Okuz kocama mi yoksa annememi yanayim bilemedim :(

Hiccc saka değil inan gatta bugun cok bunaldim deyince yine bi ole imalarda bulunmalar faln. Adamin benle iletisimi bu sekilde heralde.. annwm hepboyleydi baban yasiyoken ben minicikken usyumu islatinxa pisletince kotu davranirmis

Yok zaten bizim yanimizda yiyordi sehpaya koymuştum ama annem eline alip bi yere atar diye düşünüyor yada o eliyle bi yere dokunursa diyw tereddut ediyor
Annenin tabaği aldiğini bile fark etmemişsin ama. Bilemiyorum geçenlerde böyle bir çocuk konusu açilmişti herkes anneye sayip dökmüştü. Anneninde psikolojisi normal değildir eşini kaybetmiş abine dert yanmasi yanliş tabi ki ama sen yinede anlayişli davran.

Acikcasi bir yasindaki bebek tek basina majarna yiyemez.birde salcaliysa düşünemiyorum. Mama sandalyesinden bile o salca cikmiyor.bu kadar rahat davraniyorsaniz anneniz sizden sonra muhtemelen temizlik yapmustir ve o yorgunlukla size boyle seyler soylemistir. Eşini z ise bence espri yapmistir.esime beni sev ilgilen desem neler det kimbilir kesin dalgaya vurur.boyle seyler zorla soyletilmez

arkadasim evlenmisin çoluk çcouga karismisin bu gune kadar kimse sana annnenle olani esine anlatma demedimi?
demediyse ben diyorum kocanla olani anana , ananla olanida kocana ASLA anlatma
IKISINIDE simdiki gibi gel burda anlar istersen ama kocaya ana baba kardes sikayet edilmez arkadasim, kan iç kizilcik surubu de

kocan odunlukda mertebe atlami$ kalas olmu$

Evet cunku annem caktirmadan almis tabagi saklamis.

Makarna sadeydi ve bu kizim yuksuk makarnalari parmagina takar takar yer

keske annenize kirginliginizi esinizle paylasmasaydiniz. anne bu siz unutursunuz ama yarin bir gun eşiniz yüzünüze vurabilir.
erkekler ne yazikki ilgiyi yatak odasi olarak algiliyor... hiç hoş degil ama doğasi bu degiştiremeyiz malesef

Annenizin yaptigi sey hic hoş degil ama genellikle anneler hep haklidir anneniz bence arayip soyleyin bunlari. Gelme diyorsa oda yapacak bisey yok ama annedir sonucta belki ii bi psikolojyle anlatmamistir. Esinize gelince ilgiden anladiklari sadece şey emin oln. Onlarin icinde kalp şefkat ilgiye dair bise oldugunu sanmiyorum. Kismet bizede boyleleri dusuyooo

Sevgi sexten ibaret degil. Annen de nasil anne ya. Yarin kimin eline dusecegi belli mi?. Ayrica esine de kimsesizim izlenimi yapma sen kaybedersin

tek sorun abin bence. ne o öyle annesının dedıgını sana yetıştırıyor
kı kadının nasıl soyledıgı bıle bellı degıl belkı sıkayet için söylememiştir.

ne biçim bir annaneymiş anneymiş bu böyle pek kıymetli evi onun olsun istenmediğiniz yere gitmeyiverin zaten.

Anneniz çok ayıp etmiş, sonuçta siz topluyor temizliyorsunuz, torunun önünden yemek tabağı alır mı, ne kadar üzücü.
Bir de bunun üstüne ağlaması daha fena, yahu bunda ağlanacak ne var?
Eşinize girmek bile istemiyorum, büyükbaş ya, insan karısına böyle mi söyler ilgi istiyorum deyince, ben kendimi tutamaz terslerdim herhalde, kereste odunu !
Allah sabır versin size, annenizi eşinize şikayet etmeyin, ikisini de boşverin kızınızla ilgilenin en iyisi.

eşinin öküzlüğü doğasından yaradılısından maalesef benımkı de bıraz o tıplerden sevmeyı o ıs sanıyo

annenin hep böyle mıdır tepkilerı yalnızlıktan bunalmıs olmasın ınsan torunu dagıtıyo dıye kızar mı tabagı dokse nolcak sen sılersın ona ıs yaptırmazsın bana psıkolojısı bozuk gıbbı geldı ama kırılmanı yıkılmanı da anlıyorum bazı anneler kızlarına karsı boyle acımasız olabılıyorlar ama yıne de affedılır yanı yok bunun arkandan sıkayet etmesının falan ben olsam ben de gıtmezdım

Abin abartmış olabilir mi ki bilemedim yani dediğin gibi arkasını toplayıp kirlettiği şeyleri temizliyorsan rahatsız olmamıştır annen.
Kocanın cevabı bomba yalnız

Anneniz ayıp etmiş
Ama sizde annenizi eşinize şikayetçi etmekle hata yapmışsınız
Eşinize de soyleyecek söz bulamadım

Benim burda anladigim bir derdim var topiginde yani.. erkekler cocuk olunca degisiyor ...herseyi cinsellige baglamak ne sacma ya (
Annenizin bu davranisina cok uzuldum kizi torunu gelmis mutlu olmasi gerekirken bunkari söylemesi cok uzucu (
Hic üzülme haklısın insan kendini kotu hisseder ama ne guzel çocuğun var sıkı sıkı ona sarıl

Canim bence anneninde psikolojisi bozulmus baban olmus basin sagolsun belkide annede depresyona girmisdir yanliz kalmaya alismisdir sonrada sesden agir gelmisdir gidip aglamasi falan sacma bence ama sonucta annen ya sende bi annesin anlamaya calis araya biraz ozlem girdimi annen arar seni bence bende annemle cok kavga etiyodum surekli bana abimin sozlusunu ovup duruyodu ben evlendim almanyaya geldim her dakka ariyo beni sagolsun =D esinde bence ayip etmis ilgiyi sadece o yonde dusunmesi biraz garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…