öküz doğum günümü hatırlamadı

çok fena oturdu içime. az önce konuştuk yine ağladım o da bağırdı geçmişi geri getiremem unutmuşum işte diye. utanmadan gel ağzıma tükür bi de diye bağırdım kapattım bende. ne hali varsa görsün ya umursamaz herif.

Canım bence fazla üstüne gitmemen lazımdı ertesi gün. Yani kırgınlığını belli etmekiçin konuşurken ağlamak ya da konuyu tekrar tekrar açmak yerine hiç açmazdım ben telefonumu senin yerinde olsam kırgınlığım geçene kadar. Hem buarada daha çok pişman olurdu. Erkekler birşeyler için üzülüp tepki vermeyi dırdır diye algılıyorlar algıları kısıtlı olduğu için. Nedense sessiz kalmak onları daha çok etkiliyor, cidden kırıldığını o zaman anlıyorlar. Tam olarak nasıl bir konuşma geçti aranızda bu sabah?

Canım bence fazla üstüne gitmemen lazımdı ertesi gün. Yani kırgınlığını belli etmekiçin konuşurken ağlamak ya da konuyu tekrar tekrar açmak yerine hiç açmazdım ben telefonumu senin yerinde olsam kırgınlığım geçene kadar. Hem buarada daha çok pişman olurdu. Erkekler birşeyler için üzülüp tepki vermeyi dırdır diye algılıyorlar algıları kısıtlı olduğu için. Nedense sessiz kalmak onları daha çok etkiliyor, cidden kırıldığını o zaman anlıyorlar. Tam olarak nasıl bir konuşma geçti aranızda bu sabah?

bu sabah hiç dünle ilgili bişey dememekti amacım. tam telefonu kapatacağım zaman aklıma geldi birden ağlayıp kızmaya başladım işte. anlamıyorum ne dediğini ağlamadan konuş falan dedi. ben de utanmadan bi de bağırıyomusun dedim unutmuşum işte geçmişi geri getiremem dedi. s.çmıştı dün gece zıvadı şimdi de üstüne tüy dikti işte. konuşmıycam zaten bi süre. kendi kendine düzelir artık napıyım moralim çok bozuk

hayır ben bi de telefonu kapatıp günlerce açmasam bana bişey oldu zanneder kimbilir napar öküz. o yüzden telefonu kapatıp günlerce görüşmeme gibi bi durumum da yok anca 1 gün konuşmam sonra ne kadar kızgın da olsam mutlaka konuşmam lazım

çok fena oturdu içime. az önce konuştuk yine ağladım o da bağırdı geçmişi geri getiremem unutmuşum işte diye. utanmadan gel ağzıma tükür bi de diye bağırdım kapattım bende. ne hali varsa görsün ya umursamaz herif.

tamam unutmuş kabalık etmiş ama sende fazla abartıyosun bence, bu kadar uzatmaya gerek yok kırgınlığını söyleyip konuyu kapatabilirdin

tanıyorum onu. bunun peşinden akşama kadar falan konuşmayız. sonra arar bi kavga ederiz. sonra da düzelir de kimbilir ne zamana nasıl düzelir bilmiyom. çok kırgınım hiç beklemezdim ondan

madem çok kırgınsın ayrıl o zaman doğum gününü hatırlayacak birini bulsana yazık çocuğa buradan saydırıyorsun

çok tepki vermişsin cnm, tamam unutmuş bu onun öküzlüğü ama telefonda ağlamalar bağırıp çağırmalar falan abartmışsın, kırgınlığını dile getirseydin yeterdi. Bidahaki seferde doğum günün yaklaşırken azar azar hatırlatmaya başla bence, unutunca yıkılıyosun...

tamam unutmuş kabalık etmiş ama sende fazla abartıyosun bence, bu kadar uzatmaya gerek yok kırgınlığını söyleyip konuyu kapatabilirdin

uzatmıyorumki aklıma geldikçe kötü oldum ona da ister istemez belli ettim. üzülsün diye uğraşmadım özellikle. kapandı zaten şuan konu

benımki bir kere unutmuştu bir zamanlar :27::27::27:

ağzından burnundan getirdim,unuttuğu aksamın gecesı güller almıştı, hepsını parçalayıp suratına attım.kan kusturdum
bidaha yapmadı..

bu bana ders olsun dedi..:52::52::52:

şeytan azapta gerek

bence abartılacak bır durum bu. elbette surttureceksın burnunu.

ya tamam öyle de neden ayrıl başkasını bul falan dediniz gerek yoktu yani

ona olan sevginin böyle küçük şeylere takılmamasını anlaman için böyle küçük şeyleri büyütürsen karşındaki anlamaz kırıldığını kendini yıpratırsın sadece erkekler böyle onlar için böyle şeyler önemli değil hatırlanmak zorunda değil ve sevgililerinin kırıldığını asla anlamazlar

ona olan sevginin böyle küçük şeylere takılmamasını anlaman için böyle küçük şeyleri büyütürsen karşındaki anlamaz kırıldığını kendini yıpratırsın sadece erkekler böyle onlar için böyle şeyler önemli değil hatırlanmak zorunda değil ve sevgililerinin kırıldığını asla anlamazlar

anlasa bile umursamıyo bazen. kapanıp gitcek işte yapcak bişey yokki

Bu herkes için farklı durumdur ama ben olsam çok üzülürdüm yani o benim özel bi günüm hatırlamamakta nasıl bişey çok tuhaf gerçekten benim için bu.

afedersiniz de bu erkeklerin hepsi öküz... ama ya biz onların bir taraflarını kaldırıp onlara ego yüklemesi yapmaktan başka ne yaptık... onları dünyanın en özel öküzü olduklarına inandırdık o yüzden doğum gününde özel günde birşey beklemeyin bu öküzlerden:D söylesen de anlamıyorlar odunlar... benim kendi kararım ben olsam bu çocuktan ayrılırdım... ilerisinde bir sürü gün var hepsini unutur.

anlasa bile umursamıyo bazen. kapanıp gitcek işte yapcak bişey yokki

Kırıldığını görüp de bunu umursamayan insanla ne işin var ? :s Cidden yani. ? Değer veren adam umursamamazlık yapmaz ki. İlginçmiş.

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaş ben seni gayet iyi anlıyorum emin ol..aynılarını yaşadım..senin hissettiklerinide hissettim..her seferinde de umursamazlığı daha da koydu..seviyorum seviyorum diye ölüp bitiyorum..sonra artık yaptıkları canıma tak edince oturdum düşündüm gerçekten neyini seviyorum bu adamın diye..elle tutulur hiç bir yan bulamadım..insan bir şeyler bekler özel günlerde doğal olarak..ama bunu ben söyledim diye yapması çok ama çok irite edici geliyo bana..kendiliğinden bişeyler düşünse mutlu edicek ama ben söyleyince seninde dediğin gibi sipariş vermişim gibi yapılınca insnaı buzz gibi soğutuyo..ben sana ayrıl ya da ayrılma demem..sen kendin için doğru olanı kendin daha iyi bilirsin..öküzlük yapıyolar yapıyolar bizde unuttuk konu kapandı sanıyoruz ama öyle alakasız bi anda insanın canı yanıyo hatırlıyo üzlüyo..en beklediğim anda beni mutlu edemedi diyo ve ilişkiyi tekrar düşünmeye başlıyo nereye gidiyo bu iş diye...

Back
X