Allahım edılen duayı gerı cevrımez canım.
hayırlısı olsun tebrıkler....
saglıcakla kucagına alırsın inşallah..
tebrikler sağlıkla doğsun
Amin..Rabbim isteyen herkese içinde de sana hayırlısından evlat versin...çok etkilendim...
Allah sağlıkla tamamına erdirsin, senin adına çokk sevindim..a.s.
darısı da bizlere olsun..
ayşş tüylerim diken diken oldu yaaa..allahım nelere kadirsin yarabbim...
bende geçen ay doktorun verdiği ilacı kullanmadım korkudan ama bu ay kullanıcam farlutal verdi hiç bir sorunum olmamasına rağmen dediki bu ilaç bitince hasta olacaksın..ama benim her şeyim düzenliydi kafam hala karışık...
tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah...
çok duygulandım tüylerim ürperdi çok şükür rabbimizeki dualarını kabul etmiş.umarım sağlıcakla kucağına alırsın
canım okurken okadar duygulandımki ALLAH nelere kadir bizlerede dua et olurmu ALLAH bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin
tebrikler canım allahın herşeyin hayırlısını versin hepimize duayla kal bizlerede et o güzel içten dualarını
Canım tebrİk ederİm Çok etkİlendİm allah saĞ salİm kucaĞına almayı nasİp etsİn
tebrik ederim cnm.allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Allah sağlıkla tamamına erdirsin, Allah sana gerçekten bir mucize vermiş.
sen de bizlere dua et olurmu...
oyyyyyyyyyyyyyy kurban olduğum allahım yaazemuszemus
canım...
tüylerim diken diken oldu inan...
Rabbim, O'na; inançla samimiyetle, isyansız açılan hiç bir eli boş cevirmez kiii :asigim:
olmaz diye birşey yoktur, yeter ki O "ol" desin...
anneliğin şimdiden hayırlı olsun, dilerim sağ salim alırsın yavrunu kollarına
darısı bebek isteyen tüm kadınların başına inşallah :asigim:
duygularını yaşadıklarını çok güzel anlatmışsınopuyorumnanaktan tabiyki allah için hiçbirşeyin zorluğu yoktur ol der ve o oluverir yeterki kalpten gönülden inanarak istemek ona sığınmak.allah bebeğini sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım mutluluklara.s.:ecrin_bebek:
Teşekkür ederim canım.Kendimi o kadar çaresiz hissetmiştim ki.Çok şükür Rabbim yetişti imdadıma..Rabbim ne büyük
Tebrik ederim seni Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah :Saruboceq:
ne güzel ya allah hepimize böyle mucizeler yaşatsın.sende sağsalim kucağına alırsın işallah.bizlere dua et olurmuyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?