• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuyun Ne Olursunuz...

sedalimbenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
8
0
1
31
kızlar merhabalar 4 yıllık bir ilişkim var iyi kötü devam ediyor.Bayramın dördüncü günü kuzenlerimle birlikte diğer kuzenimin evine gittik.Sevgilime söylemedim ve bu kuzenimle görüşmemi istemiyor sevgilim.Görüntülü aradı ordayken yalan söyledim inanmadı ve yalanım ortaya çıktı haliyle çok kötü kavga ettik bitirdi kendince.Ordaki herkese rezil oldum her yerden engelledi beni.Sabah hiç bir şekilde aramadı mesaj atmadı öğleden sonra iş yerime geldi aşağı indim başladı hakaretlere küfürlere bende dayanamadım laflarına polisi arayın diye yardım istedim etrafımdaki insanlardan.Hemen alttan almaya başladı etrafımızı millet sarınca yapma etme dedi ben tabi sinirden tir tir titriyorum.Polis gelmedi gitti şimdi kendince yine ben suçlu oldum polisi çağırmak isteyince.Nasıl kurtulcam bilmiyorum.İçimde sevgi saygı adına hiç birşey kalmadı.

Kurtulmussun zaten ne guzel bitirmis herseyi senin yapman gerekirken kuzenle gorusmeni istememesi ne demek ya es dahi bunu isteyemezken sevgili hangi vasifla soyleyebilir bunu

Bir daha bu şekilde taciz ederse polisi ara ya da git şikayet et uzaklaştırma çıkartıyorlar 5 ay kadar.

Ayrılarak kurtulacaksın. Hemen polise git ve bunları anlat, uzaklaştırma çıkarttır. Bununla evlenirsen iş yerine gelip dayak bile atar sana herkesin önünde. Kuzeninle görüşmene karışma hakkını nasıl buluyor ya, hadsiz!

Zaten bitmiş gitmiş işte ayrıca siz kimle görüşmeniz gerektiğini kestiremiyormusunuzda buna o karar veriyor

Canım seni tanımıyorum yanlış düşün duysem affet ama sunun taraftari değilim.aileden arkadas kuzen vs.olumsuz veya kotu yönlerini sevgilinize anlatiyorsunuz sonra gorusturmek istemiyor sizi dogal olarak sonra niye böyle yapti.baginizi koparamayacginiz inasanlarin aciklarini anlatmayim kardesimm

Canım seni tanımıyorum yanlış düşün duysem affet ama sunun taraftari değilim.aileden arkadas kuzen vs.olumsuz veya kotu yönlerini sevgilinize anlatiyorsunuz sonra gorusturmek istemiyor sizi dogal olarak sonra niye böyle yapti.baginizi koparamayacginiz inasanlarin aciklarini anlatmayim kardesimm
ama bana hiç bir zararı olmadı kızın

Seni kısıtlayan biriyle zaten olmamalıydın heleki akrabalardan nett.
Allah korumuş seni.
Uzaklaş evliliğe gitseydi ailenlede görüştürmezdi bırak arkadaşı.

Kurtulmak istediğiniz sevgiliniz mi? Onu anlamadım. Keşke yalanınızdan önce ayrılsaydınız madem bu kadar bıkmıştınız. ( yalan söylemeseydiniz iyiydi de). Gözünde imajınız düzgün kalırdı en azından.

Başınıza bela açmasından korkuyorsanız direk savcılığa gidip şikayet edin. Ötesi berisi yok. Kimse kimseyle uğraşmak zorunda değil.

Ama sevgilinizi haklı bulduğumu söylemeden geçemiyorum:/

Kurtulmak istediğiniz sevgiliniz mi? Onu anlamadım. Keşke yalanınızdan önce ayrılsaydınız madem bu kadar bıkmıştınız. ( yalan söylemeseydiniz iyiydi de). Gözünde imajınız düzgün kalırdı en azından.

Başınıza bela açmasından korkuyorsanız direk savcılığa gidip şikayet edin. Ötesi berisi yok. Kimse kimseyle uğraşmak zorunda değil.

Ama sevgilinizi haklı bulduğumu söylemeden geçemiyorum:/
evet kendisinden artık kurtulmak istiyorum.Gitme demese kısıtlamasa yalan söylemek zorunda kalmayacaktım.Etraftan duyduğu şeylerle kızın kötü biri olduğunu söylüyor.

Kime gidip gitmeyeceğinizi o söyleyemez, ne haddine. Bir de küfür, hakaret var. Tam bir hödük. Kurtulmalık ne kaldı kısmını anlayamadım. Bitmiş gitmiş işte. Bir daha gelirse polis çağırın gerçekten, anlasın ciddi olduğunuzu.

Back
X