• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuma memur olma diyen eş

Memur maaşıyla durumunuz gayet iyi nasıl oluyor anlamadım aileden varlıklısınız herhalde kocanızın tavrı net otur evinde çocukları büyüt demiş anlaşılmayacak bir durum yok . Yaşınız küçük hayata geç kalmayın sınava da girin okuyun da ama bence gelecek planlarınızdan eşinize söz ederken ondan gelecek hamlelere de hazırlıklı olun
O sırada 2 memur maaşı ile araba alamayan biz..🙈 oysa birimiz mühendis birimiz matematik öğretmeni. Bir yerde bir hesaplama hatası yapıyoruz demek ama nerede 🤷‍♀️

Lise KPSS'de 90 alan sözleşmeli temizlikçi olarak atanıyor.
Hepsi değil meslek lisesi mezunu olan var katip vs olan var kaloriferci cart curt oluyorlar bizim hastanede kurayla atanan temizlikçiler çoğunlukla normal ofiste bi arkadaşım lise mezunuydu 75 civarı bi puanla katip oldu kpsd için lise önlisans daha şanslı

O sırada 2 memur maaşı ile araba alamayan biz..🙈 oysa birimiz mühendis birimiz matematik öğretmeni. Bir yerde bir hesaplama hatası yapıyoruz demek ama nerede 🤷‍♀️
Bu da abartı şimdi bu sene 2 kişinin promosyonu bile alırdı araba 2 3 milyonluk bi araba hedefte yoksa tabii

Hepsi değil meslek lisesi mezunu olan var katip vs olan var kaloriferci cart curt oluyorlar bizim hastanede kurayla atanan temizlikçiler çoğunlukla normal ofiste bi arkadaşım lise mezunuydu 75 civarı bi puanla katip oldu kpsd için lise önlisans daha şanslı
Evet değil mi, bir de infaz koruma vardı galiba. Ama onlarda mülakat da var mülakatta dayı faktörü konuşuyormuş. Müthiş bir torpil yarışı var diye duymuştum. Dayı yoksa temizlikçi olarak atandığına dua eder.

Bu da abartı şimdi bu sene 2 kişinin promosyonu bile alırdı araba 2 3 milyonluk bi araba hedefte yoksa tabii
2 kişinin promosyonu mu😳size ne kadar promosyon verdiler bilmiyorum ama bana geçen yıl 60.000 eşime bu yıl 100.000 verildi. Nasıl bir araç alınabilir bu fiyata bilemiyorum 🤷‍♀️

2 kişinin promosyonu mu😳size ne kadar promosyon verdiler bilmiyorum ama bana geçen yıl 60.000 eşime bu yıl 100.000 verildi. Nasıl bir araç alınabilir bu fiyata bilemiyorum 🤷‍♀️
Faizsiz kredi imkanı da vardı seçeneklerde

Yaşantı farkı olabilir mesela temel ihtiyaçlarını karşılamak bazıları için durumumuz gayet iyi diyebilmek için yeterli oluyor beklentiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. Konu sahibi yüksek ihtimalle asker eşi lojmanda oturup kira ödemiyor 2 çocukla pek gezmeye tatile de gittiğini sanmıyorum. Sinema tiyatro konser masrafı da olduğunu düşünmüyorum. Ortalama bir asgari ücretle temel market sağlık ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kalan para evde duran insana yeter ancak bambaşka da olabilir gerçekten babadan varlıklı da olabilirler bilemiyorum altan

Evet değil mi, bir de infaz koruma vardı galiba. Ama onlarda mülakat da var mülakatta dayı faktörü konuşuyormuş. Müthiş bir torpil yarışı var diye duymuştum. Dayı yoksa temizlikçi olarak atandığına dua eder.
Herkes aynı değil torpil olmadan da atanan oluyor yine merkezi atamada var görmüştüm denenebilir

Erken evlenip hızlıca çocuk yapanlar arasında moda oldu bu kpss işi galiba. Öyle laylaylomla 85+ puan alacağını falan sanıyorlar heralde anlamıyorum. Onca genç sabah akşam çalışarak keyfii olarak atanamıyor heralde.
Sorunuza gelince evet çalışmalısınız. Kpss cok yüksek ihtimal olmayacaktır ama bir şekilde çalışma hayatınız olmalı. Kocanız güvenilip gelecek emanet edilecek biri değil zaten.

Nerede yaşıyorsunuz siz ya bir memur maaşıyla eşiniz kendinden bu kadar emin. Allah herkese eşinizin özgüveninden versin. Bir memur maaşıyla iki çocuk geçinmek çok zor. Sizin çalışmak istemenize eşiniz sevinmeli bile.

Öyle bir imkan yoktu anlaşmada ki olsa bile tercih etmezdim. Sonuç itibariyle karı koca memuruz arabamız yok. Söyleyeceklerim bu kadar 🙃
Şaşırdım açıkçası umarım ev borcu vs vardır ya da farklı yatırımlar evlendikten sonra mı atandınız?

Öyle bir imkan yoktu anlaşmada ki olsa bile tercih etmezdim. Sonuç itibariyle karı koca memuruz arabamız yok. Söyleyeceklerim bu kadar 🙃
Ben 7 senelik öğretmenim eşim 2 yıldır kadrolu . Öncesinde asgari ücretle çalıştı 2 sene hiç çalışmadı . Özet geçecek olursam düğünde takılan altınlarla aldık arabayı

Benim çevremde de karı koca memurlar bir ev alamıyorlar konu sahibinin eşindeki özgüveni Allah herkese nasip etsin diyorum başka bir şey demiyorum 😂

Yaşantı farkı olabilir mesela temel ihtiyaçlarını karşılamak bazıları için durumumuz gayet iyi diyebilmek için yeterli oluyor beklentiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. Konu sahibi yüksek ihtimalle asker eşi lojmanda oturup kira ödemiyor 2 çocukla pek gezmeye tatile de gittiğini sanmıyorum. Sinema tiyatro konser masrafı da olduğunu düşünmüyorum. Ortalama bir asgari ücretle temel market sağlık ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kalan para evde duran insana yeter ancak bambaşka da olabilir gerçekten babadan varlıklı da olabilirler bilemiyorum altan
Muhtemelen öyledir ben ayda 25 sırf çocukların yüzme jimnastik dersine veriyorum. Düşününce neredeyse bir asgari ücret😬

Ben 7 senelik öğretmenim eşim 2 yıldır kadrolu . Öncesinde asgari ücretle çalıştı 2 sene hiç çalışmadı . Özet geçecek olursam düğünde takılan altınlarla aldık arabayı
Eşim 10 senelik memur 120 bindeki röno meganı zor aldı. Üstüne ben de 10 çeyrek verdim zorla aldı işte. 🥲 Avrupanın hurda saydıklarını biz dişimizle tırnağımızla zor alıyoruz.

Back
X