Öküz Ehlileştirme Nasıl Yapılır?

Görüşmemek için haklı sebeplerimiz var. İletişim sıkıntımızın asıl kaynağı, siyasetin içinde olması. Malum yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimleri derken şimdi başkanlık yeminine kadar bir yoğunluğu söz konusu. Sözümona Eylül ve sonrası rahatlayacakmışız. Sonraki süreçte de benzer tavır sergilerse "haybeden devam etmesi" kısmına katılabilirim sanırım. Teşekkür ederim.
Bu bir bahane desem kızmazsınız umarım...
Çünkü seven insan öyle veya böyle görüşmek için 5 dakika da olsa ayırır.

Boğa erkekleri zordur çalışmayıda çok severler ben sizi sevmedigini düşünmüyorum iki haftada bir görüşmenizde normal uzakmışsınız ve ikinizinde çalışma hayatı var sadece arkadaşların dedigi gibi biraz geri durmanız gerekiyor cepte gibi görmesin mutluluklar :KK68:

Ben geri çektiğimde o daha da uzağa gidiyor. Bunu ikinciye yaşıyoruz. İlişkide naz tarafı kendisi.
1 haftadır şehir dışında. Bu haftasonu görüşeceğimiz için benim de şehir dışı programımı geçen hafta yaptırttı.
Şimdi mesaj atıp diyor ki; 10 gün daha olmayacağım. Önümüzdeki sene de bana vakit ayırırsın müsait olduğunda o halde dedim. Tamam seneye görüşürüz dedi direk. Bu kadar inatçı ve kibirli olmak da Boğa burcunun karakteristik bir özelliği midir?

kaçan kovalanır taktiği..
biraz kendini çekmen işe yarayabilir...
özel mesajlar atma...
çok duygusal muhabbetlere girme...
çok sık arama...
o arayınca çabuk kapat..

Şu an itibariyle tamamen çektim zaten. Kendisi uğraşsın artık.

Bu bir bahane desem kızmazsınız umarım...
Çünkü seven insan öyle veya böyle görüşmek için 5 dakika da olsa ayırır.

Farklı şehirdeyken gel-git yapması kolay değil.

2 sefer çatkapı ofisime gelip 5 dk görüştük geçen ay. Özledim dedi. Düşündüm de o kadar öküz değilmiş :) Öküz değil de dengesiz sanırım. :KK66:

Ben geri çektiğimde o daha da uzağa gidiyor. Bunu ikinciye yaşıyoruz. İlişkide naz tarafı kendisi.
1 haftadır şehir dışında. Bu haftasonu görüşeceğimiz için benim de şehir dışı programımı geçen hafta yaptırttı.
Şimdi mesaj atıp diyor ki; 10 gün daha olmayacağım. Önümüzdeki sene de bana vakit ayırırsın müsait olduğunda o halde dedim. Tamam seneye görüşürüz dedi direk. Bu kadar inatçı ve kibirli olmak da Boğa burcunun karakteristik bir özelliği midir?

hem öküz hem de ukala. yani ukala öküz.... daha da fena...

hem öküz hem de ukala. yani ukala öküz.... daha da fena...

Evet. Dahasını da dedi. Canım sıkkınken "pışpışlanmak ve nazlanmak" istiyormuşum. Öküzün önde gideni. :)

son iki günde bu tür konu açmada rekora gidiyor kk..
öküzler mi çoğaldı, yoksa herkes birbirinden mi cesaretle öküzlerini deşifre ediyor:KK45:
Birbirlerinden görüp örnek alıyor olabilirler. Aslında birisini alıp Taksim meydanında döner misali çevirsek, belki ders alırlar. :KK45:

Bunu nasıl yaşatabilirim bilmiyorum. İlk aşama olarak bugün günaydın mesajımı atmadım. Sebebini sorduğunda da "ayy ben de ne unuttum diye düşüşünüyordum" diyeceğim. Kendisi bu mesaja takık çünkü. Benim asli görevlerimden biri ona göre. O mesaj atmayı sevmiyormuş ama ona attığım günaydın mesajlarından onu mahrum edemezmişim. Böyle buyuruyor beyimiz. :KK59:

Bu ne bencillik, nasıl kabul ettiniz böyle bir yaptırımı şaşırdım doğrusu.

Çok kibirli bir sevgiliniz var, yerinizde olsam bayaaa yıpratırdım kendisini herhalde, sevgililik aşamasında burun sürtme evliliğe nazaran daha kolay oluyor, kesinlikle bu avantajı değerlendirirdim. Diyorsunuz ya onu kaybetme gücüm yok şu anda, zaten o da bunu bildiği için böyle 'ezebiliyor' sizi tabiri caizse, kusuruma bakmayın.

