ayyy aynı öküz bende de var ama Allahtan ben hissediyorum onun sevgisini çok şükür . hep ilgiliydi bana karşı ben biraz ilgisiz klıyorum ona göre

ama sana şunu söylüycem biraz ona soğuk davran. yani diğer herşeyin çok güzel gitsin hayatında ama sanki onunla zorla konuşuyormuş gibi hissettir. özledim deme mesela

o diyince de duymazdan gel

. bir de bunları dene yine aklıma gelirse yazarım
Sevgisini ben de hissediyorum. Yanyanayken özellikle. Sesimin tonundan moralimi anlayabiliyor. Tavsiyelerinizi uygulayacağım. Bir nevi kısasa kısas.
Mesajına anında cvp verme.
Cok gec cvp ver.
Aramalarını bazen duyma
Yani kısaca biraz uzak durmaya bak.başka şeylerle ilgilen.
Kacan kovalanır hesabı
Tavsiyelerinizi kısmen uygulayabilirim. Kendisi hayli bencil de. Mesela o mesaj atmayı sevmez, bir kez 10 günlük bir ayrılığımız oldu. Barışma konuşmamızda bana "sen bana günaydın mesajlarını atmaya devam edeceksin ama benden cevap bekleme. Benim günaydın mesajlarımı elimden almaya hakkın yok" dedi. Sürekli pohpohlanmak istemesi bir yana, kendi deyimiyle şeytani bir gurur ve kibiri var. Aramalarını açmamam durumunda direk aramayı keser.
Ilerde evlenme hayaliniz varsa bu arkadaşa yol verin gitsin.
Sizin sevginizden emin olduktan sonra değiştiyse , yüzüğü parmağınıza taktığınızda ne kadar değişir bir düşünün.
Haklısınız. Fakat yazımda da dediğim gibi ben ondan vazgeçebilecek durumda hissetmiyorum şu an. Amacım kazanmak. Fakat tavsiyenizi aklımın bir köşesine yazdım. Teşekkür ederim.
Eger okuz olsaydi seni tavlayana kadar nazik ilgili olmazdi. Ozunde okuz degil yani sen ilgisini cekmiyorsun. Taniyana kadar ugrasmis taniyip elde edince degismis. Bu adama bi sey yapamazsin. Gercek okuzler hic incelik bilmez.
İlgisini çekmek için ne yapmalıyım öyleyse? Şu an bir takım sıkıntıları var. Ekonomik anlamda ve ailesinden yana problemleri var. Tüm bu sorunların içinde benim ona destek olmamı istiyor. Ben de elimden geldiğince destek oluyorum fakat neticede ruhumun da beslenmesi gerek.
Sevgiliyken ne kadar ilgilense ilgilenmiyormuş gibi gelir insana.
Benimki mesajdan, konuşmadan hiç hazzetmezdi. Şimdi evliyiz, ütü yapmaya gitsem gitme yanımda dur boşver işi der 
Sıkmayın erkekleri bu kadar. Bu işin sırrı bu maalesef kendilerini sürekli sorguya çekilmiş gibi hissetmeyi sevmiyorlar.
İkimizde 30 yaşındayız. İletişimimiz aynen şöyle:
Ben sabah günaydın mesajı atıyorum.
Müsait olursa gün içinde o beni bir kere arıyor.
Fakat ne yazıkki bu aramaları tutarlı değil. Yeri geliyor 2 gün aramadığı oluyor.
Ben onu aradığımda ilk seferde telefon açılmıyor. En azından 1 kez meşgule atılıyor.
Bazen "unuttum" diyor dönüş yapmayı.
Son zamanda dikkatimi çeken ise şu: Genellikle haftasonları aramıyor.
Yüksek lisanstan arkadaşım, evli olmadığını biliyorum. Resmi bir kurumdan sorgulamasını da yaptırdım zaten, evli değil. Daha önce nişan atma durumu da olmamış.
Kendisi "yaşımızın olgunluğu" çerçevesinde ilişki yaşama taraftarı. Aynı şehirdeyiz fakat 15 günde bir görüşüyoruz. O da en fazla 1,5 saat...
bu konuyu direk takibe alıyorum çünkü burada yazılıcak olan tavsiyelere oldukça ihtiyacım var
Dilerim siz de ben de ehlileştirebiliriz.