öküz doğum günümü hatırlamadı

Konu sahibi arkadaş ben seni gayet iyi anlıyorum emin ol..aynılarını yaşadım..senin hissettiklerinide hissettim..her seferinde de umursamazlığı daha da koydu..seviyorum seviyorum diye ölüp bitiyorum..sonra artık yaptıkları canıma tak edince oturdum düşündüm gerçekten neyini seviyorum bu adamın diye..elle tutulur hiç bir yan bulamadım..insan bir şeyler bekler özel günlerde doğal olarak..ama bunu ben söyledim diye yapması çok ama çok irite edici geliyo bana..kendiliğinden bişeyler düşünse mutlu edicek ama ben söyleyince seninde dediğin gibi sipariş vermişim gibi yapılınca insnaı buzz gibi soğutuyo..ben sana ayrıl ya da ayrılma demem..sen kendin için doğru olanı kendin daha iyi bilirsin..öküzlük yapıyolar yapıyolar bizde unuttuk konu kapandı sanıyoruz ama öyle alakasız bi anda insanın canı yanıyo hatırlıyo üzlüyo..en beklediğim anda beni mutlu edemedi diyo ve ilişkiyi tekrar düşünmeye başlıyo nereye gidiyo bu iş diye...

beni çok iyi anlamışsınız gerçekten. çok düşündüm ben de nereye kadar gitcek böyle böyle diye ama adam gerçekten seviyo gibi geliyo beni. yani bu tarz şeylere tabiki üzülüyorum ama aklımda da acaba sevmiyomu acaba aldatırmı acaba yalan söylermi vs. hiç bi soru işareti olmuyo hiç. bi de çevremdekilere bakıyorum en iyisi benim sevgilim gibi geliyo öyle olunca da ayrılık düşünmek hiç istemiyorum. bi de alışkanlık yapıyo galiba o olmazsa elimi kolumu nereye koyacağımı bile şaşırırmışım gibi geliyo o olmazsa eksik olur sanki herşey. bilmiyorum ya umursamaz falan ama seviyom da işte sıpayı :17:

beni çok iyi anlamışsınız gerçekten. çok düşündüm ben de nereye kadar gitcek böyle böyle diye ama adam gerçekten seviyo gibi geliyo beni. yani bu tarz şeylere tabiki üzülüyorum ama aklımda da acaba sevmiyomu acaba aldatırmı acaba yalan söylermi vs. hiç bi soru işareti olmuyo hiç. bi de çevremdekilere bakıyorum en iyisi benim sevgilim gibi geliyo öyle olunca da ayrılık düşünmek hiç istemiyorum. bi de alışkanlık yapıyo galiba o olmazsa elimi kolumu nereye koyacağımı bile şaşırırmışım gibi geliyo o olmazsa eksik olur sanki herşey. bilmiyorum ya umursamaz falan ama seviyom da işte sıpayı :17:

çevrendekilere bakma..sadece kendine bak bence..bu senin hayatın..en iyisi veya en kötüsü diye bişey yok bence..sana uygun oloup olmayanı var..bu adama sana uygunsa böyle öküzlüklerine arada bir katlanabiliceksen problem yok zaten..ben de sadece doğumgünümü unuttu diye ayrılmadım sonuçta..bin tane şey üstüste bindi..en sonda başka bi kızla tanışıp buluştuğunu (güya sadece muhabbet için) öğrenince neyini çekiyorum bu adamın dedim..ama hala içimde uktedir..doğumgünlerinde ona okadar güzel sürprizler yaptım hediyeler aldım ki..o 3 senede 3 doğumgünümde de beni ağlattı..neyse artık geçti bitti..umarım bu seneki doğumgünün senin sevgiline de ders olur bir daha yapmaz..

çevrendekilere bakma..sadece kendine bak bence..bu senin hayatın..en iyisi veya en kötüsü diye bişey yok bence..sana uygun oloup olmayanı var..bu adama sana uygunsa böyle öküzlüklerine arada bir katlanabiliceksen problem yok zaten..ben de sadece doğumgünümü unuttu diye ayrılmadım sonuçta..bin tane şey üstüste bindi..en sonda başka bi kızla tanışıp buluştuğunu (güya sadece muhabbet için) öğrenince neyini çekiyorum bu adamın dedim..ama hala içimde uktedir..doğumgünlerinde ona okadar güzel sürprizler yaptım hediyeler aldım ki..o 3 senede 3 doğumgünümde de beni ağlattı..neyse artık geçti bitti..umarım bu seneki doğumgünün senin sevgiline de ders olur bir daha yapmaz..

geçmiş olsun canım seninkinin yaptığı gerçekten terbiyesizlikmiş yani. hayırlısı olsun değmez işte bazen böylelerine :43:

bana dokundu diye bişey yok
doğumgünü bu hatırlanmak zorunda değil

Ne demk hatrlamak zorunda deıl ? ben onunkını hatrlıorsam deger verıorsam oda benım kını hatrlamak zorunda he yok hatırlamıormu
sonuclarına katlanıcak . ! :) bu kadar basıt deıl o işler herseye eyw dersek sonu nereye gıdıcek bunun.

Ne demk hatrlamak zorunda deıl ? ben onunkını hatrlıorsam deger verıorsam oda benım kını hatrlamak zorunda he yok hatırlamıormu
sonuclarına katlanıcak . ! :) bu kadar basıt deıl o işler herseye eyw dersek sonu nereye gıdıcek bunun.

ben doğumgünümde sevgilim doğumgünümü kutlamadı die benimle iletişime geçebileceği herşeyi engelledim hiç konuşmadım yaklaşık 2 hafta sonra neden yanıma gelmeyi bile denemedi die merak ettim ve telefonumu açtım aradım telefonu kapalıydı ablasını aradım ve sevgilimin 2 haftadır komada olduğunu öğrendim eğer o gün ben böyle bi trip yapmasaydım belkide o 2 hafta boyunca sevgilimin yanında olacaktım.
yani doğumgünü sevdiğim insandan önemli değil

Ayıp bişey gibi geliyor ilk başta doğum gününün hatırlanmaması.. Sana gereken önemi vermediğini gösteriyor gibi.. Yaptığın bütün tripleri hakediyor gibi.. Ama değil..
İnsanların bazen sorunları olabiliyor, farklı meşguliyetleri falan derken haftalardır hazırlandığı bişeyi pat diye unutabiliyor.. İnsanız biz kurulu bi robot değiliz ki.. Kafa buda tabi.
Bekliyosun, hatırlamasını, düşünmesini, senin için çaba harcamasını.. Ama olmayınca olmuyor işte. Ona güzelce doğum gününün senin için olan önemini anlatabilirsin. Hediye meraklısı olduğumdan değil ilgine ihtiyacım olduğundan vs diyerek gir kalbine canım sende.. Herşey senin elinde..
Diyeceğim odur ki, olmuş bitmiş bişey daha fazla büyütmek ilişkinize zarar verir. Benden demesi..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. :34:

Eeee son durum nedir ? Barıştınız mı ? Nasıl barıştınız ?

Back
X