Okuz kocama mi yoksa annememi yanayim bilemedim :(

Isin garip yani annem ariyo konusuyoruz hergun hatta gelin bayramda diyo bu bayram tatli yapmicam kizim gwlmicek zaten faln diyo.. ama ben kirildim bi kere eger o makarna alma olayı olmasaydi bikac kere suratinin bozulduginu gormeseydim abime inanmazdim bole o derece normal..

Bazi insanlar duzen, twmizlik hastasi olabiliyor.
Benim annem mesela, cocugumu cok sever ama asla benim gibi rahat olamaz, aman dokulecek, aman yag olacak vs diye.
Belki sizin annenizde oyledir.
Fakat ailenizle olan her seyi esinizle paylasmayin, zira gun gelir o anlattiklarinizi size karsi kullanabilir.
Esinizden ilgi,alaka, sevgi sozleri vs ne istiyorsaniz da acik acik soyleyin, erkekler kadinlar gibi ince dusunemiyor!

Ilgilenmesini beklersen daha cok beklersin erkeklerin geneli oyle anne gelince bosver gitme evinede hem değerli evide cocuk kurletmez

Çocuğun etrafı dağıttığı için annenin haklılık payı var. Çocuğun yemek yerken keşke başında bekleseydin. Annen yalnız bir kadın ve annene acıdım belliki psikolojisi bozuk. Annene çocuk gibi küseceğin yere bu dönemde destek ol

1 yaşındaki çocuk tek başına makarna tabağıyla bırakılmaz . anneniz muhtemelen çocuğu bu kadar rahat bırakmanızdan şikayetçi . evet bırakmamalısınız . elini bi yere sürer tabağı döker , tabaktaki makarnalardan biri düşer farkedilmez . 1 yaşındaki çocuğun yanında olmalısınız özellikle anneniz bile olsa misafirlikte bırakmamalısınız.anneniz ağır konuşmuş ama aradaki kişi belki büyütmüştür meseleyi .direkt kendisinden duymadınız sonuçta .

Evet cunku annem caktirmadan almis tabagi saklamis.
sizin gözünüzün önündeyken çaktırmadan Nasıl alacak . kızınız gelip mama demeden olayın farkında değilsiniz . bırakın bahane bulmayı . siz de kendinize düşen dersi çıkarın ki Mutlu olun . bu kadar rahat bıraktığınız için hatalısınız . çocuk boğulda Allah korusun 2 dakika başımı çevirmiştim de diyeceksiniz . sizi suçlamak için yazmıyorum ama annenizin o söylemini bu davranışlarınız körüklemiş.

Anneniz nasil bunlari demis ayri mevzu, abiniz bunlari yuzunuze patt pat nasil soylemis ayri mevzu. Hele esinize bunlari anlatmaniz apayri bir mevzu olmus. Anneniz oyle demek istememistir abiniz size aktarirken abartmistir annenizi arayin kendi agzindan duyun esinize de bunlari asla anlatmayin.

Şu msji okuyunca acaba abin mi ortalığı karıştırdı diyorum.
ben olsam annemi arar ve abimin anlattıklarını bir bir sorarım. Bence sen de bunu yap.

abi evli mi?

Esinin sana verdigi cevap cok igrenc..

Birde su ailenizle olan herseyi hemen eslerinize anlatmayin yahu .sonra en ufak biseyde adamlar vuruyor yüzünüze...

ıyyy o nasıl bir anne yaa anne demeye bin şahit ister. Benim annem gittiğimde prenses gibi davranıyor canım benim. 1 hafta kalsam 1 hafta boyunca sevdiğim yemekleri hergüne sıralar. Yatağım yorganımı hazırlar. Sabah kahvaltım hazır olur her sabah. Bir torunu olsa delirir herhalde.
acaba abin mi ortalığı karıştırıyor gelmenizi istemiyor

Ne kotu değilmi? Kocam var ama yok gibi sevmez etmez ya dalga gecer ona gore sakalaamaymis gerci yada sadece seksten anlar.. annem var ama baktimi bize bakti ama sevgisini sefkatini bigun bile gostermedi
Salla... ne demiş: bir vefa bekleme gecen zamandan...yolcular vefasz yollar vefasız...
Tek tasanca güçlü olmaya çalışcaz dostum..yanlızgeldik yanlız gidicezz...

