- Emoji Skoru
- 6.138
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi saadekufte
Maddi imkanımız varsa o zaman sigortamı elden ödeyelim diyebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhteşem bu kadınsın ya . Bak ciddiyim kadının ekonomik olarak güçlü olmasını istemeyen adamların klasik yalanıdır sana şuradan buradan sigorta yaptırırız emeklilik işler merak etme derler . Hiç unutmadım lisedeyken bir arkadaşımız liseden mezun olduğu yaz evlendi hatta baya lisedeyken nişanlısı vardı neyse ben de boş bulunup sordum ona e okul ne olacak ne iş yapacaksın diye bana ne dedi biliyor musun zaten kocamın şirketi var bana ordam sigorta yaptıracak ne gerek var üniversiteye dediMaddi imkanımız varsa o zaman sigortamı elden ödeyelim diyebilirsin
Okuyacak adam senınde dediğin gibi peşpeşe çocukmu yaparheee koca serefsiz miymis?
bu ayrintiyi kacirmistim
Eşim memur güzel de bir maaşı var doğudayız lise KPSS’ye girmeyi düşünüyordum gerçekten de çalışıp yapabilecek bir potansiyele sahibim buna eminim eşime bunu söylediğimde memur olmamın çok gereksiz olduğunu zaten yeterli maddi imkanımızın olduğunu bir tane çocuğun 1:30 bir tanesi 2:30 yaşında olduğu için zaten çoğu paranın kreşlere gideceğini söyledi ve zaten hayatını rahat herkes bu hayatı istiyor niye zorla sokmaya çalışıyorsun kendini falan gibi bir sürü şey söyledi 24 yaşındayım sanki hiçbir işe yaramıyormuş gibi bir hissiyat oluyor bazen ayaklarımın üstünde durma isteği çok ağır basıyor ama gerçekten iki çocukla yapılacak iş gibi zor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Çocuklarının yaşını saat formatında yazan birinin kpss kazanma potansiyeli yoktur.Eşim memur güzel de bir maaşı var doğudayız lise KPSS’ye girmeyi düşünüyordum gerçekten de çalışıp yapabilecek bir potansiyele sahibim buna eminim eşime bunu söylediğimde memur olmamın çok gereksiz olduğunu zaten yeterli maddi imkanımızın olduğunu bir tane çocuğun 1:30 bir tanesi 2:30 yaşında olduğu için zaten çoğu paranın kreşlere gideceğini söyledi ve zaten hayatını rahat herkes bu hayatı istiyor niye zorla sokmaya çalışıyorsun kendini falan gibi bir sürü şey söyledi 24 yaşındayım sanki hiçbir işe yaramıyormuş gibi bir hissiyat oluyor bazen ayaklarımın üstünde durma isteği çok ağır basıyor ama gerçekten iki çocukla yapılacak iş gibi zor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ne yazık ki Ben babama bile güvenmiyorum yaş 37 :) o yaşta cahilce konuşmuş ne demişler kız aklı kaz aklıMuhteşem bu kadınsın ya . Bak ciddiyim kadının ekonomik olarak güçlü olmasını istemeyen adamların klasik yalanıdır sana şuradan buradan sigorta yaptırırız emeklilik işler merak etme derler . Hiç unutmadım lisedeyken bir arkadaşımız liseden mezun olduğu yaz evlendi hatta baya lisedeyken nişanlısı vardı neyse ben de boş bulunup sordum ona e okul ne olacak ne iş yapacaksın diye bana ne dedi biliyor musun zaten kocamın şirketi var bana ordam sigorta yaptıracak ne gerek var üniversiteye dedi
Ergenliğe girdikleri andan itibaren koca da koca diye tutturuyorlar. Kocayı bulup çocukları (en az 2 çocuk şartı var) yapınca bi memur olma hevesi geliyor ne hikmetse. Çalışma hevesi değil ama dikkatinizi çekerim, memur olma hevesi.Zaten memur olmak için bence evli ama mutsuz ön şartı getirilmeli.
Kk'da gördüklerimizden sonra ikna oldum.
75:30Kpss kazaninca maas ne kadar olacak
75.000.000 mi? 75 bin mi![]()
1,5- 2,5 yerine 1:30 - 2:30 yazan birinin atanma ihtimalini bilemedimEşim memur güzel de bir maaşı var doğudayız lise KPSS’ye girmeyi düşünüyordum gerçekten de çalışıp yapabilecek bir potansiyele sahibim buna eminim eşime bunu söylediğimde memur olmamın çok gereksiz olduğunu zaten yeterli maddi imkanımızın olduğunu bir tane çocuğun 1:30 bir tanesi 2:30 yaşında olduğu için zaten çoğu paranın kreşlere gideceğini söyledi ve zaten hayatını rahat herkes bu hayatı istiyor niye zorla sokmaya çalışıyorsun kendini falan gibi bir sürü şey söyledi 24 yaşındayım sanki hiçbir işe yaramıyormuş gibi bir hissiyat oluyor bazen ayaklarımın üstünde durma isteği çok ağır basıyor ama gerçekten iki çocukla yapılacak iş gibi zor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
2,30 1,30a razıydım iki nokta üst üste hiç olmamış oraya yaa
Milyar milyor sen bu kadar parayı ne yaptınKpss kazaninca maas ne kadar olacak
75.000.000 mi? 75 bin mi![]()
Aaaahhhhh yapma bunuuuğğğğ2,30 1,30a razıydım iki nokta üst üste hiç olmamış oraya yaaTürkçecilerin gözü yaşlı.

Krese verdim sanirimMilyar milyor sen bu kadar parayı ne yaptın![]()