Okuyan olur mu

Canimayetti

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
3
0
6
33
Merhaba,
2 aylık bir bebeğim var. Bu gece eşim geç geldi. Karşıma aldım ve güzellikle yaptığın yanlış saatlerdir seni bekliyorum en azından haber vermeliydin, akşam yemeği için hazırlık yapıp bekledim bu yaptığın olmadı dedim. Dinlemeye devam etti. Niyetim küsmek değil rica ediyorum tekrar etme dedim. Yüksek sesle ben istediğimi yapar istediğim gibi yaşarım sen bana eve gel diyemezsin dedi. Bebek uyuyor diye ikaz ettim sonra da karşılıklı bir saygımız olmalı eğer birbirimizden saygı beklemeyeceksek bende ona göre davranayim dedim. Ellerini açıp bağırmaya başladı hayatımı bana zindan ettin diye. Bende eğer mutlu değilsen gidebilirsin seni bu evliliğe zorlamıyorum diyince hemen telefona sarıldı. Annemi aradı senin bu kızını getiriyorum ben bunu çekemem ve dahilinde bir sürü hakaret saydırdı. Bende onun annesini arayıp oğlun annemi mahvetti ne hakkı var üzmeye diye konuşuyordum ki telefonu elimden çekti. Kapatır kapatmaz üstüme saldırdı. Bayağı bi hırpaladı beni. O sırada kayınpederim aradı beni telefona istedi. Baba lütfen yetiş mosmor etti beni baş edemiyorum dedim. Telefonu kapatınca yüzüme doğru eğildi yok daha mosmor olmamışsın diyip bir daha saldırdı. Evin kapısını açtı saçımdan sürüklemeye başladı. Ben bebeğim diye inliyorum o ise beni kapıya sürüklüyor. Geç olmadan kayınpederim yetişti ve ayırdı bizi. Hıçkırıklarımı bastırıp annemi aradım ben iyiyim korkma dedim. 2010 yılından beri eşim hayatımda 2 senedir de evliyiz. Çok vazgeçmeye çalıştım ama sen seçtin diyip suçlandım. Annem yaşlı ve kalp hastası diye birsey diyemedim. Ama olayları anlatıp bana arka çıkmasını istiycem. Şimdi deseniz ki bile bile niye evlendin.. çok sevdim bir umut düzelir dedim. Bebeğim çok küçük daha gözlerini yeni açtı. Bende babasız kaldım bunu ona nasıl yaparım. Ama giderek de ölüyorum bu evde. Lütfen kırmadan bana birseyler söyleyin çok ihtiyacım var

Kıyamam yaaa gerçekten çok üzüldüm. Ne kadar saygısız bir adam. O zaman niye evlenmiş. Sizi eve hizmetçi mi almış? Yarın ilk işiniz darp raporu almak olsun lütfen. Annenizde kalın. Zaten lohusa dönemimdesiniz, daha fazla bu adamla durmayın.

2 senelik evliliginiz hep boyle mi gecti? Size saldirmalar falan...Allah yardimciniz olsun cok zor bi durum.

Canım Allah yardımcın olsun hic kolay degil. Neyine zindan etmissin. Düzgünce sormuşsun daha ne yapcan yani sofrayı hazırlamasan niye hazırlamadın olur. Bebegin kücük olabilir fakat sen ona bir evlat vermişsin adam seni dövüyor saçından sürüklüyor ne hakkı var buna. Sen onun kölesi misin. Bence ciddi ciddi konus annenle. Bu ne kişiliksizlik tartışmadan sonra nasıl anneni arayıp böyle seyler der. Olgunluk kişilik sıfır yani. Sen en dogru kararı verirsin.

Şimdi deseniz ki bile bile niye evlendin.. çok sevdim bir umut düzelir dedim. Bebeğim çok küçük daha gözlerini yeni açtı.

Arkadasim kabul, kirmayalim ama bu cumle mahvetti beni ya. Bile bile bu hayata bir bebek getirmek ne demek. Yapmayin sunu ya yapmayin. Sakin "bebegimden pisman degilim" de demeyin. Bunu yasatmayin artik cocuklara. Yemin ediyorum bi yerden sonra yetiskinlere acimiyorum. En fazla bosanip yolunuza bakarsiniz. Belki yeni insanlar taniyip evlenirsiniz. Ya cocuk? Bile isteye zaten sonu belli bir yuvaya getirmeye ne hakkiniz var.

Neyse darp raporunuzu alip bosanin diyebilecegim bu kadar.