Bazı zamanlar eşimin işi gerçekten yoğun olduğunda, aramalarıma 'çok meşgulüm sonra arayım' diye cevap verirse 2 defa üst üste, 1 hafta 10 gün boyunca bir daha ben onu aramam, o da aramazsa umursamam. Neden aramadığımı sorduğunda da ben arayınca zaten işi sebebiyle konuşamadığımızı bu yüzden kendisinin müsait olduğunda aramasını beklediğimi söylerim. Taktik işlerini hiç sevmem aslında ama çok güzel trip atabilirim :KK59:

Gönlümü kazanmak için zamanında uzun süre uğraşan, ilgili davranan, bana kendimi çok iyi hissettiren, ama ben aşık olup da onun üzerine düşmeye başladıktan bir süre sonra öküze bağlayan bir sevgilim var. Sevgisinden kesinlikle şüphe etmiyorum. Yanındayken sevgisini sonuna kadar hissediyorum, ama uzaktayken ilgisiz ve rahat davranıyor bana karşı. Çok sık görüşemiyoruz imkanlarımızdan dolayı, telefondan da çok sık görüşemiyoruz çünkü mesaj yazmayı sevmiyor. Ses tonumdan canımın sıkkınlığını anlıyor fakat kendi üzerine alınmıyor da neyin var diyor. Konuşma esnasında geçen İs, okul vs her ne ise konuya cevap yazıp, ona özel yazdığım ne bileyim "özledim biraz da ondan" gibi mesajları es geçiyor. Yapısında da odunluk var biraz. Erkekler kazanmaya çalışırken uğraşıyorlar ama karşılarındakini aşık edince gevşiyorlar. Bu durumla karşı karşıya kalınca ne yapmak lazım? Öyle çat diye ayrılabilecek kadar hakim olamıyorum duygularıma. Hissettiğim sevgi çok yoğun. Direk silip atmak değil de eski ilgisini kazanmak, daha doğrusu kıymetimi anlamasını sağlamak istiyorum. Kısacası, zamanla eline verdiğim ipleri nasıl geri alabilirim?
Biraz garip ama şöyle söyleyeyim benim eşim Allahı var beni çok sever çok da belli eder sevdiğini ama hiç mesajlaşmayı sevmez mesela arar arada telefonla seviyorum der ama ben mesaj atayım seni seviyorum yazayım görür ama yazmaz öyle de garip işte. Yani mesele sadece buysa buna takılma öküzler ona lafım yok amenna ama büyütülecek bir şey değil ben de öküzüme böyle alıştım :KK36:

Bu ne bencillik, nasıl kabul ettiniz böyle bir yaptırımı şaşırdım doğrusu.

Çok kibirli bir sevgiliniz var, yerinizde olsam bayaaa yıpratırdım kendisini herhalde, sevgililik aşamasında burun sürtme evliliğe nazaran daha kolay oluyor, kesinlikle bu avantajı değerlendirirdim. Diyorsunuz ya onu kaybetme gücüm yok şu anda, zaten o da bunu bildiği için böyle 'ezebiliyor' sizi tabiri caizse, kusuruma bakmayın.

Bazı zamanlar eşimin işi gerçekten yoğun olduğunda, aramalarıma 'çok meşgulüm sonra arayım' diye cevap verirse 2 defa üst üste, 1 hafta 10 gün boyunca bir daha ben onu aramam, o da aramazsa umursamam. Neden aramadığımı sorduğunda da ben arayınca zaten işi sebebiyle konuşamadığımızı bu yüzden kendisinin müsait olduğunda aramasını beklediğimi söylerim. Taktik işlerini hiç sevmem aslında ama çok güzel trip atabilirim :KK59:

Günaydın mesajını kendim atıyorum. Çünkü seviyorum yeni güne onunla başlamayı. İlk defa bugün atmadım. Onda da küçük çaplı kriz yaşadık. :)

Kesinlikle katılıyorum. Hayli kibirli. Dediğiniz şeyi bir defa ben de yaptım. Nasıl olsa açmıyorsun telefonu müsait olduğunda sen ararsın diye. Koskoca adam bariz küstü. Sana da laf söylenmiyor dedi. İşte o "kaybetmekten korkmuyorum" havasını vermem lazım ama nasıl? :)

Biraz garip ama şöyle söyleyeyim benim eşim Allahı var beni çok sever çok da belli eder sevdiğini ama hiç mesajlaşmayı sevmez mesela arar arada telefonla seviyorum der ama ben mesaj atayım seni seviyorum yazayım görür ama yazmaz öyle de garip işte. Yani mesele sadece buysa buna takılma öküzler ona lafım yok amenna ama büyütülecek bir şey değil ben de öküzüme böyle alıştım :KK36:

SMS'ten nefret eder. 2 kelimeden fazla yazdığı çok nadirdir. "iyi dersler", "ben geldim", "kapıdayım" örneklerden bir kaçı. Tamam SMS sevmiyor da, her telefonu "seni seviyorum" diye kapatan adam bu cümleyi telefonda kurmamaya başladı. Nedeni sormaya başladığımda "seni sevdiğimi biliyorsun. ee seni tavlayana kadar da gayret göstermem gerekiyordu" dedi. Düz herif.

