Okumadan geçmeyin kızlar:)

Ben de çooook zor zamanlar yaşadım, tek başımaydım, ailem üzülmesin diye dertleşmedim. Ama bunların tek sebebi kendimi sevmeyip başkalarını mutlu etmeye çalıştığım içinmiş bunu farkettim. Artık sevdiğim beni mutlu eden şeylerle ilgileniyorum, bana değer veren insanlara değer veriyorum. Hiç ben depresyondayım, mutsuzum vs . düşünme , sıfırdan başla . Ömür boyu mutsuz olmayacaksın tabiki. Her şey senin bakış açına bağlı neredeyse. Lütfen kısa olan şu hayatta kendini sev
Bir başarabilsem bunu:(

Kızlar ben ağır depresyon geçirdim iki sene önce hala tedavi görüyorum deprasyon tekrarlayn bir hastalık olduğu için de büyük ihtimal omur boyu tedavi gorucm yanı benle olacak bu hastalık.. en büyük sorunum ben bunu kabullenemiyorum hep neden oldu neden ben diye düşünüyorum ve bu hastalık bende değersizlik duygusu oluşturdu mesela bir ilişkim olmasını işitemiyorum neden karşımdaki kişiye bunu yapayım ki diyorum ne yapsın benim gibi ruh sağlığı bozuk olan bir insanı yada evlenirsek mesela neden uğraşsın ki diyorum benim hastaligimla yani belki saglikli bir dusunce degil ama bu düşüncemde doğruluk payı olduğunuda biliyorum kurtulamıyorum bu düşünceden ne tavsiye edersiniz bana bu konuda

ben lohusayken depresyon gecırmısım ve atlatmısım farkında bıle degılım ne ara gelmıs gecmıs
depresyon omur boyu suren bırsey mı kı
depresyon olduguna emın mısınız bana sankı takıntı gıbı geldı
Yok ağır depresyon geçirdim majör depresyon teşhisi kondu zaten

7 senedir sürekli kısır döngü içinde anksşyeter sebepli depresyon yaşıyorum.
Ömür boyu olduğunu kabul etmiyorum ya da etmek istemiyorum.
Geçecek bence

2. Bebeğimi de kaybettikten sonra girmiştim o derin depresyona. Bir gece kendimi veda mektubu yazarken farkedince ağlayarak eşimi uyandırıp bana yardım et demistim. Hemen acil doktoru arayıp gelmelerini istemiş. Akabinde hastane yapılan kontrolller sonrası 3 ay klinikte kalmıştım. Bu 3 ayın ilk ayı ziyaret yasağı vardı. Geçirdiğiniz depresyon bu kadar agirsa eğer korkmaniza gerek yok çünkü çok başarılı bir şekilde tedavi edilebiliyor. Toplamda 2,5 yıllik bir tedavinin ardından depresyonun kıçına bizzat tekmeyi atmış biri olarak 20 yıldır mutlu evliyim. Sen değerlisin once bunu icsellestir.

Kızlar ben ağır depresyon geçirdim iki sene önce hala tedavi görüyorum deprasyon tekrarlayn bir hastalık olduğu için de büyük ihtimal omur boyu tedavi gorucm yanı benle olacak bu hastalık.. en büyük sorunum ben bunu kabullenemiyorum hep neden oldu neden ben diye düşünüyorum ve bu hastalık bende değersizlik duygusu oluşturdu mesela bir ilişkim olmasını işitemiyorum neden karşımdaki kişiye bunu yapayım ki diyorum ne yapsın benim gibi ruh sağlığı bozuk olan bir insanı yada evlenirsek mesela neden uğraşsın ki diyorum benim hastaligimla yani belki saglikli bir dusunce degil ama bu düşüncemde doğruluk payı olduğunuda biliyorum kurtulamıyorum bu düşünceden ne tavsiye edersiniz bana bu konuda

Back
X