Çalışma hevesi değil ama dikkatinizi çekerim, memur olma hevesi.

İsteğini çok takdir ettim doğru bir istek her kadın çalışıp kazanacağı bir mesleğe sahip olmalı. Ama yavrum 20’inde evlenip 2 çocuk yapmışsın bir bölü otuz diye çocuk yaşı yazıyorsun. Nasıl “Eminim sınava çalışsam direkt atanırım” diyebiliyorsun? Senin yazdığın o bölü işareti bir yana, ne yüksek mühendislik soruları çözen zehir gibi gençler yüksek puanlar alıp atanamıyor farkında mısın? Bu cehaletin verdiği özgüveni ben de kazanabilmek istiyorum artık

Siz calisinca para kreşe gidiyor da tek maas olunca bedava mi olacak? Para vermemek icin cocuklar okula gitmeyecek mi? 🙄
Kreş sadece calisan anne cocuklarina özel bisey degil bildigim kadariyla.
Cocuklarin yasini da saat yazar gibi yazmisiniz zaten ben bu adamim cok ust duzey memur oldugunu da asla dusunmuyorum. Klasik elinize para gecmesin gozunuz acilmasin ben ne koyarsam onu yesin tipinde biri herhalde.

1,5- 2,5 yerine 1:30 - 2:30 yazan birinin atanma ihtimalini bilemedim 🤷‍♀️ siz önce KPSS puanınızı elinize alıp sonra eşinizle bu mevzuları konuşsanız daha mantıklı olmaz mı?

Back
X