• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okur ve cvp verirseniz sevinirim :(

yasını kafaya takınca o buçuklar çok önemli olabiliyor işte..

niye takıyorsunki yaşını?yaşım 26,evli değilim.hiç de kafaya takmıyorum çocukmuş şu bu..
35 e kadar yolu var.çevremde 30 dan sonra anne olan çok kişi var.rahat da hamilelik geçirdiler.bu iş ne kadar kafaya takılırsa onun stresiyle o kadar zorlaşıyor onu da biliyorum başkasından.
biraz rahatlamaya çalış begonya,bebişler zamanını bekler canım gelmek için unutma :KK16:

evet taktım kafayı çunki bi okuyorum burda kimi 22 kimi 20 kimi 25 ben olmuşum 28 :KK43: hep derlerdi beklemeyin hemen olmuyo diye ama neyse bekledik işte belki böylesi daha hayırlıydı bilmiyorum ama kocamışım gibi hissediyorum ya bide aylarca olmazsa die buhrana girdim :KK61:adetim duzenlidir..mantardan tedavi olmuştum yumurtalıklarımda duzenli demişti dr en son..ama işte :KK43:

Aylarca olmaması endişelenecek bir şey değil ki. Zaten doktorlar 6 ay için çok normal diyorlar. 1 yıldan önce tedavi için gelmeyin yaklaşımı var. 2 deneme nedir ki? Bir de burdaki konuları okuyorsanız en çok duyduğunuz şey beklenti içindeyken çok zor olduğu ve ne zaman sallamamaya başladıysanız o zaman olduğu. Eğer siz daha yolun başında kendinizi bu kadar kasarsanız çok zor. Çünkü bu ilişkinize de zarar. Bir süre sonra cinselliğiniz görev olmaya başlarsa can sıkıcı. Tamam 1 yıl deneyip olmayınca sistematik bir şey haline geliyor ama ilk aylardan bu hale gelmemek lazım.

niye takıyorsunki yaşını?yaşım 26,evli değilim.hiç de kafaya takmıyorum çocukmuş şu bu..
35 e kadar yolu var.çevremde 30 dan sonra anne olan çok kişi var.rahat da hamilelik geçirdiler.bu iş ne kadar kafaya takılırsa onun stresiyle o kadar zorlaşıyor onu da biliyorum başkasından.
biraz rahatlamaya çalış begonya,bebişler zamanını bekler canım gelmek için unutma :KK16:
tesekkürler canım..insallah hersey hayırlı zamanda olsun..

Aylarca olmaması endişelenecek bir şey değil ki. Zaten doktorlar 6 ay için çok normal diyorlar. 1 yıldan önce tedavi için gelmeyin yaklaşımı var. 2 deneme nedir ki? Bir de burdaki konuları okuyorsanız en çok duyduğunuz şey beklenti içindeyken çok zor olduğu ve ne zaman sallamamaya başladıysanız o zaman olduğu. Eğer siz daha yolun başında kendinizi bu kadar kasarsanız çok zor. Çünkü bu ilişkinize de zarar. Bir süre sonra cinselliğiniz görev olmaya başlarsa can sıkıcı. Tamam 1 yıl deneyip olmayınca sistematik bir şey haline geliyor ama ilk aylardan bu hale gelmemek lazım.
doğru diyorsun canımda ben biraz bekledim hapla olmasada genc evlenmiştim aslında 22,23 ama 6 sene bekleyince yas oldu 28 ben bi tane düşünsem neyse e bide nasip olursa ikinci var ya aylarca olmazsa diye korkuyor insan..

doğru diyorsun canımda ben biraz bekledim hapla olmasada genc evlenmiştim aslında 22,23 ama 6 sene bekleyince yas oldu 28 ben bi tane düşünsem neyse e bide nasip olursa ikinci var ya aylarca olmazsa diye korkuyor insan..

Canım 6 sene bekledim diye düşünme bi kere sen 2 aydır deniyorsun, bekliyorsun. 29 yaşında evlendim, 31 yaşındayım, seneye çocuk düşünüyoruz ve de keşke 2iz 3üz falan olsa modundayım çünkü ben de kardeş istiyorum. Ama nasip artık. 6 sene beklemenin de sebepleri vardır, hazır hissetmemişsinizdir maddi manevi. Ona takılma sen.

öncelikle bu 6 yıl içinde jinekolojik olarak kontrolden geçtin mi hiç? yani bebek düşünmek zorunda değilsin ama düşünmeye başladıktan sonra sorunlar olduğunu öğrenip, tedavi edilmesi baya zaman alabiliyor.
eğer her şey yolundaysa 2 ay çok kısa bir zaman ümitsizlik için.
bir de hayırlı zamanda hayırlsıyla olsun demek çok önemli.

Canim yasin geç değil allaha şükür bur probleminizde yok sanirim bende 29 dabhamile kaldim 30 da dogurdum.ilk iki ay olmadi üçüncüde ovu kullandim dongum 33/34 gün gibiydi 12 gün yakaladim yani ivu bende ise yaradi yumurtayi kacirmadim

tesekkür ederim kızlar hepinize yorumlarınız için..
gumbir sen testmi kullandın ?.nasıl kullanılıyor eczanedemi satılıyor hiç bi bilgim yada fikrim yok ovu.testleri hakkında?.

Hamilelik düşünmeden önce doktor muayanesi şart bence.
gitmediysen genel bir kontrolden geçebilirsin.
birde kafana çok yer etmemeye çalış,yapabilirsen tabi.
streste çok etkiliyor,oldu mu olmadı mı,28.5 da fena bir yaş değil.
geç kaldım gibi düşünme,ikinciyi de arka arkaya yaparsın,
fazla beklemessin.hayırlısı olsun arkadaşım.

Back
X