canım bence senin sorunun okulda karşılaştığın olumsuzlukların seni yıldırması. ayrıca kendine bunu zorunluluk gibi gösterip dayatman. üni bencede okumalısın fakat bunu mecbur olduğun için değil istediğin için yapmalısın. evlenip ev hanımı olmak istiyorsan eğer lise mezunu biriyle mi evlenmeyi düşünüyorsun çoğu üni mezunu erkek zaten evleneceği kızın kendisini geliştirmiş biri olmasını bekliyor. üni okumadan da elbet kendini geliştirebilir insan ama sonuçta belirli imkanları elde etmek belli bir konfora ulaşmak istiyorsan senden diplma bekliyorlar. eğerki lise mezunu olup en fazla 2000 tl civarı bana yeter diyorsan neden olmasın. bence sen özel üni yi burslu kazanmaya çalış. orada bu kadar zorlanmazsın. %50 yapabilirsen %75 burs alabilirsen yaz aylarında da çalışıp kalan parayı toparlarsın. bu da seni fazla zorlamaz bence .Universite kelimesini duyar duymaz tuylerim diken diken oluyor, midem bulaniyor resmen.
4 yillik guzel bir bolum okuyordum canim istemedi biraktim.
İstemiyorum ya istemiyorum! Okumak istemiyorum!!
Yurt ortamim geliyo aklima, sikintidan patladigim zamanlar geliyo.
Okulda surekli saate bakip ders ne zaman bitecek diye bakip duruyordum.
Arkadas yonunden zaten hic sansli degilim ardi ardina kazik yedim, gerci universitede cogu arkadasliklar boyle olurmus..
Bazen kendimi telkin ediyorum okumak zorundasin, eline bir meslek almak zorundasin, hayat zor gecim zor diyorum. Ama bu beni harekete gecirmiyor.
Kafamda bir meslek yok, ilerde ne is yapmak istedigimi bilmiyorum.
Her allahin gunu meslek testi yapiyorum hiiic yardimci olmuyo.
400-500 TL'ye malolan ve bos bos duran test kitaplarim da cabasi..
Okumasam hayatta 2. Bir planim yok evde kiz kurusu olcam bu gidisle.
Lutfen bana bir seyler soyleyin, kizin sövün ögüt verin ama bir seyler soyleyin lutfeen...
Edit:Kendime uygun bir meslek buldum gibi :)tibbi sekreterlik tam bana gore!! İs imkanlari su an nasil bilmiyorum gerci ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?