evlilik fedakarlık isteyen bişey yani o senin hastalığını çeker sen onun başka bişeyini çekersin Allah kalp mühürlüğünü vermesin geçmiş olsunKızlar ben ağır depresyon geçirdim iki sene önce hala tedavi görüyorum deprasyon tekrarlayn bir hastalık olduğu için de büyük ihtimal omur boyu tedavi gorucm yanı benle olacak bu hastalık.. en büyük sorunum ben bunu kabullenemiyorum hep neden oldu neden ben diye düşünüyorum ve bu hastalık bende değersizlik duygusu oluşturdu mesela bir ilişkim olmasını işitemiyorum neden karşımdaki kişiye bunu yapayım ki diyorum ne yapsın benim gibi ruh sağlığı bozuk olan bir insanı yada evlenirsek mesela neden uğraşsın ki diyorum benim hastaligimla yani belki saglikli bir dusunce degil ama bu düşüncemde doğruluk payı olduğunuda biliyorum kurtulamıyorum bu düşünceden ne tavsiye edersiniz bana bu konuda
Ben ağır depresyon geçirdim birde depresyon geçen bir hastalık değil yani gecsede tekrarlayan bir hastalık o yüzdenEvleneceğiniz kişi ya da birlikte olacağınız kişi ya da etrafınızdaki insanların hepsi yüzde 100 sağlıklı mı ki? Bence doğru bir bakış açısı değil. Depresyon da ömür boyu taşınan tedavisi olmayan bir hastalık da değil ayrıca. Kendinizi buna inandırmayın. Herkes zaman zaman depresyon geçirebilir bu çok normal.
Kızlar ben ağır depresyon geçirdim iki sene önce hala tedavi görüyorum deprasyon tekrarlayn bir hastalık olduğu için de büyük ihtimal omur boyu tedavi gorucm yanı benle olacak bu hastalık.. en büyük sorunum ben bunu kabullenemiyorum hep neden oldu neden ben diye düşünüyorum ve bu hastalık bende değersizlik duygusu oluşturdu mesela bir ilişkim olmasını işitemiyorum neden karşımdaki kişiye bunu yapayım ki diyorum ne yapsın benim gibi ruh sağlığı bozuk olan bir insanı yada evlenirsek mesela neden uğraşsın ki diyorum benim hastaligimla yani belki saglikli bir dusunce degil ama bu düşüncemde doğruluk payı olduğunuda biliyorum kurtulamıyorum bu düşünceden ne tavsiye edersiniz bana bu konuda
Onu değistiremedim :)Nickiyle müsemma
Yukarda kendi avatarının olduğu yere bas hani mektubun yanı orda çıkan yerde hesap detayları orada görüceksin nick değistir yazıyorOnu değistiremedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?