- 28 Haziran 2021
- 3.522
- 5.503
- 78
- Konu Sahibi Queen Teyze
Atatürk üniversitesinde devam ediyor sanırım. Ben 2.uni kapsamında yazdımEvet kayıt işlemim tamam.
Çocuk gelişime yapacaktım olmadı sanırım sınavın zaman aralığı geçti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atatürk üniversitesinde devam ediyor sanırım. Ben 2.uni kapsamında yazdımEvet kayıt işlemim tamam.
Çocuk gelişime yapacaktım olmadı sanırım sınavın zaman aralığı geçti.
Hacettepe felsefe miydi ?Gıda teknikerliği önlisans olan, lisans ise felsefe bölümü.
Önlisansı keyifle okumuştum :)
Lisans olan ise zaman geçtikçe ilgi alanım oldu.
Başvuru yaptım bekliyorum.calışmayı düşünmüyor musunuz , kafanız dagılsın istiyorsunuz ya
Türkiyede 23 yas üstü okumaya baslayinca ayyy okuyup napican gec kalmissin diyorlar. Harika bir yorum yapmissiniz bu kafa yapisindan dolayi sizi tebrik ediyorum. ben yurtdisinda yasiyorum 36 yasinda is imkanlari cok iyi diye yazilim muhendisligi okumaya baslayan insanlar taniyorum. SevgilerOkuduğunuz bölüme bağlı… iş imkanı varsa okumanın yaşı yoktur 25 daha çok genç bir yaş. Ancak imkanları çok yoksa bence vakit kaybetmeyin
Olmasına gerek yok. Ben lisans okurken aöf lisansa kaydoldumÇünkü hali hazırda bir lisans mezuniyeti yok
DGS ile müh geçinGıda teknikerliği önlisans olan, lisans ise felsefe bölümü.
Önlisansı keyifle okumuştum :)
Lisans olan ise zaman geçtikçe ilgi alanım oldu.