Konu sahibi arkadaş ben seni gayet iyi anlıyorum emin ol..aynılarını yaşadım..senin hissettiklerinide hissettim..her seferinde de umursamazlığı daha da koydu..seviyorum seviyorum diye ölüp bitiyorum..sonra artık yaptıkları canıma tak edince oturdum düşündüm gerçekten neyini seviyorum bu adamın diye..elle tutulur hiç bir yan bulamadım..insan bir şeyler bekler özel günlerde doğal olarak..ama bunu ben söyledim diye yapması çok ama çok irite edici geliyo bana..kendiliğinden bişeyler düşünse mutlu edicek ama ben söyleyince seninde dediğin gibi sipariş vermişim gibi yapılınca insnaı buzz gibi soğutuyo..ben sana ayrıl ya da ayrılma demem..sen kendin için doğru olanı kendin daha iyi bilirsin..öküzlük yapıyolar yapıyolar bizde unuttuk konu kapandı sanıyoruz ama öyle alakasız bi anda insanın canı yanıyo hatırlıyo üzlüyo..en beklediğim anda beni mutlu edemedi diyo ve ilişkiyi tekrar düşünmeye başlıyo nereye gidiyo bu iş diye...
beni çok iyi anlamışsınız gerçekten. çok düşündüm ben de nereye kadar gitcek böyle böyle diye ama adam gerçekten seviyo gibi geliyo beni. yani bu tarz şeylere tabiki üzülüyorum ama aklımda da acaba sevmiyomu acaba aldatırmı acaba yalan söylermi vs. hiç bi soru işareti olmuyo hiç. bi de çevremdekilere bakıyorum en iyisi benim sevgilim gibi geliyo öyle olunca da ayrılık düşünmek hiç istemiyorum. bi de alışkanlık yapıyo galiba o olmazsa elimi kolumu nereye koyacağımı bile şaşırırmışım gibi geliyo o olmazsa eksik olur sanki herşey. bilmiyorum ya umursamaz falan ama seviyom da işte sıpayı