Canım ilerde çocuğunda psikolojisini bozar bu adam. Yol yakınken ayrıl..

Babasız günlerimde baba oldu bu adam bana. Sandım ki incitmez sever baba gibi bağrına basar. Sandım ki bu adamdan güzel baba olur. Dediğim gibi vazgecmeye çalıştığım zamanlarda sen istedin vazgeçemezsin bu hayatı sen seçtin dendi. Evet olmuştu daha öncede ama hiç böyle beter bir gece yaşamamıştım. Bir ablam bir annem var şu hayatta. Bebeğim kucağımda çaresiz sabahı bekliyorum işte

Cicim ayında düzelsin umudu bekleyeceğiniz hareketteyse bu 5 seneye kalmaz sizi öldürür.
Yazık yavrucak aileyi tanıyamıcak.
Olan olmuş artık bundan sonra katlanmayın oda geç saatlere kadar nerde sürtüyosa sürtsün!

Arkasında bir direği olsa hangi anne yıkılır kalır ki şu hayatta. Annem hep kanadımızı kırdı. Kocamiza sıkıca tutunalim yuvamız kolay dağılmasın diye. Bilmem ki anne al beni canımdan can gidiyor. Tut ellerimi evladın bu yaban elde ölüyor diye inlesem tutar mı ellerimi yoksa utanır mı elalem ne der diye

Hemen darp raporu al ve uzaklaş o evden gerekirse uzaklaştırma ve koruma talep et aklı başına gelsin

Arkasında bir direği olsa hangi anne yıkılır kalır ki şu hayatta. Annem hep kanadımızı kırdı. Kocamiza sıkıca tutunalim yuvamız kolay dağılmasın diye. Bilmem ki anne al beni canımdan can gidiyor. Tut ellerimi evladın bu yaban elde ölüyor diye inlesem tutar mı ellerimi yoksa utanır mı elalem ne der diye
Elalemi düşüncek olursak hicbir sey yapamayız bu hayatta.

Sen yavruna nasıl sarılıyorsan annen de sana öyle sarılacaktır. Şu an üzgün ve duygusalsın ama en kötü kısmı bitti. Artık bebeğinle daha huzurlu olacaksın inşallah

Darp raporu al mutlaka.
Boşanınca çocuğun neden babasız kalacak ki?
Düzgün bir koca değil ama düzgün bir babaysa zaten kızını düzenli görür onla ilgilenir.
Sürekli dayak yiyen bir anneyle olması daha mı iyi?

Ya şimdi ben sana ne yorum yapayım bacım :KK12: anneni arayıp ağzına geleni saymış adam neden birşey yok diyorsun annene daha ne istiyorsun öldürsünmü bu adam seni

Yarın ilk iş gidip hastaneye darp raporu al. Sonra da bebeğini de al annenin evine git. Bi süre orda kal. Esaslı bir özür ve değişme sözü gelmezse boşanma davasını aç hayatına bak. Daha şimdiden böyle yapmaya başladıysa bu seni bi kaç seneye kalmaz öldürür 3.sayfa haberlerine çıkarsın. ''dur daha mosmor olmamışsın'' ne demek be!
Biraz güçlü dur ayrıca, neden böyle ezik ezik davranıyosun? yok kanadım kırıldı yok annem sahip çıkmaz. bebeğine annen bakar, sen de işe girer çalışırsın, ayaklarının üzerinde durursun.

keşke bebek olmasaydı yani benimde 4 aylık bebeğim var eşimle yüksek sesle bile tartışmaya çekiniyorum ve ufak tefek tartışmalarda bazen ağladığımda bebeğim bana bakıp gülümsüyor çok içim yanıyor şimdi anlamıyor ama bazenhissediyor ben mutsuzken çok huysuzluk yapıyor.. keske hemen bebek yapmasaydın canım yaa

Nasıl da biliyosun sana kızacağımızı... Ama arkadaşım bak haklıyız, bari örnek olsun şu konular bekarlara.

Şu saatten sonra annene anlatıp boşanmaktan başka çaren yok. Sana Şiddet varsa bebeğine de uygular unutma

keşke bebek olmasaydı yani benimde 4 aylık bebeğim var eşimle yüksek sesle bile tartışmaya çekiniyorum ve ufak tefek tartışmalarda bazen ağladığımda bebeğim bana bakıp gülümsüyor çok içim yanıyor şimdi anlamıyor ama bazenhissediyor ben mutsuzken çok huysuzluk yapıyor.. keske hemen bebek yapmasaydın canım yaa

Back
X