Çok teşekkür ederim inanın şu yazdıklarınız beni çok rahatlattı bilmiyorum herkes arkamda ama yaptığım mesleğin vermiş olduğu o ezilmeden dolayı sanırım toparlanamıyorumInsanin en iyi arkadaşı ve sırdaşı kendisidir.
Siz kendinizden eminsiniz ve iftiraya maruz kalmışsınız o zaman neyi dert ediyorsunuz?
Haksızlığa uğramak çok hakka sahip olmaktır aynı zamanda.
Insanlar maalesef nankör.
Ama siz biliyorsunuz kendinizi. O yüzden vicdanınızi da yatağınızin baş ucuna koyarak misler gibi uyuyun ve zaman gelir eden ettiğini bulur.
Bulmaz diyenler bulduğunu görmeyenlerin. İzleyin bulur...
Herkes aynı şeyi söylüyor ama keşke başka bir durumla karşı karşıya kalsaydım bu olmasaydı ne bileyim mesela kötü temizlik yaptın deselerdi yere bişey fırlatsalardı onu temizleseydim bağırıp çağırsalardı zoruma gitmezdi ama 4 sene emek verdim afedersiniz ama it bile koşturmazdı benim koştuğum kadar ilaç mı alınacak gider eczaneden alırdım bakkala çakkala koşardım yağmur çamur demeden herkesin her özel işini yapardım sabah daha onlar gelmeden masalarına sıcacık kahvelerini kordum şimdi bunu kaldıramıyorumben sizin yerinizde olsam isimin basına giderim
alnım ak bir şekilde çalışırım. amirin de karşısına geçerim.
sonucta siz yapmadınız, yapan da elbet bulunacaktır
sizin gönlünüz rahat, çoğu kişi de arkanızda.. bence iciniz rahat olsun
Müdürüm bana dediki biz sana sorma gereği bile duymadık sen neden kafana göre işini bırakıyorsun dedi bende ona sizde benim yerimde olsaydınız o zaman anlardınız bir insanın hırsızlıkla suçlanmasının ne demek olduğunu dedim başkada hiçbir şey demedimİşinizin başına gidin. Suçlu değilsiniz ki işi bırakasınız. 10 sene önce daha 17 yaşında staj görüyorum, patronumun kamerası kaybolmuş. Güzellik salonunda çalışıyorum bi patron var bi ben varım. Ben haftada 4 gün salonda oluyorum. Geldim işe bana kamerayı gördün mü dedi hayır dedim çünkü gerçekten görmedim. O gün gitti ertesi gün oldu başladı kamera burdaydı q
Hepinize iyi geceler hanımlar henüz yeni üye oldum sizlerden akıl, fikir yorum almaya geldim. 4 yıldır bir ofiste işçi olarak çalışıyordum fakat bir iftiraya maruz kaldım çalışanlardan birinin parası kaybolmuş bu kişi amirlerden biri o gün odasına girenler arasında bende varım bu kameralardan tespit edildi çöpleri toparlayıp çıkıyorum bu da gözüküyor kameradan müdürler benim arkamdakar ama amir sürekli olarak benim yaptığımı bu konuda kesin düşüncelerinin olduğunu dike getiriyormuş arkadaşlarımdan biri bahsi açtı ve derhal oradan ayrıldım bir çok kez işimin başına dönmem için arandım fakat asla kabul etmedim gururuma yediremedim ve gerekli yerlere konuyu ilettim örneğin bunlardan biri cimer ama henüz birşey çıkmadı ben bunu kendime yediremiyorum arkadaşlar nolur bana bir kaç cümle de olsa teselli edecek güç kuvvet olacak iki kelam edin psikolojik olarak bitmiş durumdayım
yani birisi bana x kişisi senden biliyor derse aman o onun sorunu geri kalan ve ben biliyorum ki yapmadım der geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?