Çalış o zaman bi yerde işe gir. Asgari ücretle çalışacaksın tabi. Belki yükselirsin girdiğin yerde..
Ya pişman olursun okumak daha güzeldi dersin. Ya da çalışmak daha güzelmiş dersin.
Yani okumasam evde kız kurusu olucam diye bişey yok. Hayat şartları malum. İşte çalışasında yoksa o zaman evlen
İnanin aklimda, hayalimde bir meslek bile yok. Olsaydi biraz olsun gaza getirebilirdim kendimi.Herkes okumak zorunda değil.
Kendini geliştir ve bir işe gir.
Ama bu iş sabah 8 akşam 9 olsun. Afedersin köpek gibi çalış.
1 yıl sonra okuycam ben diye paralarsın kendini.
Farkli bir bakis acisi ama hak verdim sana.sana sadece şunu söyleyecegim sen şimdi seçim yaptın gittin ve şimdi ben okumak istemıyorum diyorsun ya,sen seçim yapmasaydın senin yerine gelecek kişi belki dört elle sarılcaktı okuluna okumayacaksanız üniversteye gitmeyin bırakın gerçekten isteyen kazansın ve saglam bireyler yetişsin. herkes okuyacak diye birşey yok olmuyorsa zorlama
Evlenmek mi, uzak olsun benden. İse girmeyi dusundum hatta girdim bile. İkinci gunun aksami biraktim onu da. Bilmiyorum inanin ne yaptigimi. Hayatimda tek olumlu sey, dort dortluk bir ailem var. Onun disindaki okul arkadaslik is her konuda cuvallamis durumdayim. Hele universite okumam gerektigini dusundukce annem oku dedikce gidip kendimi oldurmek istiyorum o derece.
Farkli bir bakis acisi ama hak verdim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?