Allah mesut etsin :)

Günaydın mesajını kendim atıyorum. Çünkü seviyorum yeni güne onunla başlamayı. İlk defa bugün atmadım. Onda da küçük çaplı kriz yaşadık. :)

Kesinlikle katılıyorum. Hayli kibirli. Dediğiniz şeyi bir defa ben de yaptım. Nasıl olsa açmıyorsun telefonu müsait olduğunda sen ararsın diye. Koskoca adam bariz küstü. Sana da laf söylenmiyor dedi. İşte o "kaybetmekten korkmuyorum" havasını vermem lazım ama nasıl? :)

SMS'ten nefret eder. 2 kelimeden fazla yazdığı çok nadirdir. "iyi dersler", "ben geldim", "kapıdayım" örneklerden bir kaçı. Tamam SMS sevmiyor da, her telefonu "seni seviyorum" diye kapatan adam bu cümleyi telefonda kurmamaya başladı. Nedeni sormaya başladığımda "seni sevdiğimi biliyorsun. ee seni tavlayana kadar da gayret göstermem gerekiyordu" dedi. Düz herif.

Tavlayana kadar gösterdiği tavrı tavladıktan sonra böylesine değiştirdiyse dediğim gibi bu gücü sizin ona vermenizden kaynaklanıyor, her sıkıntıda alttan alıyorsunuz zannımca. Kendini vazgeçilmez zanneden bir insan, çekilecek sıkıntıyı başka biri çekebilecekken neden üstüne alsın ki?
Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin. Küstüyse siz de ona küsün yani, başka türlü onu kaybetmekten korkmadığınızı gösteremezsiniz. Her istediğine eyvallah demeyin lütfen. Ve aslında ilk başta siz inanın onun vazgeçilmez olmadığına. Tamam sizin için çok değerli olabilir ama kimse vazgeçilmez değildir.

Düz adam sami :KK48: neyse iyi tarafından bak dürüst en azından, benimkine bazen telefonu kapatırken görüşürüz seni seviyorum diyorum bakıyorum o görüşürüzden sonrasını dinlememiş bile kapatmış telefonu işte kafasını uçurasım geliyo da seviyorum işte öküzcanı :KK45:

Tavlayana kadar gösterdiği tavrı tavladıktan sonra böylesine değiştirdiyse dediğim gibi bu gücü sizin ona vermenizden kaynaklanıyor, her sıkıntıda alttan alıyorsunuz zannımca. Kendini vazgeçilmez zanneden bir insan, çekilecek sıkıntıyı başka biri çekebilecekken neden üstüne alsın ki?
Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin. Küstüyse siz de ona küsün yani, başka türlü onu kaybetmekten korkmadığınızı gösteremezsiniz. Her istediğine eyvallah demeyin lütfen. Ve aslında ilk başta siz inanın onun vazgeçilmez olmadığına. Tamam sizin için çok değerli olabilir ama kimse vazgeçilmez değildir.

Evet o gücü eline verdiğimi farkettiğim anda zaten gelip burada ağlamaya başladım. Şimdi yavaştan gücü geri çekmeye bakıyorum. Zamanla başaracağım inşallah. 30 yaşındayım, kimsenin vazgeçilmez olmadığını biliyorum. Sanırım biraz da sevdiğim için adam kayırıyor gönlüm. Yoksa, her aşk biter her canlı ölür mottomdur.

Düz adam sami :KK48: neyse iyi tarafından bak dürüst en azından, benimkine bazen telefonu kapatırken görüşürüz seni seviyorum diyorum bakıyorum o görüşürüzden sonrasını dinlememiş bile kapatmış telefonu işte kafasını uçurasım geliyo da seviyorum işte öküzcanı :KK45:

Benimki düz adam Sami, siz de "fıkrasına gülünmeyen adam" konumuna düşmüşsünüz. Kendiniz söyleyip, kendiniz dinlemişsiniz. Sevmeyince çekilmez ama. Bugün "Dünya Öküzlerini Sevme ve Yaşatma Günü" olsun bence. :)

Evet o gücü eline verdiğimi farkettiğim anda zaten gelip burada ağlamaya başladım. Şimdi yavaştan gücü geri çekmeye bakıyorum. Zamanla başaracağım inşallah. 30 yaşındayım, kimsenin vazgeçilmez olmadığını biliyorum. Sanırım biraz da sevdiğim için adam kayırıyor gönlüm. Yoksa, her aşk biter her canlı ölür mottomdur.

Benimki düz adam Sami, siz de "fıkrasına gülünmeyen adam" konumuna düşmüşsünüz. Kendiniz söyleyip, kendiniz dinlemişsiniz. Sevmeyince çekilmez ama. Bugün "Dünya Öküzlerini Sevme ve Yaşatma Günü" olsun bence. :)
Yaşasın tüm öküzler iyiki varlar :KK73:

evet aynen öyleler ama benimde en sevmedigim özellik bu kız tarafı trip attıgında erkek biraz çekmeli ya.. benimde öyle bi durumum var sevgilimle tartıştıgım zaman genelde sakinleşmek için uyumak ister bende uyu derim tamam aşkım der çeker gider konuşsana adam çözelim dimi yok işte onların beyni farklı çalışıyo..

Back
X