Bu erkekler neden ilgiyi sadece seks olarak goruyolr.genellemeyeym ama cogu boyle.bi sicak bakis bikac tatli soz bi sarilis halbu ki seksten daha onemli bence.ama malesef ki boyle okuzler anlamaz bu tarz seylerden..
Annene gelince inanamadm zaten soyledklerine normalde sen dagitio die kizsan bile onun karisma demesi lazimken dedigi sey hayret edici sahsen...mesafeni bu saatten sonra koru bencede uzulmede cnm

Şu msji okuyunca acaba abin mi ortalığı karıştırdı diyorum.
ben olsam annemi arar ve abimin anlattıklarını bir bir sorarım. Bence sen de bunu yap.

abi evli mi?
Ewet canim evli. Aslinda bende ole düşündüm ama annem atni seyi abim icinde yaoar bana fekir aglar onu sikayet eder onla kuzu gibidir

Annem biraz abimle beni ayirir abimin yaninda bile kizim bi yana dunya bi yana der. Aramizda bi kiskanclik yararti bak orasi doğru cunku abim kizin geliyo yaoqrsin tabi yemek falan der oldu birazda yengem bak o kizinin lafini dinliyor dakan demis bikac kere ama yalan konusmaz sanmam. Abimi bana sikayet ettigide cok oluyo annemin. Anneme hep diyorum yapma abimin yaninda konusma oyle diyorum oyle ben saklayamam diyo. Yanlis taptigini kabul etmiyo. Daginikliga gelinxe benim rahat olmamdan rahatsiz birazda yegenime bakiyor yavrucagiz bir tane oyunxak aliyo eline ikinciaini alamiyo ortalık dagili ak diye herkeae yapiyo ama benim en cok arkamdan konusmasi uzdu yuzume desw sıkınti yok. Mesela haliya corba dokuldu ben çocuğun yemegini yesirmeyi biraktim eaime sen doyur dedim hemen sildim orayi. Silerken geliyo boswer nolcak sanki veririz yikamaciya silme gerek yok diyw dakikalarca soyluyor. Madem rahatsi oluyosun siliyorum bende hadi laf icabi bikere gerek yok dedin ama niye usteliyosun hadi usteledin ozaman niye arkamdan gidip agliyorsun şikayet ediyosun..

:) evet canim ne yazikki boyle kendide okuzlugunu farkediyo bana boyle dedin gecen gun diyorum yok beee daha neler okadarda degil deyip bide dedigindende habersiz. Suursuzlukta tavan yapiyo anlayacagin..

Annem istedigi aeysen şikayetçi olaun ben ona gore daha rahatim evet bunu begenmiyoda olabilir venim kirildigim aey o degil benim kirildigim bu davranialarimi normal karsilayip yuzUme gulup ondan sonra birde arkamdan farkli konusmasi benim kirilsigim nokta bu yoksa hatami buyursun bana soylesin yada surat asain ben noldu diye sorup hatami anliyim.. ben niye iki yuzluluk yapiyo ona kiriliyorum.. simdi biaey derken ina on kere dusunuyorum acaba simdidede bole yuUme baaka arkamdan baska mi konusacak diyorum.. guwenim sarsildi baakaai yapsa umuraamam ama annem bu en guwendigin en cekinmesen derdini paylaştığın insan ondan olunca insan bi kiriliyor

Bazı anneler böyle işte genelde bi evlatları hep gözlerine batar onun çocuğu da tabii sen hiç üzme kendini annendir sonuçta yaşlandıkça da iyice çocuktan beter oluyolar ilgini eksik etme üzerinden niye böyle söyledin annecim diye de konuşmayı dene üzüldüğünü belirt yani içine atmak daha kötü

Kocana gelince model türk erkeği işte hepsi odun yontulma şekilleri farklı boşver bi de onunla üzme kendini erkekler biraz düz mantıklı bizim üzüldüğümüzü düşünecek de iki çift güzel laf söyleyip teselli edecek de ohooo yani hiç sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…